kas ma saan midagi valesti aru või järjekorras 8 viimasest panusest 7 tk kaotasid?

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Rahvaspordipäeva kulgemine

Collapse

X
- 

Saad valesti aru. See üks sotine panus on geimide händikäpp +6 mis sul jäi tõenäoliselt võitvaks märkimata.Algselt postitas cabron Vaata postitustkas ma saan midagi valesti aru või järjekorras 8 viimasest panusest 7 tk kaotasid?
 Kommentaar
- 

Unibetis 151 isegiAlgselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMarta Kostjuhh võidab US Openi@101
 Kommentaar
- 

A jess, siis ikka en-väh profit. Ega rahvaspordipäev on kõva kärbesAlgselt postitas Huvituja Vaata postitustSaad valesti aru. See üks sotine panus on geimide händikäpp +6 mis sul jäi tõenäoliselt võitvaks märkimata.
 Kommentaar
- 

Võtsin veel Azarenka, Anisimova ja Kontaveit. Väikesed panused suurte oddsidega, et turniir lõbusam oleks.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustUnibetis 151 isegi
 Kommentaar
- 

Panin nüüd kirja end, aga keegi on ikka päris hullu pannud seal 118k punktiga.Algselt postitas vendetta Vaata postitustKas osaled Unibeti US openi edetabelis ka? Peaksid sealt vabalt mingi lisavõidu sisse kasseerima.

Ei ole tipstereid, ma lihtsalt 10 aastat oma "töö" kõrvalt vaadanud taustaks tennist ja snuukrit jms mis eurospordist tuleb, natuke jääb midagi külge kah. Käisin põnnina ise trennis ka 10 aastat, mingeid nüansse jagan kah vist omastarustAlgselt postitas plastic'99 Vaata postitustrahvaspordivaenlane, kui tohib küsida, siis mis see reasoning tennise bettidel olnud? oled ise ala jälginud või kasutad mingit tipsterit? 

Aga gamblisin Kanepile ka natust

Kommentaar
- 

A, okei, laivis on juba madalamad koefid.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSaan ma õigesti aru, et teisel poolajal puhub tuul juba lätlastele näkku?

Poolajal peaks sutsu Eesti võidule panema 
 Kommentaar
- 

Jep keskväljalt suvalist pikka pannes jälle virutab eesti kuidagi ristakasse. Siukse ilmaga tundub isegi see praegune under1.5 printimine.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSaan ma õigesti aru, et teisel poolajal puhub tuul juba lätlastele näkku?

Poolajal peaks sutsu Eesti võidule panema 
 Kommentaar
Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar