Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Betsafe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• aldr
    replied
    sampdoria ja milani mängule soovitusi ?

Leave a comment:

• PanuseAnts
    replied
    Algselt postitas Blaugrana Vaata postitust
    Ma ei saa aru. Kas moneymaker tõesti aitas nii palju? Või te olete ise lollid?!. Kas oligi nii raske ise Manu, City ja Lyoni peale tulla? Ülemise soovitusega on kasvõi veits vaeva nähtud, alumine on lihtsalt tuimalt laksimine + Arsenal sai kohe punase nii, et sinna see läkski = easy panuse võit.
    Aga kus siis sinu kombo on? Tipi siis ise ka, hea meelega võtaksin vedu, kui nii lihtne see on. Moneymaker pani reedel Rayo Vallecano võitma 3,8 koefiga. siin ma ei näinud kedagi, kes seda mängu üldse kommenteeriks.

Ma usun, et vahet pole kes,kus mida tipib, seni kuni teed seda õieti siis ainult SUUR TÄNU! Aga suured ju ka alati ei võida. Suurtega kombineerida tuleb ka õigel ajal. Panin ka eile realile aga midagi ei tulnud. Ma alles algaja ja follower, vaatan mis teised pakuvad. Tanel teeb tublit tööd, Moneymaker aga ei peagi midagi välja kirjutama! Kas oled näinud mõnda tasulist kohta, kus kirjutatakse välja fixtured või statistika? Mul pole vaja muud pläma. Vajan vaid teada kes võidab!

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Tahate kedagi kiita, siis kiitke Tanelit. Mees viitsib kirjutada korralikult ja erinevaid võimalusi andes ja nagu ka see nv on näidanud, siis väga hea protsendiga ka veel!
    Hoia taset üleval. Väga huvitav on lugeda!

Leave a comment:

• Blaugrana
    replied
    Ma ei saa aru. Kas moneymaker tõesti aitas nii palju? Või te olete ise lollid?!. Kas oligi nii raske ise Manu, City ja Lyoni peale tulla? Ülemise soovitusega on kasvõi veits vaeva nähtud, alumine on lihtsalt tuimalt laksimine + Arsenal sai kohe punase nii, et sinna see läkski = easy panuse võit.

Leave a comment:

• PanuseAnts
    replied
    Udinese - Fiorentina
    both teams to score @ 1,72,
    first half goals over 0,5 @ 1,40.

TÄNUD TANELILE! Ainuke asi mille valisin ja millega kenasti mulle natuke raha tõid

Lyon, Manu, City koef. 9.62

TÄNUD MONEYMAKER´ile.

City ja Arsenali mängu algus oli eriti põnev

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Arsenalile lootmine oli muidugi väga paha idee. Koscielny kinnitas teooriat, et jalgpallurid pole kõige teravamad pliiatsid, aga nii ehk naa poleks ära tulnud esimeste minutite põhjal. Õnneks oli väga vähe selle peal.

Leave a comment:

• zizi
    replied
    Algselt postitas PanuseAnts Vaata postitust
    Samas aga, et näidata, et kogemata sülle see kõik ei kukkunud, siis väidan, et
    Sabadell - Alcorcon Tip 2, koef 2.25 100%;
    noo mida? lambist wääää

Leave a comment:

• PanuseAnts
    replied
    Minu iroonilisi postitusi ei tasuks südamesse võtta. Pigem selline foorumi sisene tögamine. ei midagi erilist.

Samas aga, et näidata, et kogemata sülle see kõik ei kukkunud, siis väidan, et
    Sabadell - Alcorcon Tip 2, koef 2.25 100%;

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Algselt postitas PanuseAnts Vaata postitust
    Sorry Dude, tahtsin öelda 100%.
    Et kui viskan münti ja väidan, et 99% tuleb kull ning tulebki kull, siis oli tõenäosus, et tuleb kull, 100%?

Edit: Teist vooru järjest pean Juvet (Juve @ 1,72) kui ka Fiorentinat (Fiorentina over 1,5 @ 2,20) kiruma, kellest viimane on pärast talvepausi oma väravalöömisoskuse ära kinkinud. Lazio handicap ja Napoli handicap toitsid. Väike riskikombo jäi Roma värava taha kinni.
    Last edited by Tanel; 13.01.13, 17:59.

Leave a comment:

• PanuseAnts
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Keskmiselt 4 väravat Roma mängudes. Rohkem kui pooltes mängudes on 5 või rohkem väravat. Et mis 99 protsendist sa siin räägid?
    Sorry Dude, tahtsin öelda 100%.

Leave a comment:

• xrip55
    replied

Hetkel siis tuleb vaid loota Arsenal - City mängus 3-me kolli

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Arsenalil Arteta puudu täna, ennustajatele teadmiseks.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Tore,et postitad siia neid, aga ma usun,et kes antud kohtadest abi tahab, on sarnased lehed juba leidnud+ selleks,et poste täies pikkuses näha, peab olema seal registreeritud.

Ise panustan,et Arsenal - Man City teevad viigi.
    Vähe viisakamalt kirja panduna siis.

Manchester United - Liverpool 1 @ 1.92
    Arsenal - Manchester City X @ 3.20
    Sochaux - Marseille 2 @ 1.83
    Benfica - FC Porto 1 @ 2.25

= 25.29

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    Cannumaniga kahe peale välja küpsetatud Toro over 1,5 @ 2,50 (ja kaalutud, aga kõrvale jäetud Torino - Siena over 2,5 @ 2,37) oli kena algus hommikule.
    Kui oleksite 1000EUR peale pannud, oleks kasum olnud 1500EUR ja seda kõigest poole päevaa! JEE!

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Cannumaniga kahe peale välja küpsetatud Toro over 1,5 @ 2,50 (ja kaalutud, aga kõrvale jäetud Torino - Siena over 2,5 @ 2,37) oli kena algus hommikule.

Leave a comment:

Working...
X