Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Betsafe
Collapse
X
-
Tere. Tulen panustamise alamfoorumisse oma offtopicuga jaurama. Sain ka triolt kommunikatsiooni täna.
Kuna mai lõpus tuli meilboxi kiri, et viska kümps pokkerisse, saad 10k turna ticketi, siis mõtlesin, et waidafaknot. Paar päeva microgrindi tootis apparently mingi loyalty leveli lahti mängimise (baby shark lol) ja täna sisse logides lubas mingi pop up klikkamisel lähemat infi selle staatusega kaasas käivate privileegide kohta. Klikk. Selgus, et minu kasutada on 20 eurine reload boonus. See tuleb lahti mängida kahekümne 1-eurose jupina. Eurine jupp aga avaneb siis, kui olen 5 euri reiki maksnud.
Kuna ma ei ole boonukahoor ega mingi tõsine mängija, siis ma ei tea, vb see on standard laks, aga kõlas nii vahvalt, et plönni meile sott, anname 20 tagasi, is great deal for you homes.
(e: ses suhtes, et jah, 20 on parem kui 0, kui nagunii reiki maksta onju, aga essentially ikkagi pointless bs, sest selle sita pärast reloadima ikka ei hakka ju)Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
-
-
Algselt postitanud kasutaja Stok pooltArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.Kommentaar
-
Sellise põneva kirja sain täna Triobetilt. Ongi reaalne info või mingi skäm? Mis ime määrus see saab olla? Riik meelitab hasartmängudega tegelema? Või kust mujalt veel valdkonna määruseid tulla saab?
"Sinu viimasest külastusest on tükk aega möödas. Kuna me pole sind 11 kuud näinud, tahtsime meelde tuletada, et sinu kontol on endiselt kasutamata 0.22 EUR. Kooskõlas valdkonnas kehtivate määrustega võetakse sinu kontolt pärast 12 kuud kestnud mitteaktiivsust iga kuu maha 5 EUR."BVB - VaprusKommentaar
-
Kas teil läksid trio rahad automaatselt betsafe kontole üle ja kasutajanimi ja parool jäid samaks?
Ma pole ammu kasutanud neid aga mingi papp vist mul oli seal kontol. Betsafe sisse ei saanud aga võimalik, et ajansin parooli sassi.Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Konto seis samaks ja sama parooligaINTER ARMA CARITASKommentaar
-
Täiesti jabur tõesti. Edastasin info edasi. Vaatab, kas keegi võtab midagi ette. Probleem on nagu aru saan LIVE-bettinguga.Kommentaar
-
Edasta Triobetile info ja, et lõpetagu oma ajupesu ja inimeste suunamine alateadlikult oma raha totaalses õnnemängus ära andma (iroonia). Tegelikult on see viimasel ajal tekkinud ja just Live beti ajal, et mingi ingliskeelne kena häälega näitsik hakkab arutama ruletti üle.Kommentaar
-
Mul on ka enda moblaga. Pole kordagi ise mobiilsesse Betsafe lehte enda mobiiliga saanud. Naise moblaga jumala ok.
Ei tea, mis telefon sul on, aga mul vajab vahetamist küll.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar