Päris nii ka ei saa, et teed omale konto ning hakkad valimatult kõike ja kõiki sõimama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hoiatused ja bännid
Collapse
X
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitustkas iga alakehapimedustega seonduva sõna kasutamisega kaasneb nüüd bänn ?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustTundub, et pigem siis, kui uue kasutaja esimene post seda sisaldab.
Kommentaar
-
Algselt postitas daaloLol? For real? Mida perset selle "foorumiga" toimub? Halloo, moderatoorid? Võtate äkki oma pea persest välja? Olete äkki tavalised foorumhiirod, kelle pea päriselus mahlaka lõnga alla mattub? Okei, faalo sai bänni, aga tõesti - mida vittu teevad siin foorumis siis isikud nagu jaalo, Uuu, Count jms? Mida fakki, mille järgi see bännimine siin käib? Uus kasutaja tuleb samasuguse stiiliga peale, mida vanemad kasutajad siin nädalaid/kuid kasutanud on ja saab bänni, aga vanemate olijate bännimiseks mune ei jätku? Good game, well played. Ausalt öeldes mul sellest foorumist sigapohhui, peeretage nüüd mind ka välja ja laske ülejäänutel oma sõnakasutust edasi demonstreerida. Võtke oma sitt kokku, soccerneti "juhtkond" ja kasvatage munad endale. Mul ausalt on tunne, et moderaatorid on siin 15-16aastased, nagu näha, siis juba foorum naerab teie üle. Aga ei, bännige nüüd mind ka...BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas daaloLol? For real? Mida perset selle "foorumiga" toimub? Halloo, moderatoorid? Võtate äkki oma pea persest välja? Olete äkki tavalised foorumhiirod, kelle pea päriselus mahlaka lõnga alla mattub? Okei, faalo sai bänni, aga tõesti - mida vittu teevad siin foorumis siis isikud nagu jaalo, Uuu, Count jms? Mida fakki, mille järgi see bännimine siin käib? Uus kasutaja tuleb samasuguse stiiliga peale, mida vanemad kasutajad siin nädalaid/kuid kasutanud on ja saab bänni, aga vanemate olijate bännimiseks mune ei jätku? Good game, well played. Ausalt öeldes mul sellest foorumist sigapohhui, peeretage nüüd mind ka välja ja laske ülejäänutel oma sõnakasutust edasi demonstreerida. Võtke oma sitt kokku, soccerneti "juhtkond" ja kasvatage munad endale. Mul ausalt on tunne, et moderaatorid on siin 15-16aastased, nagu näha, siis juba foorum naerab teie üle. Aga ei, bännige nüüd mind ka...THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustSee on minu varikonto, et soccerneti sõimata. faalo ja daalo. No tere taliBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas LuchoCholo Vaata postitustMa vaatan, et keegi on minu postitusi ka kustutanud. Keegi julgeb üles tunnistada? Või käibki asi nii nagu onaalo ütles? Keegi kujutab ette, et ta on maailmanaba? Bännige need skyblud, bcfeyd ja atleticomadridid ka ära siis. Mind häirivad nemad rohkem, kui erinevad aalod.
Antud juhul, muide, hakkas see meeletu risustamine juba teisi Reali „valgeid“ häirima.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSeda oled ju ainult sina praegu väitnud.
Ja Punkt teeb Hispaania teemas väga head tööd! Ei hoia diskussiooni täielikult rihma otsas ehk siis laseb sellised 30:70 postid läbi (tänud), kuid täielikud mõttetused lähevad prügikasti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustOlengi ju? Kas ma väitsin, et keegi on mind nende kasutajatega seostanud?
Ja Punkt teeb Hispaania teemas väga head tööd! Ei hoia diskussiooni täielikult rihma otsas ehk siis laseb sellised 30:70 postid läbi (tänud), kuid täielikud mõttetused lähevad prügikasti.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMu sarkasmi filter töötas liiga hästi. See "tere tali" mõjus imelikult, sel juhul ei saa ma selle kirjutamise mõttest üldse aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustKui mõtled oma kahte pühapäevast šedöövrit Reali teemas, siis vabalt. Jalgpalli ja Realiga oli seos ümmargune null ning isiklikke sümpaatiaid ja provokatsioone teiste kasutajate vastu võid privaatsõnumite kaudu edasi anda, kui väga suurt vajadust tunned. Sama soojaga läksid ka vastaspoole postitused, mil jalgpalli ja Realiga seost polnud. Seega ära end väga tähtsust täis tunne.
Antud juhul, muide, hakkas see meeletu risustamine juba teisi Reali „valgeid“ häirima.
Einoh, jätka samas vaimus. Peaasi, et see nüüd ei kukuks välja "valgete" pihta nõiajahina ja omad kamraadid võivad vabalt kelbast edasi ajada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar