Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Aga kus siis sinu kombo on? Tipi siis ise ka, hea meelega võtaksin vedu, kui nii lihtne see on. Moneymaker pani reedel Rayo Vallecano võitma 3,8 koefiga. siin ma ei näinud kedagi, kes seda mängu üldse kommenteeriks.Algselt postitas Blaugrana Vaata postitustMa ei saa aru. Kas moneymaker tõesti aitas nii palju? Või te olete ise lollid?!. Kas oligi nii raske ise Manu, City ja Lyoni peale tulla? Ülemise soovitusega on kasvõi veits vaeva nähtud, alumine on lihtsalt tuimalt laksimine + Arsenal sai kohe punase nii, et sinna see läkski = easy panuse võit.
Ma usun, et vahet pole kes,kus mida tipib, seni kuni teed seda õieti siis ainult SUUR TÄNU! Aga suured ju ka alati ei võida. Suurtega kombineerida tuleb ka õigel ajal. Panin ka eile realile aga midagi ei tulnud. Ma alles algaja ja follower, vaatan mis teised pakuvad. Tanel teeb tublit tööd, Moneymaker aga ei peagi midagi välja kirjutama! Kas oled näinud mõnda tasulist kohta, kus kirjutatakse välja fixtured või statistika? Mul pole vaja muud pläma. Vajan vaid teada kes võidab!
Leave a comment:
-
Tahate kedagi kiita, siis kiitke Tanelit. Mees viitsib kirjutada korralikult ja erinevaid võimalusi andes ja nagu ka see nv on näidanud, siis väga hea protsendiga ka veel!
Hoia taset üleval. Väga huvitav on lugeda!
Leave a comment:
-
Ma ei saa aru. Kas moneymaker tõesti aitas nii palju? Või te olete ise lollid?!. Kas oligi nii raske ise Manu, City ja Lyoni peale tulla? Ülemise soovitusega on kasvõi veits vaeva nähtud, alumine on lihtsalt tuimalt laksimine + Arsenal sai kohe punase nii, et sinna see läkski = easy panuse võit.
Leave a comment:
-
Udinese - Fiorentina
both teams to score @ 1,72,
first half goals over 0,5 @ 1,40.
TÄNUD TANELILE! Ainuke asi mille valisin ja millega kenasti mulle natuke raha tõid
Lyon, Manu, City koef. 9.62
TÄNUD MONEYMAKER´ile.
City ja Arsenali mängu algus oli eriti põnev
Leave a comment:
-
Arsenalile lootmine oli muidugi väga paha idee. Koscielny kinnitas teooriat, et jalgpallurid pole kõige teravamad pliiatsid, aga nii ehk naa poleks ära tulnud esimeste minutite põhjal. Õnneks oli väga vähe selle peal.
Leave a comment:
-
noo mida? lambist wääääAlgselt postitas PanuseAnts Vaata postitustSamas aga, et näidata, et kogemata sülle see kõik ei kukkunud, siis väidan, et
Sabadell - Alcorcon Tip 2, koef 2.25 100%;
Leave a comment:
-
Minu iroonilisi postitusi ei tasuks südamesse võtta
. Pigem selline foorumi sisene tögamine. ei midagi erilist.
Samas aga, et näidata, et kogemata sülle see kõik ei kukkunud, siis väidan, et
Sabadell - Alcorcon Tip 2, koef 2.25 100%;
Leave a comment:
-
Et kui viskan münti ja väidan, et 99% tuleb kull ning tulebki kull, siis oli tõenäosus, et tuleb kull, 100%?Algselt postitas PanuseAnts Vaata postitustSorry Dude, tahtsin öelda 100%.
Edit: Teist vooru järjest pean Juvet (Juve @ 1,72) kui ka Fiorentinat (Fiorentina over 1,5 @ 2,20) kiruma, kellest viimane on pärast talvepausi oma väravalöömisoskuse ära kinkinud. Lazio handicap ja Napoli handicap toitsid. Väike riskikombo jäi Roma värava taha kinni.Last edited by Tanel; 13.01.13, 17:59.
Leave a comment:
-
Sorry Dude, tahtsin öelda 100%.Algselt postitas cannuman Vaata postitustKeskmiselt 4 väravat Roma mängudes. Rohkem kui pooltes mängudes on 5 või rohkem väravat. Et mis 99 protsendist sa siin räägid?
Leave a comment:
-
Tore,et postitad siia neid, aga ma usun,et kes antud kohtadest abi tahab, on sarnased lehed juba leidnud+ selleks,et poste täies pikkuses näha, peab olema seal registreeritud.Algselt postitas Calva Vaata postitust
Ise panustan,et Arsenal - Man City teevad viigi.
Vähe viisakamalt kirja panduna siis.
Manchester United - Liverpool 1 @ 1.92
Arsenal - Manchester City X @ 3.20
Sochaux - Marseille 2 @ 1.83
Benfica - FC Porto 1 @ 2.25
= 25.29
Leave a comment:
-
Kui oleksite 1000EUR peale pannud, oleks kasum olnud 1500EUR ja seda kõigest poole päevaa! JEE!Algselt postitas Tanel Vaata postitustCannumaniga kahe peale välja küpsetatud Toro over 1,5 @ 2,50 (ja kaalutud, aga kõrvale jäetud Torino - Siena over 2,5 @ 2,37) oli kena algus hommikule.
Leave a comment:
-
Cannumaniga kahe peale välja küpsetatud Toro over 1,5 @ 2,50 (ja kaalutud, aga kõrvale jäetud Torino - Siena over 2,5 @ 2,37) oli kena algus hommikule.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: