Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoiatused ja bännid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Loe uuesti läbi. Mõttega. Püüa salvestada.

Ja Tofoa - mine peegli ette. Tõsiselt.
    Lugesin 3 korda läbi praegu.

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
      Lugesin 3 korda läbi praegu.
      Peeglisse vaatasid?

Kommentaar

Jah, peeglisse vaatasin ka 3 korda.

Kommentaar

Kas just kasutajat bännida vaja on aga teema võiks keegi läbusse kolida küll.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Ääääää, targemad ja vanemad inimesed teavad rääkida, et ka sul on kaks kontot mis on foorumi kodukorraga vastuolus. Kas nüüd sind bännima peaks, aga kasuta ühte kontot.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Ääääää, targemad ja vanemad inimesed teavad rääkida, et ka sul on kaks kontot mis on foorumi kodukorraga vastuolus. Kas nüüd sind bännima peaks, aga kasuta ühte kontot.
              Minul on 2 kontot ?

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

mm... nomaitea, kurat, sellele Black MAgic-u nimelisele töllile tuleks perma bann väänata- no kurat, vaadates missugust paska ta genereerib ja millistes kogustes, siis kurb oli tema kõrval poisike ( kuigi väga tõenäoline on et black magic on kurbi uus kasutaja )

Kommentaar

Algselt postitas Teiresias Vaata postitust
                  mm... nomaitea, kurat, sellele Black MAgic-u nimelisele töllile tuleks perma bann väänata- no kurat, vaadates missugust paska ta genereerib ja millistes kogustes, siis kurb oli tema kõrval poisike ( kuigi väga tõenäoline on et black magic on kurbi uus kasutaja )
                  Kurbi viimane post: 07-07-10
                  Kurbi "säravamad" postitused: jaanuaris 2010
                  Teiresiase liitumiskuupäev: Oct 2010

Huvitav oleks teada, kelle uus kasutaja sina oled? Raske uskuda, et jälgisid foorumit anonüümselt jaanuarist või siis loed 10 kuu taguseid postitusi.

Kommentaar

Black Magic on Mini-Budu.

Kommentaar

Maagiapoisi puhul ei aita enam isegi mitte ignore-list....
                      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                      Algselt postitas taku*
                      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

hea töö, MatiLume, aga siiski.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

http://foorum.soccernet.ee/member.php?u=32428

hea töö, MatiLume, aga siiski.
                          Kas ma jätan midagi kahe silma vahele või kuidas selline asi üldse juhtuda sai
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

See C-täht on mingi imelik ebard ju.

Kommentaar

ja sellest vennast peaks ka lõpuks aitama, kui vahepealset allkirja vaadata.

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

ja sellest vennast peaks ka lõpuks aitama, kui vahepealset allkirja vaadata.

http://foorum.soccernet.ee/member.php?u=32408
                                kle, aitab vist ka juba minu süüdistamisest, ma ju oma STAATUSES väljendasin selgelt, et mai mõista kedagi hukka ja selle tõestamiseks eemaldasin oma allkirja vabatahtlikult, ennem kui ma juba su posti lugesin. VABANDUST, ma korra libisesin saatana kurvilistel teedel ja allusin provokatsioonidele ja postitatasin oma allkirja vihahoos, kui ma olin nutma puhkenud, kui nägin BLACK MAGICU jäetud postitusi mõnedes konkreetsetes teemades, mille nime ma siinkohal ei maini. ma loodan et igaühes teist on piisavalt inimeseraasu et mulle andestada see üksainus patt. olles nentinud, et ma pole ju tegelikult eriti paha külastaja, vahel võibolla veidike ulakas. agasiinkohal väike soovitus teile kõigile- palun kuulake südamega, mitte kõrvadega, südamega....
                                Last edited by Teiresias; 10.10.10, 23:39. Põhjus: unustasin paar koma

Kommentaar

Working...
                                X