Siis pead kannatama homseni,et võit kätte saada(kui peaksid võitma). Kui aga ainult tänastele mängudele bettida, saad enne südaööd teada, kas võitsid või ei ja saad rahus magada
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustKuulge, kas poleks mitte hea mõtte segada Champions League´i Euroopa Liigaga combosse?
Sealt võiks ka keegi mõned maasikad välja tuua."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas Blaugrana Vaata postitustenne pilt sinust totti särgiga
ja nüüd mine aja oma 200 juttu kuskil kus keegi seda usub ka, soovitatavalt oma emaleFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitustKombod on nendele inimestele sealhulgas ka minule, kellel ei ole selliseid summasid võtta nagu sina siin sisse paned.
Kommentaar
-
Ma pakuks sellised asju täna :
Montpellier - Arsenal Arsenali võit(2.25) over 2.5( 2.10)
Olympiakos Piraeus - Schalke mõlemad löövad värava (1.87)
D. Zagreb - FC Porto over 2.5 (2.20) 1x(1.85)
Malaga - Zenit Petersburg viik ( 3.20)
Paris SG - Dinamo Kiev PSG võit (1.60)
Real Madrid - Manchester City Reali võit (1.60)
AC Milan - Anderlecht under 2.5 (1.90)
Dortmund - Ajax dortmund 0-1 händikäp (1.93)
Triobeti koefid kõik
Inglismaa League One-st tunduvad head :
Portsmouth - Swindon Swindon võit (2.10)
Carlisle - Crewe Carlisle võit (2.08)
Shrewsbury - Coventry under 2.5 (1.70)
ise valin siis midagi nende hulgast täna välja,kuskil 4asja võtan,peab veel mõtlema...Madridista
Kommentaar
-
Ohoo pole ammu siia foorumisse sattunud ja vaatan et suuremat sorti panustamine on lahti läinud.
Ise tegelen ka igapäevaselt sellega ja mina püüan iga päev enda jaoks just parima mängu leida,
üldjuhul ainult 1 mäng päevas või vahest ka nv paar tükki.
Minu tänane valik on Arsenal
Üritan selle kuu mängudest ka pildi siia panna,vaatan kas õnnestub
Panustamine 3.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustArsenal ei tohi kobistada ja Dortmund peab võitma. Ajax saanud ainult 1x pealelüüa 1 poolajal. Enamvähem.Madridista
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar