Algselt postitas Maekas
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
No aga proovi läbi Triobeti. Siis peaks küll automaatselt tulema. Sest kui sa lähed otse hansanetti ülekannet tegema, siis nad peavad küll manuaalselt su kontole selle raha lisama ja see ei pruugi ju enne esmaspäeva juhtuda. Samas, ma olen aind SEB-i kasutanud ja pead ei julge anda."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas fan of tottenham Vaata postitustKas keegi mängib triobetis pokkerit ka ?
101010
Kommentaar
-
GIF Sundsvall - Örgryte IS --- Rohkem 2.5 --- 1.65
Mängus löödud väravate arv --- Vähem 2.5 --- 2.10
seletage palun kuidas seda löödud väravate arvu mõista
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustGIF Sundsvall - Örgryte IS --- Rohkem 2.5 --- 1.65
seletage palun kuidas seda löödud väravate arvu mõistaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustGIF Sundsvall - Örgryte IS --- Rohkem 2.5 --- 1.65
seletage palun kuidas seda löödud väravate arvu mõista
Kui alla 2,5 värava, siis on kordaja 2,10
Lihtne
Edit: eriti pop teema see siin...
Kommentaar
-
Olen unibetiga jälle hädas.
Mida tähendab et Arsenal - Slavia Prague mängu tulemus on "Edasi lükatud" ja väärtuseks 75.- ehk sama palju kui panus oli.
Kas tähendab et panus on tühistatud ja raha tagasi kantud?
Tegemist oli mingisuguse eriennustusega, Arsenali võidukoefitsendiks ~3,75 (jah, ma tean et tegemist oli arvatavasti kellegi näpukaga)
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustOlen unibetiga jälle hädas.
Mida tähendab et Arsenal - Slavia Prague mängu tulemus on "Edasi lükatud" ja väärtuseks 75.- ehk sama palju kui panus oli.
Tegemist oli mingisuguse eriennustusega, Arsenali võidukoefitsendiks ~3,75 (jah, ma tean et tegemist oli arvatavasti kellegi näpukaga)
Kui nn. tavalise 1X2 puhul oli Arsenali võidukoef. 3,75, siis loeti see veaks ja pandi koefiks 1.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustOlen unibetiga jälle hädas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar