320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soovitus/ettepanek foorumi osas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

xxD on raudidas uus konto, juba ainuüksi selle eest võiks banni panna
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
      palun rookige see sitt (xxD) siit välja juba. Jonas või keegi veel modereerib seda foorumit?
      Kaua võib !?!

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Kaua võib !?!
        Praegu peaks mulle teadaoleva info kohaselt selle teemaga korras olema.

Kommentaar

Tere!

Kuna foorumi eelmises versioonis oli turvaauk, pidime uuenduse tegema.

Paraku lõhkus see metro green theme'i ära.

Tegeleme asjaga.

Kommentaar

Hetkel võivad ka mõned tüütud reklaamid häirida. Paigutame asju natuke ümber.

Ei tasu arvata, et me igale poole pop-upi hakkame pistma.

Kommentaar

Telefonis on pilt õige kole. Reklaamid laiutavad isegi keset postitusi.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Saan postitust teele pannes tihtipeale (aga mitte iga kord) alloleva veateate, kusjuures postitus ise läheb üles.
                • An unexpected error was returned: 'array_merge(): Argument Forum must be of type array, bool given'​
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Paluks mingit abi/sekkumist tƤpitƤhtede osas. Olen teie varasemad soovitused teinud, ei aidanud, lisaks nƤinud et mƵnel kasutajal sama probleem, seega asi laiem. Kuskil mujal saitidel ega isegi soccernet.ee kommentaariumis, sama probleemi ei esine.

Kommentaar

Paluks mingit abi/sekkumist tƤpitƤhtede osas. Olen teie varasemad soovitused teinud, ei aidanud, lisaks nƤinud et mƵnel kasutajal sama probleem, seega asi laiem. Kuskil mujal saitidel ega isegi soccernet.ee kommentaariumis, sama probleemi ei esine.
                    Kas sa seda oled proovinud:

Võtad täiesti uue seadme (ala muu arvuti) ning nt brauser, mida tavaliselt ei kasuta. Edge vms.

Kui teed postituse ja ikka on sama keiss, siis saame edasi vaadata. Praegu andmebaasist ei näe me muud, kui seda, et sul ei kuva täpitähti, aga teistel kuvab.

Tee siia testpostitus muust seadmest ja brauserist ja anna meile teada ka, mida täpsemalt kasutasid.

Tänud!

Kommentaar

Nii logisin nƃĀƒĆ‚Ā¼ĆƒĀƒĆ‚Ā¼d Edge'iga sisse ja teen siia postituse ƃĀƒĆ‚Ā¶ĆƒĀƒĆ‚Ā¤ĆƒĀƒĆ‚ĀµĆƒĀƒĆ‚Ā¼ tƃĀƒĆ‚Ā¤hed ka.

Version 111.0.1661.62 (Official build) (64-bit)

Proovin siis veel seadme vahetust ka lisaks pƤrast

Kommentaar

Nii logisin nĆĀĆĀ¼ĆĀĆĀ¼d Edge'iga sisse ja teen siia postituse ĆĀĆĀ¶ĆĀĆĀ¤ĆĀĆĀµĆĀĆĀ¼ tĆĀĆĀ¤hed ka.

Version 111.0.1661.62 (Official build) (64-bit)

Proovin siis veel seadme vahetust ka lisaks pƤrast
                        Aitäh!

Kui seadme vahetus tehtud, siis saame selle ka nö välistada. Praegu muud varianti nagu polegi kui välistamise loogika.

Kommentaar

Olen unustanud oma parooli kasutajanimele EgoTrip
                          Olen saatnud 3 e-maili adminile selle teema kohta, aga tagasiside puudub. Sooviks saada tagasisidet.

Kommentaar

Algselt postitas Vanaemamoos Vaata postitust
                            Olen unustanud oma parooli kasutajanimele EgoTrip
                            Olen saatnud 3 e-maili adminile selle teema kohta, aga tagasiside puudub. Sooviks saada tagasisidet.
                            Suured tänud, Mazz.
                            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Holy Spam mis siin toimunud on?

Kommentaar

Viimati registreerunud kasutaja on Alipop

Kommentaar

Working...
                                X