Räägiti siin pikalt triobeti NBA livebetist. Tundub, et täna sealne vastutav inimene taas jooma peal. Grizzlies - Heat skoor pahupidi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Konsa jääb süüdi - 1,4. Kiirustage!Algselt postitas karl54 Vaata postitustTänased betid
1. Rytas teeb cramole üle 7,5 punni ära koef
2. Rytase võit ja OC võidab Pistonsit
lisaks veel mõned jalkapanused.
Kommentaar
-
Eos sitt koef juAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKonsa jääb süüdi - 1,4. Kiirustage!
Kommentaar
-
Jep, aga see summa tuleb suht väike lõpuks kui 3 mööda läheb.Algselt postitas tannn Vaata postitustTekkis üks rumal küsimus, et kui mul on 7 mängu ja teen 4-fold panuse, siis võib pmslt 3 mängu valesti minna, aga ma võin ikka mingi summa võita?
Kommentaar
-
Ma ei tea, kuskohast see nüüd tuli. POle mingi aasta aega panustanud. Triobeti konto tegin kunagi üldse seepärast, et serie-a mänge vaadata. Igatahes täna:L-Korea vs Austraalia. Korea läks kohe alguses juhtima, ma siis pärast seda panin kaks euri Austraalia võidule (10,5 oli sel hetkel). Lõpptulemus L-korea 1 vs austraalia 2. Väike võit on ka võit
nedaiboh trio ära selle huiab.
-e- ei huianud.
Kommentaar
-
ahah. Keenjalane plaanAlgselt postitas Tembu Vaata postitustViimasel ajal olen aru saanud, et olen hiiglama halb ennustaja ning mu pilgud on pöördunud ruleti poole. Punane-must-punane-must kasvava panusega ning jälle lõunasöögiraha teenitud.
Kommentaar
-
Vana hea martingale! See ju töötab alati, ei?Algselt postitas cannuman Vaata postitustahah. Keenjalane plaanWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Ma eeldan et maksimaalsel panusel on piirang peal. Ja üsna väike piirang. Lisaks pole härra Tembul ilmselt vahendeid piiramatult.Algselt postitas fitti Vaata postitustVana hea martingale! See ju töötab alati, ei?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar