Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Foorumi reformimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Foorumi reformimine\'

Hmm, äkki ei kustutanud ei mode ega supermode ega admin ega... et vahepeal levinud kuulduste koha pealt pidi ju nii olema, et enda poolt algatatud teemasid saab tükis täiega ära kustutada? On nii? Ei tihka proovida...

Kommentaar

Algselt postitas skint

Hmm, äkki ei kustutanud ei mode ega supermode ega admin ega... et vahepeal levinud kuulduste koha pealt pidi ju nii olema, et enda poolt algatatud teemasid saab tükis täiega ära kustutada? On nii? Ei tihka proovida...
      Kah võimalik, aga ega ma enda kahe postituse pärast ei pabalagi. Nüüd kui uutele modedele andi kustutamise õigus läheb vist päris tihedaks kustutamiseks ja siis edaspidi võikski kustutamisest autorit teavitada.
      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Skint, jah, on küll nii.
        Mina omaltpoolt luban, vaid mõistlike teemade algatajaid hoiatada ja seda kustutamist yldjuhul vältida.

Kommentaar

selle kustutamise kohta ütleks ma niipaljukest, et palk ja vastutus peavad olema vastavuses. kui te tahate, et töötaja mingi asja eest vastutaks, siis tuleb see ka kinni maksta.

kui ma pean mingit teemat modereerima, siis peab mul olema ka sunni vahend. on naiivne loota, et kui mingi vend hakkab off-topicu modet pedereerima, siis see muudkui saadab PMe ja üritab manitseda. fuck off! mulle meelega töö tekitamine on minu isiklik solvamine. kui ma pean sellega tegelema siis ma kustutan siis kui tahan. loodetavasti mitte kunagi. ja mul peab olema õigus nõuda adminnilt kasutajale bänni. ja nemad ei tohi mõjuva põhjuseta keelduda.

kõige lihtsam juhtimisteooria põhitõde - õigused peavad olema kooskõlas vastutusega. ja teiseks - juhtimistasanditest ei tohi üle hüpata.
          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

selle kustutamise kohta ütleks ma niipaljukest, et palk ja vastutus peavad olema vastavuses. kui te tahate, et töötaja mingi asja eest vastutaks, siis tuleb see ka kinni maksta.

kui ma pean mingit teemat modereerima, siis peab mul olema ka sunni vahend. on naiivne loota, et kui mingi vend hakkab off-topicu modet pedereerima, siis see muudkui saadab PMe ja üritab manitseda. fuck off! mulle meelega töö tekitamine on minu isiklik solvamine. kui ma pean sellega tegelema siis ma kustutan siis kui tahan. loodetavasti mitte kunagi. ja mul peab olema õigus nõuda adminnilt kasutajale bänni. ja nemad ei tohi mõjuva põhjuseta keelduda.

kõige lihtsam juhtimisteooria põhitõde - õigused peavad olema kooskõlas vastutusega. ja teiseks - juhtimistasanditest ei tohi üle hüpata.
            Võta rahulikult, modeks hakkasid sa omal vastutusel. Ka minul on õigus teada miks minu postitus ära kustutati. Ma ei väitnud et sa pead hakkama kedagi PM´i teel manitsema ja korrale kutsuma, kustuta aga postitus ära aga anna selle põhjusest teada. Meil kõigil on omad õigused härra RohelineKonn, nii et võta vabalt.
            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

ma pole muide veel midagi kustutanud. isegi hoiatanud mitte. pole saanud aega teistega koos atra tuunida.
              selgitasin lihtsalt põhimõtet. et ei saa nii, et panete mingid vennad modeks ja siis pärast pedereerite neid. tuleb käituda nagu firma nõukogu - kui tegevjuht ei meeldi, siis vahetad ta välja, mitte ei hakka alluvaid otse kamandama.

soov kustutamise põhjust teada on normaalne.
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Hmmz, minu arust RK seletas väga kenalt põhjused ära ja mina olen tema postiga 99% päri.

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn
                  soov kustutamise põhjust teada on normaalne.
                  sellele ma rõhusingi. Mul ei olnudki plaanis kedagi pedereerima hakata(mida iganes see tähendab). Ei tahtnud siin mingeid intriige tekitada. Soovin sulle oma uues ametis edu RK, peace.

Kommentaar

pedereerima hakata(mida iganes see tähendab).
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

eee ma tahaks et muutmisfunktsiooni kasutades oleks menüü alles või head vastuargumenti?
                      endiselt mingit vastust???
                      ja äkki saaks leheküljed(lingid) ka lehekülje üles

sellist asja kohtasin ka, et nagu muu euroopa jalgpalli menüü järgi horvaatia teema all viimane post fittibaldi aga tglt fitti...mõttetu fakt jah? ok aga siiski tsiteeritud postile vastust
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

* jah modedele. /..../ Kokkuvõtteks: see, et keegi teemas väga tihedalt sõna võtab, ei pruugi tähendada, et ta modereerimisega hakkama saaks.
                        Ja nüüd minge luguge madalamete liigade alt Voluderi teemat. No nii ei saa rallit sõita. Härra moderaator suvatses siis, kui vaidlus hakkas vaikselt juba rahunema ja teravad nurgad olid enam-vähem maha lihvitud, 2 postitust üldisest kontekstist välja rebida ja ära kustutada, lootes ilmselt, et nüüd on kõik jälle hästi. Selle asemel tuli ühe postituse autori õigustatud vastulause ja terav tõmmati nüüd ka juba isiklikule pinnale laskudes asjatult jälle üles. Soe soovitus oleks ikka mõelda enne. Kui näpp ikka väga sügeleb kustutamise järele, siis võiks vähemalt mingid reeglidki eelnevalt paika panna, nagu näiteks Konn seda Off-topicus tegi.
                        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö
                          No nii ei saa rallit sõita. Härra moderaator suvatses siis, kui vaidlus hakkas vaikselt juba rahunema ja teravad nurgad olid enam-vähem maha lihvitud, 2 postitust üldisest kontekstist välja rebida ja ära kustutada, lootes ilmselt, et nüüd on kõik jälle hästi. Selle asemel tuli ühe postituse autori õigustatud vastulause ja terav tõmmati nüüd ka juba isiklikule pinnale laskudes asjatult jälle üles.
                          Kas sa tead täpselt öelda, mida antz su meeskonnakaaslane sinna kirjutas? Midagi ilusat ja lugemiseväärset seal polnud nagu ka teistes kustutatud postitustes.
                          Kus on öeldud, et ma kustutasin vaid kaks postitust?
                          Poleks mingit probleemi olnud, kui Antz poleks selle üle vinguma hakkanud. Jääb nagu mulje, et mees tahtis teravat teistega edasi tõmmata, et läks sinna niiväga oma postitust otsima.
                          Terava tõmbas antz isiklikule pinnale seal, mina mainisin korduvalt, et lõpetaks selle teema seal ja räägiks Volundri asjadest.

Üleüldse reageerisin mina yhe foorumlase palvele läbu ohjeldada.

Kommentaar

Mina olin see kes palus Devilil ühe teatud venna isiklikuks ja väga ropuks muutunud postitused ära kustutada või vähemalt tüüp korrale kutsuda,sest tema postitustes ainult ühtemoodi sõnavara ongi.Ja nagu oli näha siis pidi Devil tema postitust veel tänagi muutma.Oleks mina või keegi teine tüübile öelnud,et ta tagasi tõmbaks oleks see asja veel hullemaks teinud.Ja Devilile ütlesin ka,et minu postitusi võiba vabalt kustutada,ei nutaks neid taga.Midagi ilusat seal nagunii ei olnud.
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Palun mulle ka ennustusvõistluste osa modereerimise õigust. Oleks vaja mõned mõttetud ilastamised siit/sealt ära kustutada.

Mille taha üldse see plaan, et \"skint hüper-moderaatoriks\" jäi?

Kommentaar

Esitan palve, et off-topicu püsivad teemad kuidagi paremini välja paistaksid. Praegu tundub, nagu oleksid nad läbuteemadega võrreldes märksa kehvemas seisus. Nendele ligipääs eeldab lisaklikki.
                                Tehnilist lahendust ma muidugi ei tea, aga küllap on targemaid, kes teavad.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X