Mis Euroliiga seisud on? Jälgid alguses, kuidas käima läheb või väga ei puutu?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rahvaspordipäeva kulgemine
Collapse
X
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
türklased mängivad ka lühikese rotatsiooniga, võib jopata kui kellelgi halb päev on.
Kommentaar
-
Ma ei taha teada, mis see panustamise ajalugu mul Kanepi/Kontaveidi peale näitab. Ei arva, et seal mingi edge mul on, aga see jooks alla EV on ikka väga-väga räige.
Et ühesõnaga, mis ma öelda tahan - ma panin 30 westonsit, et Jabeur võidab 1. seti ja 30 westonsit, et Jabeur võidab mängu. Kellel Jabeuri peal raha, siis. viimane hetk cash out teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMa ei taha teada, mis see panustamise ajalugu mul Kanepi/Kontaveidi peale näitab. Ei arva, et seal mingi edge mul on, aga see jooks alla EV on ikka väga-väga räige.
Et ühesõnaga, mis ma öelda tahan - ma panin 30 westonsit, et Jabeur võidab 1. seti ja 30 westonsit, et Jabeur võidab mängu. Kellel Jabeuri peal raha, siis. viimane hetk cash out teha.
Jooves/armunud/biased/emotsionaalse peaga Kontaveit ftw
Ise hetkel 10 HW joobes..
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKaine peaga hea bet
Jooves/armunud/biased/emotsionaalse peaga Kontaveit ftw
Ise hetkel 10 HW joobes..
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustVäga pede on 4-1 pealt, 2 breiki ees, 4-2 pealt 2 breik palli omades 5-5 peale lasta. Mnjah, magama ära, mäng tehtud vist Anetil.Madridista
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar