Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccerneti sõprade turniir ja suvepäevad 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

juhtus kõige halvem.
    tofoa võitis jazzjansa pokkeriturniiri ära ja nüüd hakkab heietamine pihta seni kuni ta puberteet lõpeb. võidurõõm oli ka loomulikult vastav, rusikad taeva poole nii, et lambid tahtsid laest alla tulla.

muidu oli tore. turniir oli korralik ja pulli sai. võitsid haapsalu tüübid, massatsustes vms. teiseks jäi lasna lukus sats ja kolmandaks pärnu oma jk nirvaana.

suvepäevadel oli palju uusi nägusi. kalju fännid laulsid paar korda. diana oli jätkuvalt ilus. cannuman oma romaga oli lõbus. tanel oma interiga oli ka lõbus.

dj mõnuagendi õnnelik fortuuna võitis mulle valikmängude paketi.
    järgmise aastani.
    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Respekt kõigile, kes mõnudisko vastu pidasid. Mul tekkis endal umbes 3. tunni alguses tõeline "kuul pähe"-tunne.

Kommentaar

Millal, kus ja kuidas Massachusettsi mängijad need 10 Eesti-Poola piletit kätte saavad?

Kommentaar

vinge nagu harilikult, kas leedukad on valgevenelased, või valgevenelased on leedukad?

afterparty Kalju seltskonnaga oli kah päris huvitav, lege vutiseltskond.

Kommentaar

jalgpalli me küll kahjuks ei võitnud, aga märjukese tarbimises olime traditsiooniliselt esirinnas, järgmine aasta loodaks suvepäevadel näha ka teiste Eesti klubide poolehoidjad, et ei peaks laua jututeema olema Itaalia jalgpallist

Kommentaar

Mõned meenutused ka minu poolt...

* Tursk oli esimene kes täis jäi.
              * Tursk vs Tofoa (Inter vs Juve) käis kella 5ni hommikul. Tofoa vahepeal muidugi võttis korraliku timeout-i ja oli kusagil naistepeldikus kadunud tund aega. Finaal lõppes mingis magamistoa voodis, kus Tursk parteris oli ja Tofoa ta haardesse võttis. Finaali oli vaatamas hinnanguliselt 10 inimest.
              * Pärnu kollidest oli puudu ainult Count. Ülejäänud seltsimehed olid ilusasti olemas. Pärnu omad olid igati toredad ja lõbusad muide.
              * Mina vist olin esimene, kes pokkeriturnal välja langes. Mul oli ideaalne strateegia, aga vastased olid liiga targad mu jaoks.
              * Mazz magas koridoris kuni Mario ja Pantrid ta sisse tassisid.
              * Panterid panid oma telgi püsti suurimasse magamistuppa
              * Saun oli mõnus
              * Legendaarne grillmeister Sarvik oli omas mahlas ja sai vist ainult korras grilli juurest eemale, kui saunas käis.
              * Iceman arvas juba, et ta on võitnud, kui Dianaga ühte tuppa sai...aga siis tuli Di uus mees (kellel veel hüüdnime ei ole muide) talle järgi ja poistel jälle tühjad pihud.

* Saunas sai selgeks, mis see legendaarne TORU BAAR endast kujutab

Kommentaar

A-alagrupp:

1. Lasna Lukus 10 punkti, 12:2
                2. Massachusetts 10 punkti, väravatevahe 9:2
                3. AZEST 6 punkti, väravatevahe 7:4
                4. Soccernet.ee 3 punkti, väravatevahe 3:10
                5. Leeds United 0 punkti, väravatevahe 0:13

Soccernet.ee - Leeds United 2:0 (Sven S. 2)
                Massachusetts - AZEST 1:0 (Martin V.)
                Lasna Lukus - Soccernet.ee 4:0 (Marko Alari L. 3, Even L.)
                Massachusetts - Leeds United 2:0 (Talis T., Martin V.)
                AZEST - Lasna Lukus 0:2 (Heins V., Marko Alari L.)
                Soccernet.ee - Massachusetts 0:4 (Martin V. 3, Leonid B.)
                Leeds United - Lasna Lukus 0:4 (Even L., omavärav, Marko Alari L., Martin L.)
                AZEST - Soccernet.ee 2:1 (Kristian M. 2 - Enn M.)
                Lasna Lukus - Massachusetts 2:2 (Even L., Marko Alari L. - Talis T., Martin V.)
                Leeds United - AZEST 0:5 (Kristian M., Elnur A., Andres K. 2, Orhan O.)

B-alagrupp:

1. Rapla Toru Baar 8 punkti, väravatevahe 6:1
                2. JK Nirvaana 8 punkti, väravatevahe 3:0
                3. Pelgu Vutisõbrad 7 punkti, väravatevahe 3:2
                4. Paide Padajalad 3 punkti, väravatevahe 2:8
                5. Roosad Pantrid 1 punkt, väravatevahe 0:3

Rapla Toru Baar - Roosad Pantrid 0:0
                Paide Padajalad - JK Nirvaana 0:2 (Lauri P., Silver L.)
                Pelgu Vutisõbrad - Rapla Toru Baar 0:2 (Vaiko V., Veiko K.)
                Paide Padajalad - Roosad Pantrid 1:0 (Karl H.)
                JK Nirvaana - Pelgu Vutisõbrad 0:0
                Rapla Toru Baar - Paide Padajalad 4:1 (Vaiko V., Madis P., Veiko K., Rain L. - Andrus N.)
                Roosad Pantrid - Pelgu Vutisõbrad 0:1 (Margo T.)
                JK Nirvaana - Rapla Toru Baar 0:0
                Pelgu Vutisõbrad - Paide Padajalad 2:0 (Margo T., Rasmus O.)
                Roosad Pantrid - JK Nirvaana 0:1 (Ott N.)

Poolfinaalid:

A1 Lasna Lukus – B2 JK Nirvaana 3:1 (Even L. 2, Martin L. - Ott N.)
                A2 Massachusetts – B1 Rapla Toru Baar 3:2 (Martin V. 2, Leonid B. - Argo K., Madis P.)

Finaalid:

Pronksimäng: JK Nirvaana - Rapla Toru Baar 2:0 (Carl-Richard S. 2)
                Finaal: Lasna Lukus - Massachusetts 0:2 (Aare A., Martin V.)

Parimad väravakütid:

9 - Martin V. (Massachusetts)
                6 - Marko Alari L. (Lasna Lukus)
                5 - Even L. (Lasna Lukus)

Kommentaar

kokkuvõtteks väga lege üritus!

millal pilte oodata võib?

Kommentaar

keegi üldse tegi pilte?

Kommentaar

Toru Baari fännid tegid. Väike galerii: http://www.flickr.com/photos/8481125...7631035799990/

Kommentaar

DJ Mõnu kannab x-klubi särki!!!
                        Last edited by wiiner; 12.08.12, 21:24.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                          Mõned meenutused ka minu poolt...

* Tursk oli esimene kes täis jäi.
                          * Tursk vs Tofoa (Inter vs Juve) käis kella 5ni hommikul. Tofoa vahepeal muidugi võttis korraliku timeout-i ja oli kusagil naistepeldikus kadunud tund aega. Finaal lõppes mingis magamistoa voodis, kus Tursk parteris oli ja Tofoa ta haardesse võttis. Finaali oli vaatamas hinnanguliselt 10 inimest.
                          * Pärnu kollidest oli puudu ainult Count. Ülejäänud seltsimehed olid ilusasti olemas. Pärnu omad olid igati toredad ja lõbusad muide.
                          * Mina vist olin esimene, kes pokkeriturnal välja langes. Mul oli ideaalne strateegia, aga vastased olid liiga targad mu jaoks.
                          * Mazz magas koridoris kuni Mario ja Pantrid ta sisse tassisid.
                          * Panterid panid oma telgi püsti suurimasse magamistuppa
                          * Saun oli mõnus
                          * Legendaarne grillmeister Sarvik oli omas mahlas ja sai vist ainult korras grilli juurest eemale, kui saunas käis.
                          * Iceman arvas juba, et ta on võitnud, kui Dianaga ühte tuppa sai...aga siis tuli Di uus mees (kellel veel hüüdnime ei ole muide) talle järgi ja poistel jälle tühjad pihud.

* Saunas sai selgeks, mis see legendaarne TORU BAAR endast kujutab
                          Haha

Kommentaar

Natuke veel pilte:

Kommentaar

Öö oli üks paras absurdihuumor.

Kell 1 lähen rahulikult voodisse magama ja panen hommikuks äratuse.

2 tundi hiljem ärkan selle peale, et keegi tassivad mind kuhugi. Teen silmad lahti ja näen, et tassitakse tagasi voodisse. Kuidas ma vahepeal koridori sattusin, ei tea. Magan edasi.

Mingi aeg hiljem ärkan selle peale, et Tanel lõugab ukse taga ja prõmmib kellegi teise ukse taga. Rahustan rusikakangelase maha ja magan edasi.

Mingi aeg hiljem ärkan selle peale, et Di karjub midagi ja keegi lohistab mu voodit ukse suunas. Magan edasi.

Hommikul ärkan ja keset tuba on suur telk püsti pandud. Kedagi sees ei ole ja keegi ei tea, kuidas see sinna sattus.

Pärast selgus, et see viimane oli pantrite vemp. Aga äkki keegi valgustaks muud osa ka?

Kommentaar

Noh kui nüüd ausalt ära rääkida, siis mina nägin päris lähedalt, kuidas Mazz voodist koridori kolis. Seda kuidas ta tagasi sai, ei näinud.

Keegi olla Käbo ja Salajase viinadele ka käpa peale pannud, ning toas nr 2? oli keegi väidetavalt ilge käraka peeru lasknud - Muud koledat minu teada ei juhtunud.

Kommentaar

Working...
                                X