Androidi kasutajate rõõmustamiseks on nüüd Google Plays saadaval ka Soccerneti foorumi äpp: https://play.google.com/store/apps/d...occernet.forum
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soccerneti foorumi äpp
Collapse
X
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustAndroidi kasutajate rõõmustamiseks on nüüd Google Plays saadaval ka Soccerneti foorumi äpp: https://play.google.com/store/apps/d...occernet.forumBVB - Vaprus
-
Algselt postitas elx Vaata postitustOskad öelda ka mis Androidi ta alla nõuab, et see mu Galaxy S3-ga (uusim mida võimaldab on 4.3) ei ühildu? Kuigi ma arvan, et nii või naa kasutaksin brauseri varianti edasi.Last edited by wiiner; 22.12.14, 14:43.
Kommentaar
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustS3 peaks olema toetatud. Kas sa saad veateate paigaldamisel? Ja kas sul uudiste äpp toimib?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustUudiste äpp on telefonis ja toimib, foorumi puhul öeldakse Google Play lehel " Rakendus ei ühildu teie seadmega" ja ei lasta installeerida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPortaalil ja foorumil sama ikoon. Mõistlikum oleks erinev teha, aga see on minu isiklik arvamus.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPortaalil ja foorumil sama ikoon. Mõistlikum oleks erinev teha, aga see on minu isiklik arvamus.
Lisaks võiks olla selline nupuke nagu tavalisel foorumil- Märgi foorum loetuks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustipad'i puhul pakutakse samuti googlest miskit alla laadida... ongi see nii mõeldud (ja kasutatav ios'iga) või lihtsalt tööõnnestus?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustLink on link, vahet pole ju millises keskkonnas sa seda vajutad. iOS-i rakendust aga veel pole.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitusta ei, vist väljendusin halvasti, häirib see et kui ipadiga webis soccerneti lehele lähen siis visatakse alati mingi lollakas allalaadimise teade, sellest saab muidugi mööda, aga tüütu on. eriti kui ta täiesti sisutu ka veel on.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar