Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nonii! Tänud mazzile selle värgi korraldamise eest! Kanuumatk oli super - elamusi täie raha eest. Ja muidugi seltskond oli ka äärmiselt muhe.
Pildid on aga siin. Täielik ime, et suutsin digika enam-vähem veest eemal hoida, mida ei saa öelda mu mobiiltelefoni kohta . Kahjuks pole Argentiina-Saksamaa mängu ühisvaatamisele järgnenud ajast ühtegi pilti, sest läksime Marisega poole üheksa paiku ära.
Aga järgmisel suvel jälle!
Edit: Ahjaa, aitäh Mikusikule ja IndrekL\'le kes meid pidevalt jõel aitasid. Põhi oli nimelt väga madal ja meil õnnestus alati just nimelt kivid üles leida, mille otsa kanuuga kinni jäime.
Kuus korda. Kuus korda! Täpselt niimitu korda õnnestus mul ära näha, milline näeb kanuu välja altpoolt. Aga tore oli sellegipoolest, isegi kui liigutamine valmistab raskusi rohkearvuliste sinikate-kriimustuste-kangete lihaste tõttu.
Foorumikaaslastele oli ka tore pilk peale visata. Aitäh kõigile, kes sellest üritusest tõeliselt laheda asja tegid. Eriti Rünno, kes mu telekat vedas, Dannar, kes mul oma telgis magada lasi ja Siim, tänu kellele värk üldse toimus (hoolimata sellest, et ta on totaalne luuser, kes poole kanuutamise pealt jalga lasi). Aga teised olid ka toredad.
Oijah, lahe. Nagu ikka. Õhtul lisandunud noormeestest oli ka palju abi, ei hakanud igav. Hommikul oli Scootrist kõvasti kasu. Aga nüüd ma vaatan Diana tehtud pildid ära ja põõnan paar tundi enne mängu.
Kohtumiseni!
Nagu piltidelt näha võib, siis jõepõhi pakkus mulle palju rohkem huvi kui kanuus istumine. Aga kui välja arvata fakt, et Saksamaa-Argentiina teist poolaega ma ei mäleta, siis võib üldiselt rahule jääda.
Siiski ei olnud miskipärast nii lahe kui eelmisel aastal. Eks aasta pärast peaks midagi uut proovima.
Sai nalja ja sinna kõrvale natukene napsu võetud. Õhtul keegi väga ära ei kustunud ja sitaaugu rokki ja muud säärast ei lauldud. Hommikune viin oli see, mis Scootri ää kustutas.
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Algselt postitas Diana
Edit: Ahjaa, aitäh Mikusikule ja IndrekL\'le kes meid pidevalt jõel aitasid. Põhi oli nimelt väga madal ja meil õnnestus alati just nimelt kivid üles leida, mille otsa kanuuga kinni jäime.
Me käisime vahepeal vist rohkem niisama jões ringi, kui istusime kanuus. Operatsioon \'Dannar ujuma\' oli vahva. Ja see haisev muda, milles me Indrekuga põlvini ja mina ka kõhuli sees olime, oli ka mõnus.
Vahvad pildid on igaljuhul
Ootan veel ka hommikusi pilte, eriti Scootrist
Diana, kas Su ema arvab ikka veel, et käisid Vembu-Tembu maal?
Diana, kas Su ema arvab ikka veel, et käisid Vembu-Tembu maal?
Ta teadis algusest peale, et olin soccerneti suvepäevadel
Lihtsalt pidi mulle Vembu-Tembumaa juurde autoga järgi tulema, sest ta ei osanud päris meie laagriplatsi juurde tulla.
Ahsoo, mina sain aru, et Sa ütlesid talle, et lähed Vembu-Tembu maale. Mai bääd.
Rünno kohta paar asja:ta peab endale reiti konto tegema, kuna kaotas Konnale kihlveo ja soccernetis peab ta kuuenda tärni saama, sest sebis meile esimeseks mänguks kõrvaltalus ruumi, kus vaadata.
Kuule jaa. Dianal on sellest veel kolm järjestikust suurepärast tabamust. Eriti tore on pilt, kus meie kanuu on tagurpidi, Dannar ja mina kadunud ja teie tagumises kanuus naeru kätte suremas.
Minul on kõige eredamalt meeles see kui me selli ja estoniga saunas olles viina kerisele viskasime ja sellepeale tuli selline leek mis pani peaaegu sauna seinad põleam.õnneks oli isand vandersell kiire ja kustutas hõõguvad seinad.
kahjuks peab tõdema, et ürituse peaesineja polnud mitte mina vaid scooter.eriti lahe oli see kui ta hommikul alasti seal poriloigu moodi tiigis suples.
varsti kui ma scootri fotokale talle tagasi toimetan näeta ka loodetavasti mõningaid pilt.saab näha kas isand scooter ka temast alasti tehtud pildid üles paneb
ja veel - keegi unustas oma toaantenni sinna maha.see on mul kodus ja kui keegi tahab seda tagasi saada, siis andku aga teada.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar