fck need kombod on pasad. 7 erinevat kombot teinud see nädal...kõigis 7s on üks tulemus teisi läinud, kui ennustatud oli. Fck this shit.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustfck need kombod on pasad. 7 erinevat kombot teinud see nädal...kõigis 7s on üks tulemus teisi läinud, kui ennustatud oli. Fck this shit."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustTegin ka tänaseks midagi, lükkasin 20 euri peale ja kombineerisin erinevalt, et üks võit = raha tagasi. Ees koef, sulgudes potentsiaalne võit.
Päris palju sõltun sellest, et Anji jätkab Hiddinki käe all väga ründava stiiliga mängimist ja udi-anji mäng tuleb lahtine.
Lyon - Sparta 1
Hapoel - Atletico 2
Kopenhaagen - Molde 1
Napoli - Aik 1
5,13 (20,51)
---
Maritimo - Newcastle 2
Stutt - Steaua 1
Udi - An˛i over 1,5
5,82 (23,27)
---
Bilbao - Ironi 1 (händikäp 0-1)
Leverkusen - Metalist 1
Bordoo - Brügge 1
4,57 (18,28)
---
Genk - Videoton 1
Inter - Rubin over 2,5
Udi - Anzi over 2,5
6,6 (26,39)
---
Inter - Rubin 1
Rapid - Rosenborg 1
Levante - Helsingborg 1
Udinese - Anzi 1
Dnipro - PSV 1
39,61 (39,61)
---
Tottenham - Lazio over 2,5
Twente - Hannover 2
Bilbao - Ironi over 2,5
14,68 (44,04)sigpic
Kommentaar
-
Kui vaadata juba vaikselt nädalavahetusel peetavatele liigamängudele ette, siis esimene mäng, mis mulle silma jäi ja mille koef on suhteliselt magus.
Athletic Bilbao - Malaga 2.25 3.30 3.10
Võib isegi händikäpi ka proovida
Athletic Bilbao - Malaga H(1 - 0) 2 6.75
Bilbao on ainuke meeskond, kellele on La Ligas peale 4 vooru üle 10 värava löödud (tervelt 12), Espanyol järgmisena 10. Malagale aga on ainult löödud 2. Teades, kui halvasti täna Bilbao mängis Euroopa Liigas oma kodus suhteliselt nõrga Iisraeli klubi vastu ja millist mängu näitas Meistrite Liigas Malaga Zeniidi vastu, siis mõlemad panused tasuvad minu silmis kindlasti proovimist. Huvitav on näha, kui madalale koefid langevad vähem kui 3 päevaga. Juba praegust peaks Bilbao võit 2.25 ja Malaga võit 3.10 vastupidi olema."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Olen elus varem umbes 5 korda erinevaid koguseid sente NBA mängudele panustanud. Nüüd mõtlesin, et fakit, paneks mõned sendid ka täiega drawing dead kombole. Vähemalt saab huvitavaid asju rootida
bet.jpgLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
*Sisaldab potensiaalseid võite ootel olevatelt tulemustelt
Pileti detailide lehelt leidsin.
Triobeti tegelased, kellel siin konto on, ajage korda asi
Teine küsimus on selline, et kui ma läksin hoogu ja tegin 15 mänguga pileti, siis pm kui ma võidan, saan panustatud raha(mitte 142x) lihtsalt tagasi ning kui kaotan, siis olen ilma? (sest eksisin Triobeti panuste reeglite vastu) Miks süsteem üldse laseb sellist panust läbi?
Kommentaar
-
Uskumatu. Mul oli kena raha CSKA peal komboga ja kui arvuti avasin, olid nad 0:2 kaotusseisus mingi Volga vastu. Mõtlesin, et teen Livebetis järkade väravalööjatega raha tasa, aga ennäe - CSKA võitis ka kasum kasvas kolmekordseks!
D˛agoevilt ikka väga kena käärlöök, tehes seisuks 2:2!!!"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustUskumatu. Mul oli kena raha CSKA peal komboga ja kui arvuti avasin, olid nad 0:2 kaotusseisus mingi Volga vastu. Mõtlesin, et teen Livebetis järkade väravalööjatega raha tasa, aga ennäe - CSKA võitis ka kasum kasvas kolmekordseks!
Džagoevilt ikka väga kena käärlöök, tehes seisuks 2:2!!!
Aga oot, panustasid siis Livebetis,et CSKA lööb järgmise või mida täpsemalt?
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitust
Džagoevilt ikka väga kena käärlöök, tehes seisuks 2:2!!!
Üldjuhul on vägagi kasumlik panustada favoriitide peale, kui nad on jäänud kaotusseisu. Kui võitu ära ei tule, siis viigi punnitavad ikka välja ning double chance koefitsendid üldjuhul täitsa head.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustSama siin
Aga oot, panustasid siis Livebetis,et CSKA lööb järgmise või mida täpsemalt?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar