Nojah. Mittemängurina sain ma aru, et sidusid 43 mängu ... ja no kui Milani mäng on alles ees, siis ...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustTehke oma matemaatika ise. Või ma siiski aitan-43,3858175 ehk 43,39
Milan 1,55
Lazio 1,72
Juve 2,35
Napoli 2,77
Roma 2,50When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSa võiksid koos Ballackuga klubi teha: üks õpetaks fänlust ja teine kombode tegemist.
Kui mittemängur ei saanud aru 43 kombost, poleks ta osanud koef. järgi ka seda kokku arvutadaINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustHoia oma arooniad endale!
Kui mittemängur ei saanud aru 43 kombost, poleks ta osanud koef. järgi ka seda kokku arvutada
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMa olen siiski kaasamõeldes seisukohal, et koef oli 43-ne ja kombo kõigest viiene.
Rahul?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitust43-se koef. kombost
Rahul?
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustHoia oma arooniad endale!
Kui mittemängur ei saanud aru 43 kombost, poleks ta osanud koef. järgi ka seda kokku arvutadaWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMa pigem mõtlen su panustamisstrateegiat. Raha niisama ei viitsi põletada? Saaks vähemalt sooja.
Töötu jänest ei mängiINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustPanus ei olnud suur ja kombo oli hea ning ka võit jäi paari minuti kaugusele. Kui seda mõtled, et mul üks mäng kahes piletis sees siis 1,55 pole paha koefitsent mis pealegi õigustas ka ennast.
Töötu jänest ei mängiWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustLase aga edasi. Muide, ma olen kuulnud, et kasiinos on hea strateegia, kui sa ruletis (paned värvile) kaotad, siis järgmise panuse paned kaks korda suurema. Lõpuks tuleb ju ikka võit!
ka ise olen proovind seda
igapäevaselt mõned korrad seda kasutada toob edu küll
mõnest kroonist sai mul 600.-
aga siis läksin ahneks ja mingi 10 korda tuli vale värv...
Kommentaar
-
Algselt postitas Darren Vaata postitustMartingale on selle asja nimi.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Netis see süsteem ei toida, sest lõpuks saab nende süsteem aru, et panustad süsteemis ( liiga palju süsteemi noh). Endal tuli 12 korda järjest värv, sõbral on tulnud 15. Päris kasiinos ilmselt see toidab, aga pead sinna suure summaga minema. Ilmselt visatakse välja ka kui aru saadakse ja pannakse musta raamatusse!? See on sama nagu blackjackis kaartide lugemine, illegaalne pole, aga välja sind visatakse, sest kes see ikka oma raha tahab ära anda
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar