Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
OK. Paneme siis ka esimese "Vello99 Müü Maha Maja ja Pane Panus"-soovituse.
Leedid ja gentelmanid ma annan teile San Antonio - Oklahoma under 188. Trio pakub seda 1,91 koef-iga ehk et kui panete mingi 500 saate õhtu sauna ja horisontaalse värskendusega.
Põhjenduseks niipalju, et Spurs on kuri-kuri kaitsemeeskond (San Antonio Spurs I mean), hooaja points allowed keskmine ca. 93 punni viimases viies veel vähem. Oklahoma ei ole viimastes mängides just suurt korvitulva tekitanud - viimases kolmes 172 punni kokku ja seda ka meeskondade vastu, kelle kaitsetöö on nagu Prantsuse armeel...
Nii et Spurs - Oklahoma 188 under
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Lincoln - Darlington 1 (1.87) (League Two) -- puhtstatistiliselt võttes siin erilist value'd ei ole (Lincoln kodus: 5-9-3; Darlington võõrsil: 5-5-7. Rääkimata sellest, et viimases 8 omavahelises kohtumises on Lincoln võiduta), aga veebruari lõpus finantsraskuste tõttu administratiivjuhtimise alla läinud ja liigas 10 punktist ilma jäänud Darlington on pärast seda kaotanud 6 mängust 5 ja kõik kolm võõrsilmängu. Mängijad on ilma palgata, lisaks räsivad meeskonda vigastused (laupäeval olid mängukõlbulikud ainult 12 esindusmeeskonna mängijat, nii et lisa võeti noortetiimist -- 44-aastane peatreener Dave Penney teatas, et on kaalunud ise mängusärgi selga tõmbamist ..). Lisaks on see neile juba seitsmes mäng kolme nädala jooksul.
Mul midagi head pakkuda ei ole. Kui eilne oli kindel raha (lol, polegi elus vist underit 24 punniga biitinud) siis täna promotakse korralikult Bulls - Celtics (-2).
Poolt argumendid oleks, et Chicago vastu see hooaeg 5st 5 ATS, viimane Celticsi mäng oli nii sitt, et sealt peaks kuidagi põrkama tagasi + konverentsi tiitli jaoks oleks võitu väga vaja. Miinuseks on, et ega mul eriti head tunnet ei ole promo on liiga kõva, Garnett on ka katki, mnjah ei tea.
Kui keegi täna NBA-d tahab panustada, siis see oleks nr. 1 pick, nr. 2 Detroit (+5) Dallase vastu.
Edit: Tegelt ma 1 panuse panin, et Loomaarmastajad võidavad Hulli vähemalt 2 väravaga. Algus on paljulubav...
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar