No kurat miks seda vaja toppida Pareiko,Piiroja,Ojamaa ja mujale teemadesse. Saaks aru kui ainult Klavani või siis CLi enda teemasse, aga et igale poole on ikka spämm küll. Tema 34 postitusest 32 on see fu**ing reklaam ja ta teeb neid iga minut juurde.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hoiatused ja bännid
Collapse
X
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustNo kurat miks seda vaja toppida Pareiko,Piiroja,Ojamaa ja mujale teemadesse. Saaks aru kui ainult Klavani või siis CLi enda teemasse, aga et igale poole on ikka spämm küll. Tema 34 postitusest 32 on see fu**ing reklaam.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustsee on juba hullem kui troojahobune,uus viirus nimega sebikas
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKasutaja sebikas bännitud, tema postitused jäävad aga foorumit risustama.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustselline asi oli mingi 20 teemasse pandud http://foorum.soccernet.ee/showpost....03&postcount=1The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Nüüd modede otsustada kas anda eilsele bännitud tegelasele nimega sebikas veel üks võimalus.Ta saatis mulle täna meili kus kirjas järgmine.
mismoodi see varjatud reklaam, kutsusin ennustama - hooaeg algab ju kahe päeva pärast.ma ei näinud midagi keelatut.
Ma ei hakka endale sellepärast uut kasutajat tegema, palun avage see uuesti ja ma ei kirjuta sinna midagi sellist. Saate jälle kinni panna, kui eksin teie reeglite vastu
olen lihtsalt üks ennustamise ja jalgpalli fänn, kes tahab oma võimeid panna proovile ennustamisega ja ootab suurt konkurentsi.kuna paljud tuttavad seal foorumites, siis kutsusin.See ei ole soccernetile konkurent, kuna seal ei ole sellist infot niikuinii jalgpalli kohta.
olen olnud soccerneti külastaja algus-aastatest (32.aastane ise)
Ehk anname talle võimaluse???Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustEhk anname talle võimaluse???The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustsooviks ka vägagi teada, mis postituse sisu oli
Loe tsitaati.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustaga kas sellist võimalust siis ei ole a'la ban and delete all user posts?
Kommentaar
-
Kurb on üks vägagi häiriv tegelane. Ilmselt lihtsalt idioot, aga need Pariisi teema postitused on väga-väga ebanormaalsed... Võiks saada noomituse, et normaalsemalt end üleval peaks või midagi.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar