Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Päris levinud portaal juba. Spordiennustuse ees on eelis see, et ei pea 21 olema, vaid 18. Ise olen juba päris kaua kasutanud. Ennustustega teenisin alguses päris hea raha kokku, siis proovsin kasiinot, aga seal mängisin päris suure osa maha ja nüüd üritan ennustustega tagasi teha. Kusjuures comboga võib päris hästi teenida. Panend väiksed panused, aga palju asju kokku ja üks kord ikka täppi lähevad ja siis saad päris hea summa.
Näide: Man Utd ja Kopenhaageni mäng Old Traffordil. Küsimus kes lööb mängu kolmanda värava. Richardson saab keskväljal palli, vaatan, et midagi ohtlikku hakkab sündima, teen klõpsu. Löök, väravavaht puterdab veidi. Paar sekki veel aega protsessida. Värav! Raha, antud juhul 102.-, kuue kordselt tagasi. Nagu raha ostmine. Soovitan.
Näide: Man Utd ja Kopenhaageni mäng Old Traffordil. Küsimus kes lööb mängu kolmanda värava. Richardson saab keskväljal palli, vaatan, et midagi ohtlikku hakkab sündima, teen klõpsu. Löök, väravavaht puterdab veidi. Paar sekki veel aega protsessida. Värav! Raha, antud juhul 102.-, kuue kordselt tagasi. Nagu raha ostmine. Soovitan.
Ühe korra vast joppab nii aga olen nõus kihla vedama, et kui sa teeks ntx samas stiilis 25 sellist beti, siis sa jääd omadega ikka miinusesse päris tugevalt.
Päris levinud portaal juba. Spordiennustuse ees on eelis see, et ei pea 21 olema, vaid 18. Ise olen juba päris kaua kasutanud. Ennustustega teenisin alguses päris hea raha kokku, siis proovsin kasiinot, aga seal mängisin päris suure osa maha ja nüüd üritan ennustustega tagasi teha. Kusjuures comboga võib päris hästi teenida. Panend väiksed panused, aga palju asju kokku ja üks kord ikka täppi lähevad ja siis saad päris hea summa.
Heh, Spordiennustuse ees on Triobetil kindlasti rohkem eeliseid, kui kasutajate vanuse alampiir. Arvestades Spordiennustuse poolt pakutavaid koefitsente ei saa ma üleüldse aru, miks mõni terve mõistusega inimene seal oma raha panustada tahab.
Muide, uue hasartmänguseaduse eelnõu kohaselt kehtestatakse vanuse alampiiriks 21 eluaastat, see kehtib muuhulgas kõigile online bookiedele, kes Eesti elanikelt panuseid vastu võtavad.
Veidi off-topic, kuid päris mitmed selle foorumi kasutajad on agarad postitajad mitmetes rahvusvahelistes betting foorumites. Kes tunnistab üles?
Pmst kõikides saab ju...
Õpi lihtsalt moneybookers.com'i kasutama näiteks ja ongi korras.
Kindlasti tasub kõikides bookiedes in/outpayment asjad läbi lugeda.
Pmst kõikides saab ju...
Õpi lihtsalt moneybookers.com'i kasutama näiteks ja ongi korras.
Kindlasti tasub kõikides bookiedes in/outpayment asjad läbi lugeda.
No William Hill, Bwin, Skybet ja bet365 küll Moneybookersit ei toeta.
No William Hill, Bwin, Skybet ja bet365 küll Moneybookersit ei toeta.
bet365 toetab küll MB'd
Üldiselt vahet pole kas see willhill ja Bwin seda toetavad või mitte kui on varnast võtta mitmeid teisi mainekaid saite mis seda toetab.
Isiklikult hoiaksin Bwin'ist eemale, olen liiga palju lugenud klientide probleemidest nendega.
Kommentaar