Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Originally posted by maailmakunn
Ma ei tea, kas kõigil on, kuid teema all
FOORUM>EESTI JALGPALL> madalamad liigad>esiliiga kodukad,
paneb mul leht täielikult segast. Vaata alla ossa.
Link on siin: http://foorum.soccernet.ee/read.php?TID=1057
Muide: kõigile emotsiooniikooni fännidele (need asjad, mis asuvad postituse tegemisel just vasakul), siis teile natuke häid uudised: nimelt saadan sut serverisse 241 uut ikooni, millest siis wiiner teeb veel võibolla mingi valiku, kuid igatahes, saate rõõmunägusid ja puuduvate hammastega ahve veelgi rohkem postitada....
Miks postituse muutmise järel viskab süsteem mind teema kõige esimese postituse juurde? Ja miks ei ole sealt võimalik ühe klõpsatusega uuesti sama teema viimasele lehele saada? Noh, esimese lehe pealt saab ainult viiendale, viiendalt seitsmendale, sealt omakorda jälle üheksandale?
See pole muidugi ainult uue foorumi viga - vanaga oli sama lugu.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Mul on seadete alla pandud, et ma tahan, et iga teema, millele ma vastan, läheks lemmikutesse. Aga ei lähe!!! Mu suur soov on see, et kui ma kuhugi vastan ja keegi veel sellele vastab, tuleb mulle meili peale teade. Pleeeze make it so!
Kas keegi vastab mu hüüdele kõrbes?
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
FOORUM > EESTI JALGPALL > Eestlased välismaal > Poomiga jälle jamad!
Tegin siia postituse, esileheküljel näitab ka, et on tehtud, aga kui klikin teema oeale, siis ei näita minu postitust
Sama lugu. Ennustasin Ing. liiga viimast vooru. Näitab, et viimase postituse "tegi (sic) jyrioo". Aga mida pole, on postitus. Kusjuures, kui uuesti hakkad replyd tegema, siis on kadunud postitus seal näha. Que se pada?
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Sama lugu. Ennustasin Ing. liiga viimast vooru. Näitab, et viimase postituse "tegi (sic) jyrioo". Aga mida pole, on postitus. Kusjuures, kui uuesti hakkad replyd tegema, siis on kadunud postitus seal näha. Que se pada?
Ka Itaalia ennustusest on Seve post kaduma läinud ja millegipärast tegi minu postituses tumedaks kõik peale selle rea, mida ma tahtsin
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Viskas mulle topeltpostituse ja kui ühte kustutada üritan, siis ütleb:
No Access!
You do not have permission to access this part of the community!
See on mingi bänni erivariant või
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
See probleem oli ka mul, tegin postituse Venemaa ml.ennustuse alla . Kõik täpselt sama moodi, näitab, et olen postituse teinud, aga postitust ennast ei näita.
Kommentaar