Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccernet.ee foorumlaste kokkutulek!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Soccernet.ee foorumlaste kokkutulek!\'

Need Leedsi laulud olid jah rõvedad.
    Hoopis mõnusam oli kuulata rünno Sitaaugurocki lugu ja mingisugune Rõvedad Pederastid, mis niisama karjumisest aega-ajalt laulu jupiks muutus.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

Algselt postitas oku

Kohilas võiks juba sellel nädalavahetusel teha
      mis teema teil selle KOhilaga on, rääkige siis mulle ka. Võtan teid oma alevis siis ka kenasti vastu
      No lühidalt võiks sõnastada nii- kui me autodega tulnuks, külastanuks sind juba laupäeval Aga teine point seisneb selles, et Kohilas kuulukse ka paberivabrik olemas. Ja siin tõusetubki küsimus- kas neid Eestis veel on? Nimelt muretsen 2007. aasta kogunemise pärast..

PS. Pole siiani veel vahvaid korraldajaid ja kaaslasi tänanud. It was a blast!
      Supplies!

Kommentaar

ok, lisaks paberivabrikule on veel vaadata massiliselt ilusaid tüdrukuid, kes on kombekad ja kohalikud. Seda enam sobib see nüüd, kui teil se pedevärk on ära kadunud. Ja kui päris hästi läheb, siis võib ka Vaikot kuskil kohata. Aga tegelt andke teada siis tuleval suvel, kui keegi siia mingit üritust plaanib, kohti on palju ja mitmekesiseid. Olen nõus kabistama, ptüi vabandust abistama...

Kommentaar

Kahju jah, et McN pilt on aint selja tagant tehtud Muidu on ikka jubedad pildid küll...

Kommentaar

Siin on mõned filmitud ülesvõtted. Üllataval kombel jäid õnnestunult objektiivi ette vaid Leedsi toetajad.

http://s26.yousendit.com/d.aspx?id=2M3GS8BC45B4F2MF8UO83JH3GK
            http://s26.yousendit.com/d.aspx?id=3JU2US10HT2DF0B0BOR17I8IDQ
            http://s26.yousendit.com/d.aspx?id=2GJ2MKAGHVQ993D9A1KWM7WDQJ

Loodetavasti lingid seekord töötavad.

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Mnjaaa....
              Angel club leiab sealt endale uued reklaaminäod.Konna ja Estoni ühispilt kõlbab sinna klubisse seinale küll:P
              nad juba tahtsid, aga siis hüppasid alt ära, kuna ei jaksanud maksta. see-eest otsustasid nad seinale tõmmata hoopi vanderselli, kes sooritas laupäeval kaks pedekuritegu - kaotas ära nii lipu, kui ka Ljungbergi särgi.

ja mis piltidesse puutub, siis on sealt mõningaid puudu. üks neis kujutas auku, mille põhjas roostes naelte, plekitükkide ja pudelipõhjade keskel ilutses ühe krasnerlike kehavormidega foorumlase kujuline jälg.
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn
                ja mis piltidesse puutub, siis on sealt mõningaid puudu. üks neis kujutas auku, mille põhjas roostes naelte, plekitükkide ja pudelipõhjade keskel ilutses ühe krasnerlike kehavormidega foorumlase kujuline jälg.
                See pilt on kahtlastel asjaoludel kadunud. Küll aga rippusid veel esmaspäeva hommikul saunaukse peal Leedsi logoga lühikesed püksid, mille tagumine osa oli kuuliauke täis.
                Kui treims viitsimist leiab, siis võiks ta sellest kõigest uued pildid teha. Samuti ka mcnamarast, kui ta endiselt sealkandis ringi peaks hulkuma.

Kommentaar

Algselt postitas mazz

Siin on mõned filmitud ülesvõtted. Üllataval kombel jäid õnnestunult objektiivi ette vaid Leedsi toetajad.
                  Need Leedsi toetajad olid ühed õudsad inimesed, kuidas me teised küll ellu jäime?
                  Supplies!

Kommentaar

Rõõm näha, et vandersell lisaks pedelipule ka Eurohuntide lippu kõrgel hoidis.

Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas vandersell
                      Need Leedsi toetajad olid ühed õudsad inimesed, kuidas me teised küll ellu jäime?
                      Nutsite ja elasite

Edit: Ega ma neid videosid ei julge vaadata tegelt.
                      League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Mul on hea meel, et ma saan okut, rünnot, konna ja estonit oma sõpradeks nimetada
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Lisaks muidugi uudis, et Eston lubas just meie Leedsi retkega ühineda.

WE ARE SUPER LEEDS! WE ARE SUPER LEEDS! WE ARE SUPER LEEDS! SUPER LEEDS UNITED!
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Tundub, et Leeds on varsti eesti popim vutiklubi. Salakavalalt värbasime ka meie Rünnoga nädalavahetusel fänne juurde.

Tembu käib juba ammu Leedsi pesus ... nüüd eston ... elu on ilus

Kommentaar

mina tulen kaasa kui kohustuslik villa-leedsi konnektsioon

Kommentaar

Lisaks avastasin ma tavaari hulgast kollase Strongbow särgi. Konn, tunnistad omaks?

Kommentaar

Working...
                                X