Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
küsimus kuhu kaovad minu postitused man u teemas ma ei leia neid mite kuskilt
halloo, loe, mida teised on kirjutanud siinsamas sellesama asja kohta, sa pole ainuke.. Vajuta \'vasta\' nuppu, siis näed ka viimaseid postitusi..
Aga asi on tuntavalt paranenud, nüüd on 26.lk asemel ees 27.
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Originally posted by H.M Murdock
mul on ka manu teemaga jama.......ma ei näe viimaseid postitusi
ei, murdock, see pole mitte admin\'ide isiklik viha manu vastu ... vaid kui sa loed postitusi selles teemas - siis alates esimesest lehest on pidevalt räägitud, et kõigis pikemates teemades ei ole võimalik lehekülgede ca esimest 5te postitust näha. manu teemas on see küll jah viimasel ajal pigem 15 ... aga sa saad neid postitusi ikkagi lugeda vajutades vastus ...
ei, murdock, see pole mitte admin\'ide isiklik viha manu vastu ... vaid kui sa loed postitusi selles teemas - siis alates esimesest lehest on pidevalt räägitud, et kõigis pikemates teemades ei ole võimalik lehekülgede ca esimest 5te postitust näha. manu teemas on see küll jah viimasel ajal pigem 15 ... aga sa saad neid postitusi ikkagi lugeda vajutades vastus ...
Minu meelest on täielik viga see, et ühe IP-aadressiga saab teha mitu kasutajanime.
Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
Minu meelest on täielik viga see, et ühe IP-aadressiga saab teha mitu kasutajanime.
Et siis ühiselamust saaks ainult üks inimene soccernetis käia?
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Seoses millegipärast tekkinud vajadusega siis foorumis tihtipeale tabeleid jne. kasutada (ja ka sümboolsed koosseisud lihtsamas vormis näiteks..:P), tahaks teada, et kas oleks võimalik seda asja kuidagi arutada. Martin avas selle jaoks ka mingi teema vms, aga ei leidnud mina seda Pole eriline netigurmaan, aga tahaks teada, et näiteks siin on saadud sümboolse koosseisuga ilma ----\'deta hakkama, on see ka foorumis võimaldatav. Sama käsklust, milleks on vist <pre> vms. kasutab ka Sportnet. Kas adminid oskavad aidata?
Juba teist päeva ei ole võimalik foorumit korralikult kasutada. Keskmiselt iga kolmanda hiireklõpsatuse juures viskab netist välja - Program Error! Kuulsin, et ma kaugeltki ainsana selle probleemi küüsis pole. On\'s kõigi kasutajatega nii ja kas keegi võtab midagi ette?
Kui jaa, siis tänan ette.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar