320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Betsafe

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    Serie A nädalavahetus

    Koefid 365-st.

    Värvid:

    Roheline - pane maja peale (vähemalt 4/5, et juhtub)
    Kuldne - peaks ära tooma (vähemalt 2/3, et juhtub või 3/4, aga koef veidi madal)
    Punane - julgematele (vähemalt 1/2, et juhtub või 2/3, aga koef veidi madal)

    Palermo - Lazio: Üllatus võib soolas olla ning Palermo 1X @ 1,55 on täiesti mõeldav, kuigi see ei ole koef, mis silmad särama paneb. Palermo sai eelmine nädalavahetus küll suure kaotuse, aga näitas häid märke pluss mängib kodus. Ning Lazio pole veel talvepausi järel väga head stabiilsust üles näidanud + Klose puudu. Skoori poolest peaks vaikne matš tulema: seega under 3,5 @ 1,28. Ühe euro special: Palermo win at HT / draw at FT @ 15.00.
    Palermo 1X tuli ära, aga under 3,5 jäi isegi ära. Euro-special ära ei tulnud.

    Juventus - Udinese: Tegu on üsna maguse mänguga, sest Juve viimaste nädalate vorm on tulemuste poolest kehv olnud + Udinese võttis kaks järjestikust võitu Fiorentina ja Interi üle. See tähendab aga seda, et koefid on veidi paremad kui oleks tavalises olukorras. Võin öelda, et Udi esitused pole kõige veenvamad olnud. Juventus on ilma Pirlota, mistõttu tuleb handiga ettevaatlik olla, aga Juventus @ 1,36 on väga korralik koef. Veidi parem on aga Juventus over 1,5 @ 1,44, mis on sisult sama, mis Juventuse võit valida. Lisaks sellele olen üpris kindel, et over 2,5 @ 1,70 tuleb selles mängus ära.
    Olemas.

    Fiorentina - Napoli: Raskesti ette arvatav mäng, sest Fiorentina halb (3 kaotust järjest) peab millalgi lõppema. Siiski on nädala seest selja taga pikk karikalahing ja see teeb Napoli @ 2,90 üsna kutsuvaks, aga seoses sellega oleks ehk parem panna Napoli DnB @ 2,00. Samas, kui hooaja alguses Napoli kodus kohtuti, oli Fiorentina see meeskond, kes domineeris (kuigi kaotas lõpuks 1:2). Väravaturuga tuleb sel korral ettevaatlik olla, aga both teams to score @ 1,66 võib riskida. Ei näe ka seda varianti, et teisel poolajal väravaid ei lööda, seega second half goals over 0,5 @ 1,22 kordajaks mõnda muusse betti.
    Napoli võit pidi punane olema ja ei tulnud ära. DnB raha ei kaotanud, mõlemad tiimid skoorisid. Teise poolaja osas olin jällegi liiga kindel ning jinxisin ilmselgelt ära.

    Milan - Bologna: Milan @ 1,40 on väga hea, aga sarnaselt Lazio mänguga võib proovida hoopis Milan over 1,5 @ 1,53, sest Bologna kaitse tundus Interi vastu üsna kehv olevat. Aasia händicapiga Milan -1 @ 1,68 on selles valguses samuti mõeldav. Tavalist handicapi siiski soovitada ei julge, aga usun, et Milan on eelmise nädala mängust korrektuure teinud ja tahab väravaid lüüa ning kindlalt võita.
    Kõik mõistlikud.

    Atalanta - Cagliari: Selles mängus lähevad vastamisi liiga ühes halvimas vormis olevat meeskonnad ning tabelikeskmikud. Serie A klassik antud olukorras on koduvõistkonna võit ehk Atalanta @ 2,05. Ühtlasi on igal nädalal Serie A-s vähemalt üks mäng, kus on ühel tabelikeskmikul väga magus väravate koef. Sel korral siis Atalanta over 1,5 @ 2,20. Sellega seoses: Cagliari clean sheet, NO @ 1,25.
    Atalanta minu enda suureks kahjuks kahte lüüa ega võita ei suutnud. Paremad küll oldi, aga mitte piisavalt. Cagliari väravat puhtana hoida ei suutnud ehk see oli OK.

    Chievo Verona - Parma: Väga raske mäng, millest soovitan hoiduda, sest ühest küljest näen ma Parmas tiimi, kes suudab Chievo läbi hammustada, aga teisest küljest on Parma võõrsilvorm olnud väga kehv ning Chievo on kodus küllaltki soliidne. Väga suure tõenäosusega ei suuda Parma siiski puuri puhtana hoida ehk siis ainus soovitus Parma clean sheet, NO @ 1,36.
    Kartused põhjustatud ning Parma puhta lehega ei pääsenud.

    Genoa - Catania: Veel üks keeruline mäng, kus halvas vormis koduvõistkond kohtub okei vormis võõrsilvõistkonnaga. Sel hooajal on Catania Genoa tasemel tiimide vastu küllaltki hästi esinenud ja draw or Catania @ 1,66 on mõeldav. Kõige parem väärtus võib olla aga väravateturul, sest over 2,5 @ 1,95 on see, mis mind ligi tõmbab.
    Catania suutiski Genoa vastu hästi mängida, aga Genoa ise jäi lahjaks ning over 2,5 ära ei tulnud.

    Siena - Sampdoria: Sampdoria näitas Milani ja Juventuse vastu väga head minekut, aga mäng Sienaga on veidi teistsugune. Siena on selg vastu seina olukorras ning vajab hädasti võitu. Torino vastu näidati korralikult hambaid ja kodus on nende tulemused väljalangemisheitlejate vastu väga head. Kaotused on tulnud vaid Juventusele, Romale, Napolile ja Cataniale. Kui vaadata mänge reaalsete konkurentidega, siis ei ole 5 mängus endale ühtegi väravat lüüa lubatud. Seega on Siena @ 2,40 vägagi mõeldav bet. Siena to win to nil @ 3,60 on riskikas.
    Perfektne.

    Pescara - Torino: Pescara on otseste konkurentide vastu kodus küllaltki hästi mänginud ning sügisene Torino võit 3:0 (Pescaral oli teine, palju ründavam treener) on koefi küllaltki meeldivaks ajanud: Pescara @ 2,70. Torinol on ka paar VÄGA tähtsat puudujat. Torino on sel hooajal võitnud vaid ühe võõrsilmängu, mis oli ka veider friik. (1:5 võis Atalanta vastu) Samas on nad pea alati viigistanud, aga seda eelkõige tänu sellele, et neil on kaitseliin tugev, kuid selle tähtsaimat lüli Ogbonnat pole. Torino clean sheet, No @ 1,36 tundub ka okei. Konservatiivsem variant on Pescara DnB @ 1,83. Ühtlasi on see minu selle nädalavahetuse kaardieri: cards over 4,5 @ 1,61.
    Sel korral läks mängulise poole analüüsimine puha metsa, sest alahindasin tõsiselt Torinot, kelle kaitseliin tundus eelnevates mängudes väga kehv (nägin neid mõlemas sellele eelnenud mängus). Väga rahul olen sellega, et kaardieri tuli teist nädalat järjest ära ning sel korral väga võimsalt: lausa 9 kaarti oli kokku!

    Roma - Inter: Ei paku ametlikult midagi, aga Interi vigastustekriisi tõttu on Asian handicapiga Roma -1 @ 2,43 üsna ahvatlev.
    Ahvatlev oli, aga ära ei tulnud. Taaskord Interi mänguga täiesti mööda. Liigne pessimism või liigne optimism alati.

    Rohelised: 5/8 - Võrdsete panustega oleks tulnud pea panuse võrra kahjumit ehk siis ei saa rahule jääda.
    Kuldsed: 8/12 - piiri peal, pihtas hulka loetud ka kaks "raha tagasi" betti ehk siis üldjoontes ei ole kõige parem . Kõigile panneks oleks umbes kolmandiku plussi jäänud.
    Punased: 2/4 - piiri peal jälle, võrdsete panustega oleks tulnud veidi enam kui 1 panuse suurune kasum.

    Kokkuvõttes siis umbes panuse suurune kasum kõikide mängude peale.

    Rohelised vajavad ilmselgelt lihvimist ning seda juba mitmendat nädalat järjest.

    Aga alati tuleb kirjeldusest välja lugeda, kas tasub sellele mängule panustamisega riskida või mitte. Mina üritan kõikidest mängudest mingi asja välja otsida, aga selline meetod tähendab otseloomulikult eksimuse suurt tõenäosust. Enamus mängude puhul on ridade vahelt välja loetav soovitus kas pigem hoiduda või mitte riskida vastupidisele stsenaariumile panustamisega. Eriti pädev on see nende mängude puhul, kus ma ootan muidu ebaloogilist tulemust (üllatust) - selles osas olen ma korralik (eelmine nädal Catania, Sampdoria "üllatused"; sel korral Palermo). Üldkokkuvõttes läheb nende 1X juhtudel vaja aga vaid ühte korda kolmest, kui kasum muutuks olematuks. Nendes mängudes ka üllataja meeskonna võidu ennustamine on üsna keeruline, sest kui võidetakse, tehakse seda reeglina väga napilt. Samas, vastupidisel panustamisel ei kata üks võit ära kahe korra möödapanekut.

    Aga kaardieri tuleb kindlasti ka järgmisel nädalal ning kes julgeb, soovitan riskida. Esimene kord jäi üks kaart puudu, teine kord tuli vist 2 kaarti üle ning sel korral siis lausa 4 kaarti üle. Ma tean enamvähem kuidas iga võistkond mängib ja kuidas teatud olukordades teatud tüüpi tiimide vahel asjad toimuma hakkavad. Kontorite keskmised on samal ajal paika pandud pigem väga otseselt üldise kaartide keskmise põhjal ja seda on kogemuste põhjal lihtsam üle mängida. Aga neid mänge, kus on võimalik kontor üle mängida, ei ole vooru kohta palju. Eelmises voorus oleks lisaks enda mainitud mängule kaartidele mõeldes soovitanud ka Roma-Interit, kus anti lõpuks 10 kaarti. Ma küll ei tea, mida antud mängus kuldse keskmisena pakuti, aga reeglina pakutakse 5,5 kaarti.
    sigpic

    Kommentaar


      sai tänaseks selline comboke kokke panud..ehk toidab jälle kui joppab.
      ivory coast over 1,5 .
      lorienti võit.
      astoni mängus over 2,5

      koef tuleb kokku 5,62

      Kommentaar


        vaatab siis kas tuleb kolmas combo ka järjest ära.
        tänaseks selline koostatud.

        Arsenal - West Ham United
        Alla/Üle West Ham United: 0.5
        Panus: over
        1.62
        Lõuna - Aafrika - Angoola
        Double Chance
        Panus: X2
        1.61
        Alki Larnaca - Anorthosis Famagusta
        1X2
        Panus: 2
        1.45
        Moulins - Bordeaux
        1X2
        Panus: 2
        1.47
        Vitoria Setubal - FC Porto
        H(1 - 0)Panus: 2
        1.6

        koef kokku 9.17

        Kommentaar


          Ei ole bettimise vana kala ja tekkis küsimus mis see Double Chance tähendab? Samas ka küsimus mis on draw no bet?

          Kommentaar


            Algselt postitas KingK Vaata postitust
            Ei ole bettimise vana kala ja tekkis küsimus mis see Double Chance tähendab?
            Saad panustada korraga näiteks kodumeeskonna võidule ja viigile (kaotad vaid siis, kui võõrsilmeeskond võidab) või emba-kumba meeskonna võidule (kaotad vaid viigi korral) jne. Võiduvõimalus on suurem, koef selle võrra loomulikult väiksem.
            Newton Heath 1878

            Kommentaar


              1x2 (kodumeeskonna võit, viik, külaliste võit) tüüpi panustamise juures on double chance tüüpi ennustus see, kus valid kaks võimalikku lõpptulemust ja kui üks neist pihta läheb, siis võidad. Valid siis 1x, x2 ja 12 vahel.

              Kommentaar


                Ühesõnaga kui valin 12 siis tähendab et bet võidab juhul kui emb kumb meeskond võidab. Viigi puhul kaotan?
                EDIT: Krt rauulo just kirjutas täpselt sama jutu. Tänud vastamast. Draw no beti hammustasin kah lahti...

                Kommentaar


                  Algselt postitas KingK Vaata postitust
                  Ühesõnaga kui valin 12 siis tähendab et bet võidab juhul kui emb kumb meeskond võidab. Viigi puhul kaotan?
                  EDIT: Krt rauulo just kirjutas täpselt sama jutu. Tänud vastamast. Draw no beti hammustasin kah lahti...
                  Jah, Jah

                  Kommentaar


                    Nonii, sess läbi võib natuke ka huvitavaid koefitsente vaadata. Enne tahaksin kiita Tanelit. Super analüütiline töö tegelikult. Kohe näha, et inimene on väga huvitatud Itaalia liigast ning on võimeline panustest tõelisi pärle noppima. Mul kahjuks nii detailsed teadmised liigadest puuduvad (välja arvatud Venemaa liiga võib olla), kuid mingid mõtted siiski peas tekivad.

                    Kuigi ma üldiselt skipin karikamänge ja Eurokarikaid, siis otsustasin end siiski ühe Hispaania karikamänguga end täna siduda.

                    Nimelt Sevilla - Real Zaragoza.
                    Panuseks, mille valin on Zaragoza värav @1,80. Teist korda ma põhjendust kirjutada ei viitsi, kes väga tahab mu arvamust lugeda, siis võin lingi anda. Usun, et selle teema esmane funktsioon on vihjeid jagada. Kuid iga kord kui siia midagi kirjutan proovin teha väikese numbrilise võrdluse.

                    Selle 1,80 sain ma Tonybetist.
                    Pafis oli see 1,78.
                    Triobetis ma sellist panust aga ei leidnudki.
                    Betssonis oli antud koefitsent 1,72.
                    Bet365-s oli samuti 1,80.
                    Instagram

                    Twitter

                    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                    telekavaataja.blogabet.com

                    Kommentaar


                      Tekkis ka üks eriti rumal küsimus, ärge näkku lööge. Nimelt triobetis on see kombode tegemine kuidagi loogiliselt lahendatud, kliki aga erinevate tulemuste peale ja arvutab need paremale tulpa kenasti valmis, kuidas see aga bet365-s käib? Olen alles täiesti uus selles keskkonnas ja ei jaga seda betslip'ide asja veel väga. Üksikpanustega on asi selge nagu seebivesi, aga...

                      Kommentaar


                        Vajutad Multiple bet, mis tekib valitud bettide alla.
                        sigpic

                        Kommentaar


                          http://www.soccervista.com/forum/sho...9310#post69310 somebody explain this to me please

                          Kommentaar


                            Tundub mõttetu üritus, kui 2 tulemust peaksid valesti minema on kõik su 7 combot kaotanud.

                            Kommentaar


                              Money Office tegid kord sellise 3/5 sliped pileti. Ehk idee on selles, et kui soovid valida 7 mängu kuid kahtled, et kõik neist võidavad või, et annad võimaluse 1-2 mängul valesti minna. Ja võidetud mängude koefitsendid teevad omavahel tulemuse.
                              Tegin ise kunagi Moneymakeri soovitusel sellise. Valisin 5 mängu 1 läks valesti, kuid ikka võitsin. Pilet on küll kallim ja koefitsent ka vastavalt oma asetustele. Ehk said natuke targemaks. Mul võtis ka aega kuid lõpuks sain aru.

                              naide.jpg

                              Kommentaar


                                jah need FOLD piletid on head, ise kasutan ka sama süsteemi. Liiga palju 1-mängulisi kaotusi tuleb.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X