Kurat hea nali, triobeti konto lambist suletud. Selle gameweekiga 3 eurot plussi, ju siis oli seda liiga palju...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
"Meie süsteem on teie konto sulgenud seoses kahtlase cookie või IP aadressiga."
See vast ei ole mingi supersalastatud info. Igatahes selline vastus mulle saadeti. Hetkel pole veel lahendust saabunud.
Pole nagu enne üldse bettimisega tegelenud, kasutaja oli mingil põhjusel juba aastast 2011 olemas, nüüd 2 nädalat olen kasutanud.
Kommentaar
-
Mina usun, et kui mingit jama ei ole, siis tohib küll. Spordiennustuses on see harva probleem(mingi bonushunt ehk ainult), pigem on see pokkeri probleem. Kui on samas võrgus, siis seda eriti ei taunita.
Igatahes on su konto spordiennustamiseks avatud, mina küll ei näe põhjust, miks peaks olema suletud.
Kommentaar
-
Kiire tipp.
Kell 15:30 algab sõprusmäng Pro Patria (Itaalia liiga 4. tasemel mängiv tiim) ja Milani vahel.
Milani koef on 1,11, aga bet365's saab 2/2 panna 1,53-ga. Triobet pakub samal ajal handicapi 2-0, kus Milani võit on 1,85, mis on üsna mõistlik ka.
Eeldatav algkoosseis Milanil: Amelia; Abate-Bonera-Acerbi-Antonini; Flamini-Muntari-Boateng; Urby-Niang-El Shaarawy.
Ise panen 2/2 peale.
Edit: Bet365-s tõusis koef juba 1,61 peale.Last edited by Tanel; 03.01.13, 14:29.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustKiire tipp.
Kell 15:30 algab sõprusmäng Pro Patria (Itaalia liiga 4. tasemel mängiv tiim) ja Milani vahel.
Milani koef on 1,11, aga bet365's saab 2/2 panna 1,53-ga. Triobet pakub samal ajal handicapi 2-0, kus Milani võit on 1,85, mis on üsna mõistlik ka.
Eeldatav algkoosseis Milanil: Amelia; Abate-Bonera-Acerbi-Antonini; Flamini-Muntari-Boateng; Urby-Niang-El Shaarawy.
Ise panen 2/2 peale.
Edit: Bet365-s tõusis koef juba 1,61 peale.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustTäna nbas tunduvad mõistlikud sellised asjad: ise valin 3-4 asja vast.
1. Spurs 1,45 võõrsil Bucksi üle.
2. Curry üle 21,5
3. Griffin alla 18,5
4. Asik üle 12,5 laua
5. Afflalo üle 17,5
6. Raptors - Portland üle 192,5
7. Oc võidab netsi üle 9,5 punkti
8. Miami võidab Dallast üle 10,5
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustHmm... Milani mänguga antakse vist raha tagasi varsti. Rassistid olid tribüünidele eksinud ja Milan lahkus väljakult. Vähemalt nii sain aru.
JUST IN: AC Milan left pitch during friendly game vs 4th division Pro Patria protesting against the racist chants of local fans
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar