Need Conor McGregori oddsid on ikka julmalt mõttetud minu arust.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustNeed Conor McGregori oddsid on ikka julmalt mõttetud minu arust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustNoh, kes asja reaalselt valdab ja sees on ning oskavad lugeda tagamaid, siis 1,8 või 1,9 kordse tootlusega raha panna aasta lõpuni teenima on ju real deal. Samas ei kujuta ette mis see max bet sellisele asjale üldse on.
Kommentaar
-
Tegin täna Eesti liigale pileti ja unustasin kogemata ära, et Betsafe Cashout on....
Noh nagu ikka minut aega peale mängude algust Cashout jooksis kokku ning kirjutasin muidugi klienditoele kuigi olin seda kadalippu juba varemgi läbinud ja teadsin juba, ette et saadetakse mind perse
Kirjutasin, et tegin pileti kahest Cashouti valikuga mängust ning see funktsioon töötas peale mängude algust ainult minuti ja siis jooksis kokku ning isegi saatsin ise kohe ka pileti ID, sest teadsin et seda küsitakse nagunii.
Vastuseks kopeeriti mulle reeglitest tekst, et kui mängul ei ole Cashout funktsiooni, siis seda meeskond ka ei paku... seletan, siis et ma ütlesin, et sellel oli cashout funktsioon ja see töötas isegi, aga ainult minuti...
Sellepeale vastati mulle ilusti, et seda see tähendabki, et meie meeskond hetkel ei paku antud panusele cashouti (idiootne...)
Kirjutasin sellepeale, et tegemist on inimeste petmisega kui cashout tuimalt minut peale algust välja lülitatakse, et miks te üldse panete sellele mängule cashouti. Et te ei kannata oma ebaprofessionaalsusega mitte mingisugust kriitikat võrreldes teiste spordiennustamise kontoritega.
Ja sellepeale mind lihtsalt tuimalt ignoti... Masendav masendav pask.
Mainin ära igaksjuhuks ja loodan, et Telekavaataja seda isiklikult ei võta.
Kommentaar
-
Kui on olnud VAR umb. 35 minuti ajal, siis miks Betsafe seda juba näiteks poolajaks ei tunnista võiduks, vaid on vaja oodata terve mänguni? Kui värav lüüakse ja sul on pandud üle väravatele, siis ju märgitakse Bet võiduks, aga kui oled pannud VAR over, siis see tuleb alles 90. minutiks ju, miks nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustKui on olnud VAR umb. 35 minuti ajal, siis miks Betsafe seda juba näiteks poolajaks ei tunnista võiduks, vaid on vaja oodata terve mänguni? Kui värav lüüakse ja sul on pandud üle väravatele, siis ju märgitakse Bet võiduks, aga kui oled pannud VAR over, siis see tuleb alles 90. minutiks ju, miks nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustKui on olnud VAR umb. 35 minuti ajal, siis miks Betsafe seda juba näiteks poolajaks ei tunnista võiduks, vaid on vaja oodata terve mänguni? Kui värav lüüakse ja sul on pandud üle väravatele, siis ju märgitakse Bet võiduks, aga kui oled pannud VAR over, siis see tuleb alles 90. minutiks ju, miks nii?
Mul oli nt tehtud bet Total O22.5 vms ja esimesed kaks setti jäid 6-7, 7-6 ehk bet oli juba võitnud, aga kolmandas setis üks mängija retires ja minu pilet tühistati (void).
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustMa ei saa aru misasi see veel on aga hahaha
Kas Ott Tänak jõuab PEETRIST Kino Kosmose juurde 15 minutiga? Jah - 1.86, Ei - 1.86.
Tunduks nagu, et väga kindlalt jõuab, kui just mingit pulli seal tee peal tegema ei hakkata, aga huvitav ta ole.
See garaaz suht kaugel Toyotal seal niiet ma julgen öelda et üle 15min, kui just neile tee tühjaks ei teha... seda ma ei tea? Aga mul lastakse panna 2 eurot sellele... täiesti mõttetu kampaania siis ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kutt1423 Vaata postitustSee garaaz suht kaugel Toyotal seal niiet ma julgen öelda et üle 15min, kui just neile tee tühjaks ei teha... seda ma ei tea? Aga mul lastakse panna 2 eurot sellele... täiesti mõttetu kampaania siis ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustMul lasti rohkem kui 2 panna sellele, et jõuab kiiremini, noh eks paistab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustMa ei saa aru misasi see veel on aga hahaha
Kas Ott Tänak jõuab PEETRIST Kino Kosmose juurde 15 minutiga? Jah - 1.86, Ei - 1.86.
Tunduks nagu, et väga kindlalt jõuab, kui just mingit pulli seal tee peal tegema ei hakkata, aga huvitav ta ole.
Algselt postitas Kutt1423 Vaata postitustSee garaaz suht kaugel Toyotal seal niiet ma julgen öelda et üle 15min, kui just neile tee tühjaks ei teha... seda ma ei tea? Aga mul lastakse panna 2 eurot sellele... täiesti mõttetu kampaania siis ju.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar