Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Postituse TOP 30

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kahjux ei adu ma täiega mida te selle topi all mõtlete.Ühelpoolt te halvustate ja samas õigustate.Minujaox on kogu Socceri juures olulised kaks asja esitex inf ja teisex FUN.Kuigi paljud siinöeldu on regiooniti inside jokes loodan et edaspidigi on see üsna privaatne sidekanal,silmaspidades kas või statale jooksmise orgunni.Terrorit teie südamesse soovides Kojamees.
    Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

kahju et vahepeal lugeda ei saanud. Üks asi on visioon ja teine selle korrektne väljendamine eks ole.
      Kojamees kumba sa silmas pidasid oma eelviimases sõnumis
      KAS:

1 "matta kontroltöö"
      või
      2 "mata kontroltöö"

?

just curious

R
      Martin Kaalma EESTI HOKIKOONDISESSE!
      ROSSONERI!!!!!

Kommentaar

Orginally posted by ishmael
        1 \"matta kontroltöö\"
        või
        2 \"mata kontroltöö\"
        Loeme õigeks lota kontrapull.Kas see lahendus sobib?!?

Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Orginally posted by LuaLua

kojamehel on hetkel keskmiselt 4.29 postitust päevas - minu arvates see küll mingit masspostitaja staatust ei näita.
          Tõsi ta on. Eestieestil oli uue portaali alustamisel keskmine postituste arv päevas vist mingi 40.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Orginally posted by eestieest

nagu näha olen ma peale eelmist posti ainuke proff siin foorumis
            parandus : sa oled ainuke lohh siin foorumis
            kõike, mida te ütlete võidakse kasutada kohtus teie vastu...

Kommentaar

Mina pakun välj :Meil on pärispaljud kes on registreerunud aga ei võta postitustest osa.Need kes kolme kuujooksul ei osale (kui ei ole mõjuvat puudumispõhjust,mida on oppidele teatatud)lihtsalt kustutada.Liiga pikk nimekiri kui otsid kedagi ja kasvõi "Poom kaptenix" aktsioonis osalemisel peame lähtuma konkreetsetest näitajatest.Palun statistikat 0 postituste suhtes ,millal registreerus ja nii edasi.kas on mõtet ajada seda liikmete arvu mõtetute inimeste arvel suurex EGA ME EI SOOVI ENNAST PARTEINA REGISTREERUDA.
              Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

102% vastu!

arvan, et foorum v6iks olla vabalt kättesaadav igayhele, kes seda soovib... "vaatlejad" 103% teretulnud...
                Jalgpallihaigla liige
                Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Orginally posted by kojamees

Mina pakun välj :Meil on pärispaljud kes on registreerunud aga ei võta postitustest osa.Need kes kolme kuujooksul ei osale (kui ei ole mõjuvat puudumispõhjust,mida on oppidele teatatud)lihtsalt kustutada.Liiga pikk nimekiri kui otsid kedagi ja kasvõi "Poom kaptenix" aktsioonis osalemisel peame lähtuma konkreetsetest näitajatest.Palun statistikat 0 postituste suhtes ,millal registreerus ja nii edasi.kas on mõtet ajada seda liikmete arvu mõtetute inimeste arvel suurex EGA ME EI SOOVI ENNAST PARTEINA REGISTREERUDA.
                  mitte midagi isiklikku, aga ysna mõtetu ettepanek!
                  nagu aiFo juba mainis, igayks peaks ligisaama, kes on registreerunud!
                  ega foorumis kõik pea koguseeaeg midagi kommenteerima, mõni lihtsalt loeb huviga, kuidas jalkafännid omavahel arutavad!

ok, kõike kena!
                  The other line moves faster.

Kommentaar

Njah...Üsna mõtetu Post mul praegu, aga mul ka sajas post läheb
                    Aga mingi hindamissüsteemi võiks ju teha küll!
                    Ntx, kes saab suurima keskmise kokku mingi ajajärgu peale, see saab mingisuguse eri-auaste vms
                    Musta kassi pimedas toas on raske näha. Eriti kui teda seal pole. Aga mõned siiski näevad ...

Kommentaar

Orginally posted by T20s

Njah...Üsna mõtetu Post mul praegu, aga mul ka sajas post läheb
                      Aga mingi hindamissüsteemi võiks ju teha küll!
                      Ntx, kes saab suurima keskmise kokku mingi ajajärgu peale, see saab mingisuguse eri-auaste vms
                      tekib probleem: nii saaksid jyrka ja eestieest päevas 10 auhinda, sest kirjutavad väga tihti mõttelagedaid poste. mõttekuse järgi on ka raske hinnata, sest igaühel on oma arvamus.
                      vot nii.
                      Which ship has never docked at Liverpool?
                      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

eestieest palun ära aja nii mõtetut möla
                        mul hakkavad kõrvad juba s**avett jooksma
                        või mis hakkavad juba ammu on
                        jürgen
                        Jalgpallihaigla liige NR. 69

Kommentaar

Orginally posted by Raix

Orginally posted by kojamees

mitte midagi isiklikku, aga ysna mõtetu ettepanek!
                          nagu aiFo juba mainis, igayks peaks ligisaama, kes on registreerunud!
                          ega foorumis kõik pea koguseeaeg midagi kommenteerima, mõni lihtsalt loeb huviga, kuidas jalkafännid omavahel arutavad!

ok, kõike kena!

Õige jutt. Ega registreerumisega ju ka kaasne kirjutamiskohustus, või kaasneb?

Lihtsalt lugeda on ju ka hea....
                          ecce homo...

Kommentaar

Just, see on nagu uudisgruppidega. See, et sa sinna registreerud, ei tähenda, et pead kohe postitama hakkama
                            Jalgpallihaigla patsient #172
                            Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

Toon teile väga toreda näite: minu ema(!) on siin foorumis registreerunud ja loeb selle otsast lõpuni iga päev tööl läbi. Kirjutanud pole ta aga kordagi.

Seega - neid, kellel 0 postitust, pole hullu midagi, las olla, peasi, et nad siin ikka vahepeal ka käivad.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

selleparast sa alati bannidki kui keegi sind solvab et emmele naidata kes siin boss on

Kommentaar

Working...
                                X