Algselt postitas Amos
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hoiatused ja bännid
Collapse
X
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustAlaarenenu tunnen igaljuhul ära, nii kõva kärss küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas LuchoCholo Vaata postitustMina arvan, et sa oled alaarenenud ja suurtes kompleksides. On mul õigus?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas jaalo Vaata postitustmis sa seletad siin. Ronaldot tahab iga naine, see griezmann näeb aga oma soenguga täpselt nii rõve välja, et läheb ainult pededele peale. tüüp on täpselt nagu tegelane vangla filmides, kes omale kleidi selga ajab, huuled ära värvib ja siis kõige põkimate vendade otsas aeleb. atleti fännid peaksid ju rahul olema, et neil selline tegelane meeskonnas on. saavad oma pedegifide folderisse mõne griezmanni pildi lisada
Algselt postitas jaalo Vaata postitustma Reali teemas jah rääkisin keda vastaseks tahaks. jõid kodus arvuti ees nagu mingi õli või käisid linnas tutte ka sebimas?Algselt postitas jaalo Vaata postitusthaha normaalne teema jälle seal atletico teemas ma kommenteerisin vaid paari mängu kuna atletico mängis alles Realiga. see juba meelest läinud, kuidas selle peale otsisid atletico fännid oma homofolderist mõned pedegifid välja ja kukkusid ise nendega oma teemat risustama? muutes ise atletico teema üheks normaalseks pedeteemaks. ja siis paar venda ohib siin, et ma tõin välja kui sitalt atletico on mänginud viimased mängud minge nautige oma homofoldereid parem atletico fännid
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustPehmo oled või?
Kommentaar
-
Siin ta on:
Kusjuures jaaloga võrreldes vängem ja "keerulisem":
Mis kuradi ei viitsi? Mina olen Real Madridi fännidega juba alustanud argumenteeritud aruteludes osalemist ja pean mingi kasvuprobleemidega kääbiku pilte siin teemas nägema. Putru ikka viitsitakse lusikaga süüa või vaja kõrrega imeda?Mis kuradi iba sa nüüd ajad? Mul on siin üks kasutaja ja sina mine pühi oma barca logoga perset kuskil, mida sa jebid siin nagu kiimas täi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar