Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kalad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Äkki aitab see, kui te ei topi siia loendamatult suuremahuselisi videoid ja pilte, mis ei oma mingit seost jalgpalliga. Või mis mina sest muidugi tean.
    pilte ja videosid hoitakse tavaliselt teiste teenusepakkujate serverites (näiteks youtube), seega pole see põhjus.
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Kui saidil käib rohkem rahvast (nt. nädalavahetused), siis server load läheb üles ja mitmel puhul kuvatakse veateadet 503 "Service unavailable".

Soccernet on täna Zone Media privaatserveris. Räägin selle probleemi nendega läbi: kui vaja, optimeerime tarkvara. Kui sellest ei piisa, tuleb uuendada riistvara.

Annan teada, kui midagi selgub. Seniks minu vabandused jõudlusprobleemide pärast.

Kommentaar

Tegin täna omale pildi avatariks. Peale seda näitab, et FC Soccerneti alamfoorum on privaatne. Sisse küll saan, aga värskemad teemad ja postitused on oktoobri algusest. Mis kühvel on?

Edit: 9 teemat on aastas 2011 ja siis järgmised on aastast 2008
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
        X