320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoiatused ja bännid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas count Vaata postitust
    MIKS VINCENT VÕIB SIIN FOORUMIS ALAEALISTEGA ÜLBITSEDA JA NEID SÕIMATA?
    Mis on sinu häda sellega, et mingile noorspämmarile kiiresti ja konkreetselt selgeks tehti, et teda ei taheta siia? Oleks siis, et asjata nah*i saadeti, aga peaasi et saaks millestki kinni haarata ja kiunuda eksole.

Algselt postitas PraS Vaata postitust
    muidugi lahe on see,et mõni kutt toob musta pesu teiste ette ning see lamp sõnum mis mulle väga erudeeritud härralt ilusate sõnadega minuni jõudis on kustutaud. viisakas my äss
    See on see sama PM, mille sa auhinnateemasse postitasid ja ise seega kõigi ette vedasid? Olgu sellega, kuidas on - Fitti sõnad ei tohiks sinus niiehknaa säärast paanikat tekitada, kui sa tookord omast arust õigesti talitasid. Võiksid ju hoopiski rõõmu tunda, et me kõik saame lugeda, mismoodi üks õilis administraator tegutseb.
    20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
      Mis on sinu häda sellega, et mingile noorspämmarile kiiresti ja konkreetselt selgeks tehti, et teda ei taheta siia? Oleks siis, et asjata nah*i saadeti, aga peaasi et saaks millestki kinni haarata ja kiunuda eksole.
      lolwut? kui sa liitusid, panid kohe oma positustes vaid puhast kulda w

Kommentaar

Algselt postitas Teiresias Vaata postitust
        lolwut? kui sa liitusid, panid kohe oma positustes vaid puhast kulda w
        Ei, kuid ma ei käinud siin ka mingi lollaka netiskämmi abil pappi teenimas. Ma ei ole märganud, et Vince oleks kedagi puhtalt seepärast nah*i saatnud, et too lihtsalt noor ja rumal oleks. Sellise idiootsuse eest on see aga õigustatud küll.
        20 LEGEND

Kommentaar

Iga counti kustutatud postituse järel saab üks ingel endale taevas tiivad.

Mis teil muidu häda on? Jõulujärgne stress?

Kommentaar

Hapukurgihooaeg. Serie A`s on vaheaeg ja polegi muud teha kui siin ja Mänku teemas trollida.

Kommentaar

muidugi lahe on see,et mõni kutt toob musta pesu teiste ette ning see lamp sõnum mis mulle väga erudeeritud härralt ilusate sõnadega minuni jõudis on kustutaud. viisakas my äss

Fitti sa oled üks kõige eidem vend kes siin foorumis olnud.

Fitti sa pika alalõuaga eit oled üks suur ja paks tütarlaps, kes ei suuda teistsuguste arvamustega lihtsalt nõustuda ja kõik!

Jumal on rääkinud
              Hahaha. Ma tuletan lugupeetud Jumalale meelde, et 'musta pesu' pesid esimesena ehk meie kirjavahetuse fragmente tõid auhindade teemas avalikuks ja elasid end välja just sina. Iga persesaatmist ei maksa ka isiklikult võtta. Nii et oled sa nüüd ise eit, või positsioneerid sa end siiani ikka naisepeksjana nagu mullu? Väga lõhestunud isiksus.

Samas antud kurioosum oli ka täiesti avalikustamist väärt, sest sina kui admin võiksid ju natukenegi aduda modereerimise väärtust teemade ohjes hoidmisel, isegi kui mõni sinu enda läbustamine sellega seoses kustus.
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Üldiselt prouad vincud ja fitud palun olge mehed ja ärge eidestuge.
                Haahaa, oeh, heehee.

Kommentaar

Teen ettepaneku Inglismaa alafoorum sulgeda, et seda kära vaigistada!

Aga nagu päriselt, mis sellel counti postitusel siis viga oli, et see kustutada tuli?

Kommentaar

Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust

Aga nagu päriselt, mis sellel counti postitusel siis viga oli, et see kustutada tuli?
                    Sorry,mitte midagi isikikku,aga nüüd peaks vist küsima,mis su vigastus on või mis sul viga on?

Kommentaar

Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust

Või siis hoopis kõik Itaalia meeskonna poolehoidjad bännida. Nendel on ju hetkel vesi ahjus...niuks niuks niuks...
                      Debiilikud!!!
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                        Või siis hoopis kõik Itaalia meeskonna poolehoidjad bännida. Nendel on ju hetkel vesi ahjus...niuks niuks niuks...
                        Debiilikud!!!
                        Pole vaja kõiki, piisab ka nendest üksikutest kes teevad siin kõige rohkem kisa.

Mina olen meie modedega igatahes rahul. Nad võiksid natukene veel agaramad olla spämmi kustutamisel. Üsna nukker on vaadata Viikmäe teemat, kus pmst pea iga teine post on seotud tema järjepideva mõnitamisega.
                        Ela ja tunne, et elad
                        see on kõige lihtsam
                        filosoofia, mis toimib
                        sule silmad ära vaata
                        tagasi, hinga sügavalt ja
                        hüppa üle iseenda varju
                        tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                          Nad võiksid natukene veel agaramad olla spämmi kustutamisel. Üsna nukker on vaadata Viikmäe teemat, kus pmst pea iga teine post on seotud tema järjepideva mõnitamisega.

Kas Sina tead misasi on "spämm" kui selline, kui vihjad, et Viikmäe teema on sellest lookas? Sa tahad öelda, et kustutada tuleks kõik postid, kus kõnealust, siinkohal Viikmäed kritiseeritakse või teda ei kiideta ja ei tituleerita just maailma kõige paremaks jalgapalluriks? WUT?? See on ju absurdne, kui Sinu arust tuleks kõik sellised postitused ära kustutada ja alles jätta vaid kommentaarid stiilis: " Kristen-poiss on niii hot, ma sulan kui taluvõi kui näen Viikmäe maskulliinseid reielihaseid matsakalt jooksmas. Mmmm...... "

Kommentaar

Algselt postitas Teiresias Vaata postitust
                            Nagu üks vanakreeka filosoof-matemaatik ükskord ammusel ajal ütles: "kurat raisk adminnid ärge nussige lihtrahvale näkku." (olgu veel öeldud, et adminnid olid vanas kreekas vaat et linnapea staatuses ja kui sinna demokraatia jõudis siis oligi käes hetk kus tuli võtta otsustavalt kätte neljatahuline kaigas ja kaitsta sõnavabadust oma elu eest. vot prg mul kadus mõttelõng veits ära aga point on see et nagu ka vanas kreekas, nii on ka praeguses foorumis, kus adminnid kuritarvitavad oma õigusi ja eelistavad teatud kaadrit. no lisaks muidugi counti näidetele, on mul ka varnast võtta juhtum, kus barcelona teemas on juba viimastel lk-el pikemalt räägitud barcelona vaatamisväärsustest ja barcelona rannas asuvatest tissidest jne.. kuid miskisel imelikul kombel kustutati sealt koheselt lihtrahva ( teiresias ja alehis nt) postitused, mis olid täpselt sama off-topicud kui teised, kuigi ma veel lisasin ka oma arvamuse eelmisest mängust !!!! ) kuid foorumis väheke paremas nimekirjas olevad sellid( ei hakka küll nimesi nimetama.... ah sitta kah: dannar,saarlane,lorenzo,eika, jne... ) postitused, mis polnd sugugi teemakohasemad, peesitavad seal siiski. vot sulle demokraatiat nüüd. ja ma postitan teile tänutäheks veel ühe pildi ka, et te viitsisite mu teksti läbi lugeda ja sellega ka nõustuda(lepingus oli kirjas et kui te loete mu teksti läbi, siis te nõustute sellega(leping oli suusõnaline ja seda ei tohi avalikustada)) !!!!!!!!!
                            tunnistan üles et mina kasutasin siin veidi adminniõigusi ja kustutasin kõne all olevas teemas viimaseid postitusi. nüüd peaks enam-vähem "puhas" olema.
                            pidasin isiklikult õigeks jätta alles Barcelona linna puudutavat teksti, mis jäi nn. normaalsuse piiridesse. väike offtopic ju ei tee alati paha. pealegi haakus see mingil määral antud teemaga.
                            kui arvad endiselt et kellegile on tehtud liiga eks anna siis teada ja põhjenda
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Tissid õiges kontekstis on naljakad ja toredad. Ärge neid kustutage.
                              Hoolimata sellest, et neid cäunte ja tereisiasi ei jõua lugeda kokku. Nemad ei ole naljakad ja toredad. Neid võib kustutada.

Kommentaar

Count ja need manu adminnid võiksid moodustada tõekomisjoni, et selgus päevavalgele tuua!

Kommentaar

Working...
                                X