Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Omaenda avatarid?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Omaenda avatarid?\'

Originally posted by kyps
    Teatav rafineeritus ongi just see, mis selle foorumi teistest paremaks teeb. Eestlastele on juba vanast ajast iseloomulik selline tagasihoidlikum joon n: ei topita ju kuusepuud paksult igasugu kulda ja karda täis nagu venemaal see kombeks. Põhjus on selles et pääseks esile tuum ja sisu. Kui need kuljused ja karrad tähtsamad oleks, kui puu ise siis võiks ju vabalt ka mõne teise puu tuppa vedada.
    Kas sina kirjutadki Rüütlile kõnesid?

Kommentaar

Originally posted by gaskoff
      Kas sina kirjutadki Rüütlile kõnesid?
      Milline osa minu jutust sulle arusaamatuks jäi?

Kommentaar

täitsa vastu sellele et oma pilte saaks siia toppida, keegi ehk ütleks mis kasu neist on????? pigem on kasu praegusest sest siis saab ikka aru kes keda toetab. aga kui siia mingite räpparite pildid, bemmid ja mingite jalgpallurite näod .... siis on see paras läbu juba nagu enamus Eesti foorumitest. Kas seda on siis vaja ????? Ma aervan et mitte ja loodan et sellest ideest loobutakse. Ja kui keegi vinguma hakkab võiks ta ju kuskile mujale üle kolida. Igatahes seee minu arvamus nii et no offence.

Kommentaar

Ei saa ma teie tagurlikkusest aru, kõigil, kes soovivad ManU või Liverpooli logo panna on selleks ju võimalus. Miks eeldatakse, et kõigil on eesmärk kindlalt näidata mingi klubi fännlust vms. Mõnele see sobib, mõnele mitte. Iga inimene on sellest teadlik, et avatariga saab ta endale kujundada siin foorumis imagot, ja see on ta enda asi, milline see imago peaks olema. Kui see on lame, siis on see selle inimese probleem.
          \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Originally posted by greenday
            Iga inimene on sellest teadlik, et avatariga saab ta endale kujundada siin foorumis imagot, ja see on ta enda asi, milline see imago peaks olema. Kui see on lame, siis on see selle inimese probleem.
            eee... nojah - see on selle inimese probleem, kuid kui neid lamedaid inimesi on palju, siis muutub see ka teiste foorumikasutajate probleemiks...

Kommentaar

Originally posted by greenday
              Iga inimene on sellest teadlik, et avatariga saab ta endale kujundada siin foorumis imagot, ja see on ta enda asi, milline see imago peaks olema.
              Sassi jutus on teatud tõetera sees, aga paraku ei saa neid ideaale igalpool rakendada. Muidu võiksime ju öelda, et las inimesed käivad dressides teatris ja tossudes restoranis, et nende endi asi millise imago nad endale sellega kujundavad. Tõsiasi on aga see, et kui neid natuke rohkem on, kui kaduvväike osa, kujundavad nad juba imago asutusele (dressi teater ei ole just koht kuhu kipuks minema). Sama kehtib ka foorumi kohta.

Täielik tagurlikus ja kõikidele uuendustele sõrgi vastu ajada on kah taunitav, aga ka liigne innovaatilisus võib vahel paksu pahandust tekitada. Eriti ettevaatlik tuleb uuenduste sisseviimisega olla just nendesse süsteemidesse, mis muidu ilusti toimivad.

Ei usu et täieliku \"avatarivabaduse\" puudumisega, kellegi inimõigustele liiga tehakse. Eriti aga ei usu ma seda, et avatar mingi imago looja on. Vähemalt mina pole küll kellegi kohta seisukohta võtnud pelgalt tema avatari pärast. Jutt mis siia kirjutatakse on ikka see imago kujundaja.

(Ainukesed fotod mis siia avatarideks sobiksid, on kasutajate enda näod).

Kommentaar

Working...
              X