Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoiatused ja bännid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ärme nüüd nii pehmodeks ka muutu.

Kommentaar

Algselt postitas shefield
      Tofoa kas sa oled kontori inimene v?
      http://www.foorum69.org/viewthread.php?tid=227
      Ja järgides tofat minge kõik kellele ei meeldi poodi n.
      Häid pühi kõigile. Isegi tofale äkki leiab endast Eestlase.
      Ja ärge end surnuks jooge. Pidage piiri.
      Hmm mu kulla õrn hing.
      Sinu haigus ikka on väga tugevalt süvenenud. Soovitan tõsiselt pöörduda spetsialistide poole. Sa võid muutuda ohtlikuks nii endale kui oma lähedastele. Otsi abi.
      Aina ilusama ja stabiilsema inimesena sa paistad. Päikseline lausa.
      Algselt postitas Felipe Vaata postitust
      ma arvasin et tofoa on üks homo sotsidest.
      See kõlab loogilisemalt jh. Ja nüüd siin ongi õnnetu kuna sotsid ei ole võitmas seda rallit.
      Sellisel juhul meenus mulle tegelane nimega tofou
      Ma olen väga meelitatud sinu pidevast tähelepanust, aga ei, ma ei harrasta homoseksuaalseid suhteid, seega palun jäta mind rahule ja mine otsi omale keegi teine, kellele pühenduda. Aitäh.

Olles ise alkohoolik ja omades loomulikult ka enamuses alkohoolikutest seltskonda.
      olen alkohoolik ja enam ei oska maitseid enam hinnata.
      Võib-olla aitaks sind see, kui sa tuleksid foorumisse ainult kaine peaga?
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Tofoa nõuab kellelegi banni?
        On alles märtsi kuu, kuid juba on aasta nali sündinud.
        Mis vahe sellel on kas sa saadad kellegi läbi lillede või otse perse? Perse saatmine on perse saatmine.

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
          Tofoa nõuab kellelegi banni?
          On alles märtsi kuu, kuid juba on aasta nali sündinud.
          Mis vahe sellel on kas sa saadad kellegi läbi lillede või otse perse? Perse saatmine on perse saatmine.
          Jah, ma nõuan spämmirobotitele bänni. Ühelegi inimesele ma ei ole siin foorumis mõnda aega bänni nõudnud. Klähvid tühja koha peal.
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Ei öelnud, et sa tihti nõuad. Naersin lihtsalt selle üle, et kõige hullem ja ilmselgelt halb troll (erinevalt Mõnnarist näiteks) nõuab kellelegi banni. Lubage - ah ei, las ma lihtsalt naeran!

Kommentaar

Aga kellele ma siis banni olen nõudnud :-) ? Mälu järgi ei tea, et oleks ühelegi inimesele seda soovinud. Võib-olla kunagi ammu kui sa polnud veel sündinudki, niiet ole hea ja lahku oma ebaõnnestunud huumoriga lavalt.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                Mälu järgi ei tea, et oleks ühelegi inimesele seda soovinud. Võib-olla kunagi ammu kui sa polnud veel sündinudki, niiet ole hea ja lahku oma ebaõnnestunud huumoriga lavalt.
                Mehhakale vist üks kord tahtsid. Ei tea kas oli huumor või päriselt.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                  Mehhakale vist üks kord tahtsid. Ei tea kas oli huumor või päriselt.
                  Mehhakas sort of vääris ka bänni kui lubas osadel luugid kinni taguda.

Kommentaar

Spämmer. http://foorum.soccernet.ee/member.php?36975-asif23000

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                      Ei saa ja mine v*ttu.
                      Ban

ja lisage keegi see faking City logo olge hea!

Kommentaar

Kodanik Gay Fish tuleks korrale kutsuda. Üheselt solvavad postitused mitmel pool.
                        Elu on lühike, pidu on pikk.

Kommentaar

Algselt postitas Gay Fish
                          Mida sa homoseksuaal kired. Kadri ei anna sinugusugusele töllakale kunagi kätte. Hofnar on ka täitsa ponks poiss aga talle meeldivad naised, niiet mine oota mingit muud nädalapäeva. Kolmapäeva või midagi, millal Hesburgeris soodukad on?
                          Üldiselt selle asjaga on lihtne. Hääletan Viki edasi kuna Olga imeb vaid minu munni.
                          Mis sul kasvab vitt pea asemel v? Ise 12 aastat foorumis olnud aga jutt on rumalam kui 12 aastasel. Täitsa putsis millised tegelased siin foorumis sõna saavad.
                          Kas sa kasutad kuivkäimlas endiselt Edasit või käid lihtsalt lepikus sital? Tra, tule taevas appi, osta omale elekter. Saad ka äkki muu maailmaga ühendust. Kaua sa ikka küünlavalgel tuugalt pihku taod. Ja oma hobuse võid ka kuskile metsa ära viia, see situb kõik kohad täis ju. Eestis ei kasva nii palju kaerugi enam, et sind transportivad ratsahobused kõhu täis saaks. Tra, sinusugused on ikka puhta putsis peast. Mine jaluta üks kord tänaval ringi ja tee silmad lahti, maailm on väheke edasi arenenud.
                          jaalo, kled v, sa oled ju räme till. mine pista soolaheeringale pugusse.
                          Kuulete v, närvihaiged, minge otsige omale abi. See ju täiesti ebanormaalne, et mingi tühine sitane kihlveokontor või poejärjekord või tra teab mis teid närvi ajab. Minge ajage omal kõvaks ja tuju kohe paraneb.
                          Rohkem ei viitsinud otsida. kas Soccernet tolereerib sellist käitumist?
                          Ela ja tunne, et elad
                          see on kõige lihtsam
                          filosoofia, mis toimib
                          sule silmad ära vaata
                          tagasi, hinga sügavalt ja
                          hüppa üle iseenda varju
                          tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                            kas Soccernet tolereerib sellist käitumist?
                            Bännitud.

Kommentaar

3 päeva puhkust

Kommentaar

Vaidlustan selle otsuse! Inimene võttis sõna ja teda tuldi agiteerima. Teda sunniti halbu asju ütlema. Keegi ei sundinud agitaatoreid nokkima tulema. Nad oleks võinud olla viisaakd ja vait. Selline bännimine on ebaaaus. Banni kas mõlemad osapooled või mitte kumbagi.
                                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X