Täna wolfsburgi koef ManU vastu 2. Peaks ära tulema, arvestades ManU koosseisu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Mina küll ei soovitaks. Bordeaux-l on alagrupivõit käes ja järgmine liigamäng on pühapäeval võõrsil Lyoni vastu. Ehk ma kahtleksin sügavalt selles, kas Iisraelis põhikoosseis mängib.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustBordeaux koef on väga ahvatlev. soovitan
Kommentaar
-
See on jah tänastes mängude juures ülioluline faktor. Mina Bordeaux peale küll oma raha ei julgeks panna, kuna neil ei olene selle mängu tulemusest mitte midagi. See-eest Iisraeli klubi tahab kindlasti oma punktiarve avada ning kuskilt luesin ka, et nende mingi legend teeb täna oma viimase mängu klubi eest. Nii et neil motivatsioonipuudust ei tohiks olla. Bordeaux´l puudu Carasso, Ciani, Chalmé, Planus, Trémoulinas, Diarra, Gouffran, Gourcuff, Plasil, Chamakh st. 9 meest, kes nädalavahetusel liigas mängisid.Algselt postitas Epic Vaata postitustMõistlik oleks koosseisud ära oodata.
Kommentaar
-
sardellid, pelmeenid ja eno raudAlgselt postitas EgoTrip Vaata postitustma tegin sellise kombo, ja panin suure summa mängu

edu tänaseks, ning Bordeaux koef on väga ahvatlev. soovitanСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Sellist pakumist pole, et nende vastane lööb omavärava?Algselt postitas Epic Vaata postitustUnirea edasipääsu peale julgeb keegi panna?
Kommentaar
-
Mõlemad mängud X2 panna annaks ka korraliku koefi (4.11) kokku...muidugi 24ga võrrelda ei saaAlgselt postitas 17 Vaata postitustUnirea ja AZ kombo on ülimalt ahvatlev, aga vist natukene liiga riskantne..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar