320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Las arriesgadas aventuras de juego de Cabron

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Las arriesgadas aventuras de juego de Cabron

    Mõtlesin, et mis ma seda MÖLA ikka risustan, et pigem postitan huvitavamaid leide siia teemasse. Alustaks kohe selliselt:

    Fabbiano T. - Guinard M.
    Guinardi ML saab B365s 2.10ga. Veel poolteist tundi tagasi oli 1.72. Kas miskit tuli ilmsiks, et Guinardi koeral on kõrvapõletik vms ja bookied seda arvestavad kohe, aga ma ei usu et see Guinardit väga kotib. Seega Guinard straight win.

    #2
    Vaatasin teema pealkirja ja mõtlesin, et on spämibot loonud selle.
    Instagram

    Twitter

    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

    telekavaataja.blogabet.com

    Kommentaar


      #3
      +1

      Fabbiano hooaega vaadata on küll puhas komöödia. Vennal juba 29s turna see aasta, vahel harva on esimese mängu võitnud. A ju siis meeldib reisida.

      Kommentaar


        #4
        Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
        Vaatasin teema pealkirja ja mõtlesin, et on spämibot loonud selle.
        No eks nii mõnigi bet on mul varem spämmimaiguline olnud ka

        Kommentaar


          #5
          Poole tunni pärast algab Dimitrov vs Gasquet. Nad pole 4 aastat üksteise vastu mänginud, seega 5:3 Gasqueti kasuks ei mängi erilist rolli. Küll aga võtan Gasquet +4 games ja väiksema steigi Gasquet ML peale...

          Kommentaar


            #6
            Gasquet võidu eest antakse 9.00, let's go!

            Kommentaar


              #7
              No et reedeõhtul ka miskit jälgida oleks. Kõik singledena, aga ka üks parlay

              Kommentaar


                #8
                Olympiacos 10ga taga, võtab kerge spreadi -4.5 veel, koefiks 3

                Kommentaar


                  #9
                  Mis laupäeva öösel muud teha, kui piiluda US sporti

                  Kommentaar


                    #10
                    Miami vedas võidu koju, aga täna leidsin ka ühe NFLi pela:

                    New Orleans Saints - Atlanta Falcons O42, bet365s saab 1.83 eest

                    Kommentaar


                      #11
                      Over tuli koju. NBAs ka kaks huvitavat matši kohe hakkamas, neist teises on Pacers nii spreadi poolest kui ka publicu arvates räme underdog - mulle sobib väga hästi ja võtan kinnisilmi.

                      New York Knicks - Cleveland Cavaliers U209
                      Indiana Pacers +3

                      Kommentaar


                        #12
                        Kell on 02:53 neljapäeva öösel. NCAA kolledžikossus olid platsil juba üle tunni aja madistanud Buffalo ja Michigan ning tabloo näitas 74-87 Buffalo poolt vaadatuna. Igaks juhuks vaatasin oma panuse üle, jah, mäletasin õigesti, Michigan peab võitma vähemalt 13 punktiga, täpne panus oli -12.5.

                        Kõik tundub tehtav. 50 sekundit lõpuni. Kui keegi korvi ei saa, siis saab raha tagasi, kui Michigan skoorib, siis on võit pihus. Normaalsetel inimestel on sellel ajal muud asjad pihus mitte arvutihiired. Opaa, Michigani Terrance Williamsi II-le tehti viga. Kaks vabaviset kõlab nagu magus mesi, nagu 45+ aastase naise lopsakad reied, mille vahele saad aeg-ajalt sukelduda kui noortest 20+ ihudest kopp ette viskab. 44 sekundit lõpuni. Terrance Williams II (huvitav kes see I oli?) skoorib esimese viske, süda hõiskab rõõmust, kuid sisimas tean, et juhul, kui teine mööda läheb, siis piisab Buffalo meestel leigest 2-punktikorvist, et ma peadpidi solgiämbris oleks jälle. Teine tabav vise oleks katarsis, mitte küll lõplik, aga veidigi.

                        Pall lendab korvi poole, lendab ja lendab ja lendab ning keerleb rõngalt maha. Süda teeb hüppe, aga kinnitan endale, et kõik pole kadunud. Juba on pall mängus, Buffalo Josh Mballa võttis kaitselaua, sisimas palun „fuckers, tavai tavai“, aga ise hakkan vaikselt ümisema „You can’t rollerskate in a buffalo herd“ (Jackassist pärit muide). Vise möödas, aga sama mansa tross saab palli ja 16 sekundit lõpuni ja nagu alati, raudkindlalt, telliskivimoodi, lendab pall korvi. 12 punkti vahe. Pup-pup-pup.

                        Miks ma ei võtnud Michigan -12. Jõuan järeldusele, et ahnus, tavaline ahnus ja nüüd pean lootma jääma, et Michigani vennad viitsiks veel korvi visata. Samas Buffalo vennad võivad ju vea teha, aga kui nii vähe lõpuni, siis on oht et keegi ei viitsi enam jebida. Sekundid kuluvad, Terrance fucking Williams II loivab palliga, vastasmeeskond on loid, poolehoidjad hõiskavad, 5 sekki. Fucker ei kavatsegi viskama minna, põrgatab niisama. Sisisen ekraani poole, et proovi, Terrance Williams II, proovi, sinule pole see midagi, aga kui sa sisse saad, siis sa oled ühe ahvi teinud teiselpool maakera õnnelikuks, kes saab oma raha 1.76 kordselt tagasi. Samas mõistan ma, et ilmselt on sadu panustajaid, kellele on panus Buffalo +12.5 ja kes samamoodi higistavad. Aga ma ei saa nende peale mõelda. Terrance. Terrance. Terrance. Lõpusireen ja vana KOHI-NOOR harilik pliiats praksatab mu käes katki. Vittus, mõtlen. Miks ma ei võtnud Michigan -12. Või isegi -11. Ohkan, tõusen toolilt ja lähen dushi alla. Enda karistuseks ei pese ma seekord hambaid.

                        Kommentaar


                          #13
                          Kerge pühapäevaõhtune NFL kaasaelamispanus, mida on vürtsitatud Kreeka kossuga

                          Kommentaar


                            #14
                            Raske nii kossus OVERit täis saada kui 4qtr alguses visatakse 4 minutiga 7 punkti. Laisad elukad need kreeklased! Õnneks NFL edeneb mõnusalt!

                            Kommentaar


                              #15
                              Cressy M. - Blancaneaux G. matš algab paarikümne minuti pärast. Muidu põhivalik on Blanca +4 games, aga jõle kihk oli võtta ka Blanca straight win, mille saab B365s 3.50ga. Let's go!

                              Kommentaar

                              Working...
                              X