Mis Euroliiga seisud on? Jälgid alguses, kuidas käima läheb või väga ei puutu?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rahvaspordipäeva kulgemine
Collapse
X
-
tänud, aga jubedalt häirib, et coolbet ei lasknud üle 40 eur peale panna lol.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
türklased mängivad ka lühikese rotatsiooniga, võib jopata kui kellelgi halb päev on.
Kommentaar
-
Ma ei taha teada, mis see panustamise ajalugu mul Kanepi/Kontaveidi peale näitab. Ei arva, et seal mingi edge mul on, aga see jooks alla EV on ikka väga-väga räige.
Et ühesõnaga, mis ma öelda tahan - ma panin 30 westonsit, et Jabeur võidab 1. seti ja 30 westonsit, et Jabeur võidab mängu. Kellel Jabeuri peal raha, siis. viimane hetk cash out teha.
Kommentaar
-
Kaine peaga hea betAlgselt postitas plastic'99 Vaata postitustMa ei taha teada, mis see panustamise ajalugu mul Kanepi/Kontaveidi peale näitab. Ei arva, et seal mingi edge mul on, aga see jooks alla EV on ikka väga-väga räige.
Et ühesõnaga, mis ma öelda tahan - ma panin 30 westonsit, et Jabeur võidab 1. seti ja 30 westonsit, et Jabeur võidab mängu. Kellel Jabeuri peal raha, siis. viimane hetk cash out teha.
Jooves/armunud/biased/emotsionaalse peaga Kontaveit ftw
Ise hetkel 10 HW joobes..
Kommentaar
-
ma täna miksisin veidi, tegin trenni ja sauna ja siis õlled! Aga kui armumisest rääkida, siis Jabeuri mängustiil on armuma panev. hea touch neiul!Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKaine peaga hea bet
Jooves/armunud/biased/emotsionaalse peaga Kontaveit ftw
Ise hetkel 10 HW joobes..
Kommentaar
-
No tundub, et hommik oli sul magus igatahesAlgselt postitas plastic'99 Vaata postitustVäga pede on 4-1 pealt, 2 breiki ees, 4-2 pealt 2 breik palli omades 5-5 peale lasta. Mnjah, magama ära, mäng tehtud vist Anetil.
Madridista
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar