Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bänn jaalo?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Noori tuleb ikka toetada, kui ta seda muidugi on. Anname Jaalole võimaluse jätkata.

Kommentaar

Panin EI, sest mulle ta küll eriti poel silma jäänud. Aga ma käin vist sellistes alamteemades kus ta ei läbusta.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Siit paistab, et Jaalo jääb siia alles. Las paljuneb mööda foorumit ja ma ise hakkan ka samasuguseid postitusi tegema. Taipohh kui keegi kiunuma hakkab. Teil naised koledad ja ei anna kodus keppi lihtsalt. Piidrid olete kõik! Ronaldo ruulib!

Kommentaar

Need, kes mind siin teemas on maininud, need võivad ühe jämeda musta võmba imeda.
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
            Siin foorumis paraku saavadki jaalo taolised oma tähelepanuvajaduse kätte, kuna nende rumaluste peale reeglina reageeritakse ja antakse veel ka aasta lõpus auhind kätte "hea töö" eest!
            Millise auhinna? Selle mille Tofüü võib olla Jaanipäevaks kokku lööb?
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Millise auhinna? Selle mille Tofüü võib olla Jaanipäevaks kokku lööb?
              Just, just.

Kommentaar

Et keegi Soccerneti adminitest teeb üldse sellise teema, on uskumatu ja häbiväärne ning mustaks plekiks kogu sellele keskkonnale. Olgu see tehtud kainene või purjus peaga, see isik peaks tõsiselt enda teole mõtlema ja teised samuti.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

a kus ta siis läbustab? pole ka silma jäänud
                  hispaania teema? ma ei loe seda, ehk täiesti suva antud kangelasest
                  tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Algselt postitas mg Vaata postitust
                    a kus ta siis läbustab? pole ka silma jäänud
                    hispaania teema? ma ei loe seda, ehk täiesti suva antud kangelasest
                    Hispaanias neh. Osad tohlakad vastavad talle/kaasavad vestlusesse ka.
                    Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Algselt postitas Ericc Vaata postitust
                      Teemade solkimine kasutu saastaga ei ole trollimine.
                      Mis vahe sellel on kas solgid teemat trollimisega mis on ilmselge või noogutad igale jutule kaasa ning oma arvamus on põhimõtteliselt 0?

Kui siin mingi bann jaalo teema on siis miks sellist ei ole Uuuga? Teda peetakse, aga vaimukaks trolliks, sest ta on juba vana kala, kuigi mõlemad ajavad sama debiilset (kuid samal ajal naeru tekitavat) juttu

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                        Et keegi Soccerneti adminitest teeb üldse sellise teema, on uskumatu ja häbiväärne ning mustaks plekiks kogu sellele keskkonnale. Olgu see tehtud kainene või purjus peaga, see isik peaks tõsiselt enda teole mõtlema ja teised samuti.
                        Õige!

Kas mazz sidus rahvahääletuse ikka enda püsimajäämisega administraatorina? Praegu tundub, et pigem kukub mazz kui jaalo.

Kommentaar

haha, jaalo juhib. järgmine küsitlus, palun.
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                            populist

Kommentaar

jaalo presidendiks!

Kommentaar

Mis pehmopask see siin on?
                                Pullerits ei kiida heaks

Kommentaar

Working...
                                X