Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

korjandus foorumi toetuseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

XL on kahjuks minu ümber nagu kondoom. Las ta siis olla, ma shippin mingi nutsu ikka.
    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

mis juhtub, kui summa kokku ei tule?
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
        Seda ei juhtu.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas Kurat Vaata postitust
          Seda ei juhtu.
          Palju härrad praeguseks annetanud raha ka maksid?

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
            http://foorum.soccernet.ee/showthread.php?t=9703

Kommentaar

Olin üpris kindel, et lingi taga peitub anaalnikkumise teema...aga võta näpust

Kommentaar

Panin omalt poolt väikse summa teele. Kutsun ka teisi üles seda tegema! Mitte jahuma anaalasjadest. Särgiloosist võib mind kõrvale jätta, siis teistel suurem võiduvõimalus

Kui peaks hästi minema ja rohkem kogunema, siis võiks vist ehk stabiilsema serveri poole vaadata?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Natuke alla 1/6 vajaminevast summast oli minu poolt. Kui peaks tekkima situatsioon, et jääb raha puudu, siis ehk saab veel natuke head üritust toetada.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas Kurat Vaata postitust
                    Natuke alla 1/6 vajaminevast summast oli minu poolt. Kui peaks tekkima situatsioon, et jääb raha puudu, siis ehk saab veel natuke head üritust toetada.
                    No siis peaks raha pmst koos olema.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                      Mis seal vahet on kui palju keegi maksis?
                      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Saaks teha ametliku soccerneti rahabosside tabeli.

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                          Mis seal vahet on kui palju keegi maksis?
                          Ma üritasin enda võiduvõimalust arvestada. Kahjuks selgus, et 25 krooniga eriti suurt piletit ei saa

Kommentaar

ma tegin oma FB kontol ka üleskutse. Vbla sellest on suuremgi kasu kui minu annetatud summast

Kommentaar

Kas see, et ma ei ole suutnud oma arvutis Adblocke jms rahuldavalt tööle saada ja vaatan seetõttu kõik saidil olevad reklaamid kohusetundlikult ära ning lasen reklaamitootjatel oma subliminaalsed sõnumid oma alateadvusesse paigaldada ja tarbin seetõttu nende jaoks vajalikke asju, loeb uue foorumi toetamisel ja särgiloosis osalemisel?

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                                Kas see, et ma ei ole suutnud oma arvutis Adblocke jms rahuldavalt tööle saada ja vaatan seetõttu kõik saidil olevad reklaamid kohusetundlikult ära ning lasen reklaamitootjatel oma subliminaalsed sõnumid oma alateadvusesse paigaldada ja tarbin seetõttu nende jaoks vajalikke asju, loeb uue foorumi toetamisel ja särgiloosis osalemisel?
                                Särgiloosis mitte, küll aga aitab iga näidatud ja klikitud reklaam kaasa sellele, et tublid Soccerneti toimetajad saavad oma raske töö eest natuke taskuraha.

Kommentaar

Working...
                                X