Algselt postitas vincent
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hoiatused ja bännid
Collapse
X
-
Ääääää, targemad ja vanemad inimesed teavad rääkida, et ka sul on kaks kontot mis on foorumi kodukorraga vastuolus. Kas nüüd sind bännima peaks, aga kasuta ühte kontot.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustÄäääää, targemad ja vanemad inimesed teavad rääkida, et ka sul on kaks kontot mis on foorumi kodukorraga vastuolus. Kas nüüd sind bännima peaks, aga kasuta ühte kontot.?
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustmm... nomaitea, kurat, sellele Black MAgic-u nimelisele töllile tuleks perma bann väänata- no kurat, vaadates missugust paska ta genereerib ja millistes kogustes, siis kurb oli tema kõrval poisike ( kuigi väga tõenäoline on et black magic on kurbi uus kasutaja )
Kurbi "säravamad" postitused: jaanuaris 2010
Teiresiase liitumiskuupäev: Oct 2010
Huvitav oleks teada, kelle uus kasutaja sina oled? Raske uskuda, et jälgisid foorumit anonüümselt jaanuarist või siis loed 10 kuu taguseid postitusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustja sellest vennast peaks ka lõpuks aitama, kui vahepealset allkirja vaadata.
http://foorum.soccernet.ee/member.php?u=32408
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar