Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Üks vend kes tuleks siit eemaldada.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Üks vend kes tuleks siit eemaldada.

Kas teadlikku poliitilist valeinfot levitava isiku koht on jalkafoorumis?

Kommentaar

Algselt postitas Ingmar Vaata postitust
      Kas teadlikku poliitilist valeinfot levitava isiku koht on jalkafoorumis?
      Ma arvan, et jalkafoorumist tuleks ta välja visata. Kossufoorumis oleks okei?

Kommentaar

Ma olen siin foorumis veetnud ilmselgelt enda elust liiga palju aega, kirjutanud liiga palju postitusi ja ehkki nii mõnegi inimesega olen tülitsenud ja ka ise tüli norinud, siis see läheb valdkonda "oleme mõnes asjas eri arvamusel, kuid üldiselt mõlemad jalgpallisõbrad". See kasutaja on tegelenud aastaid teadlikult õõnestava tegutsemisega. Rassiküsimused, homoküsimused, kõik sellised, kus võib olla eri arvamustel, kuid need pole normaalse inimese arvamused, vaid reaalse trolli tegevus. Venemaa trollivabrik on sisenenud sisuliselt igasse olulisemasse foorumisse. Kui te seda uskuda ei taha, siis on sellised trollid enda tööd teinud hästi.

Kui soccernetil pole nii palju mune, et praegusel hetkel selliselt trolliv kasutaja jätta foorumist bännimata, siis on mul ikka väga kahju, milliseks see foorum muutunud on. Kui te tulete siin rääkima "arvamuste paljususest" ja muust säärasest, siis iga inimene saab aru, et raudidas pole esindamas "oma arvamust", vaid teadlikult tegemas Venemaa propagandatööd.

Soccernet, tõmmake see kasutaja maha. Ma saan aru, et viimastel kuudel on kasutajate arv langenud drastiliselt, kuid see üks ei muuda teid paremaks, mitmekülgsemaks ega muudmoodi paremaks.

Kommentaar

Teisalt, me ju saame kõik aru, et ta on tainas. Mida rohkem ta siia postitab - kohta, kus me kõik aru saame - seda vähem on tal aega mujale postitada sinna, kus ei pruugita tema jahu ja vee konsistentsi taibata.

Lihtsalt, tasuks trolli mitte toita - see on ainult enese ajaraisk.

Samas, ma saaks ta täesti aru, kui ta ära bännida - või teha nii, et ta ise saab lugeda, näeb, et saab postitada, aga lihtsalt mitte keegi teine tema postitusi ei näe.

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
            Teisalt, me ju saame kõik aru, et ta on tainas. Mida rohkem ta siia postitab - kohta, kus me kõik aru saame - seda vähem on tal aega mujale postitada sinna, kus ei pruugita tema jahu ja vee konsistentsi taibata.

Lihtsalt, tasuks trolli mitte toita - see on ainult enese ajaraisk.

Samas, ma saaks ta täesti aru, kui ta ära bännida - või teha nii, et ta ise saab lugeda, näeb, et saab postitada, aga lihtsalt mitte keegi teine tema postitusi ei näe.
            Kardetavasti postitab ta mujale ka. See muutub natuke maine küsimuseks. Kui kuskil uudistesaidi kommentaariumis idikad jauravad, kritiseeritakse uudistesaiti, et nad trollidele platvormi pakuvad. Siin kehtib umbes sama loogika.

Kommentaar

Mida ma maha maganud olen? Omast arust loen peaaegu kõike siin.
              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Ma usun, et tõeline troll suudaks mingilgi määral tõsiseltvõetavana välja paista ja pigem on kõnealune härrasmees ise trollide ohver. Aga bänn on muidugi välja teenitud.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                  Ma usun, et tõeline troll suudaks mingilgi määral tõsiseltvõetavana välja paista ja pigem on kõnealune härrasmees ise trollide ohver. Aga bänn on muidugi välja teenitud.
                  raudidas, jonastroll ja IntsG on kõik üks ja sama isik.

Võib kõigile bannid permanentselt peale vajutada.
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                  X