Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoiatused ja bännid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Ma uurisin natukene kasutaja "aarekene" tausta - selgus, et ta pole inimene - palun bänni talle.
    +1

Nt selline post temalt Premieri ennustusvõistluses:
    Algselt postitas aarekene Vaata postitust
    Saatsin talle sõnumi ka, küsides mis probleemiks - vaikus. Pealegi ei oska tüüp kunagi õigesti tsiteerida, alati jäävad mingid /QUOTE] jms osad ripendama. La-liga ennustuses ennustas 3 päeva tagasi lõppenud vooru, kõige tipuks ennustus selle aasta Premieri teise vooru asemel vanas teemas hoopis 2011-12 2. vooru. Ajudega inimene ta kindlasti olla ei saa ja uskudes Tofoad, siis pole vist tegu ülepea inimesegagi.

Algselt postitas aarekene Vaata postitust
    20.08
    Sunderland v Newcastle x
    Arsenal v Liverpool 2
    Aston Villa v Blackburn 1
    Everton v QPR 1
    Swansea v Wigan x
    Chelsea v West Brom 1

21.08
    Norwich v Stoke 2
    Wolverhampton v Fulham 2
    Bolton v Man City 2

22.08
    Man Utd v Tottenham 1
    Minul midagi rohkem lisada pole.

Kommentaar

Miks aarekene veel vabaduses on?
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
        Miks aarekene veel vabaduses on?
        Soccerneti kohtuveskid jahvatavad aeglaselt

Kommentaar

no ma ei tea. sellise teksti eest, mida ballack kahel vimasel lehel "Pyro" teemas on tootnud, võiks küll kergele puhkusele saata.

Kommentaar

Enne ei saada kedagi puhkusele, kui aarekene igavesti siit foorumist eemaldatud pole!
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
              no ma ei tea. sellise teksti eest, mida ballack kahel vimasel lehel "Pyro" teemas on tootnud, võiks küll kergele puhkusele saata.
              Kes käskis meid sõimata siis ja probleemi tekitama, et me püro ei teinud? Kõik oleks korras kui härra M saaks oma kibestumisest ja isiklikust vihast üle.

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                Kes käskis meid sõimata siis ja probleemi tekitama, et me püro ei teinud? Kõik oleks korras kui härra M saaks oma kibestumisest ja isiklikust vihast üle.
                Ma arvan,et ericuhärra pidas rohkem silmas seda, et seal oli rohkem erinevate kehal leiduvade pilude ülesloetlemist kui rahulikku argumenteerimist (mida härra M nt tegi).
                Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Algselt postitas wordprez Vaata postitust
                  Ma arvan,et ericuhärra pidas rohkem silmas seda, et seal oli rohkem erinevate kehal leiduvade pilude ülesloetlemist kui rahulikku argumenteerimist (mida härra M nt tegi).
                  On hea kui hakkan sind tolvaniks sõimama? On hea kui isiklikuks sinuga lähen alati? Ma usun, et ega ikka ei ole.

Närvi ajab juba see teema...kui teeme püro on paha ja nüüd kui ei tee on JÄLLLLLLE paha...no mida järgmiseks? Kes käskis mind närvi ajada ühe ja sama jamaga mis pidevalt on...ahjaa nüüd on ju see, et ei teinud...see on paha-paha...sorry...lausa uus teema.

Kommentaar

Algselt postitas wordprez Vaata postitust
                    Ma arvan,et ericuhärra pidas rohkem silmas seda, et seal oli rohkem erinevate kehal leiduvade pilude ülesloetlemist kui rahulikku argumenteerimist
                    .

justnimelt.

Kommentaar

Meenutab kangesti lugupeetud kirjandustegelast Tõnissoni O.Lutsu teosest "Kevade"-A mis nad siis tulevad meie õuepeale kaklema.

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                        On hea kui hakkan sind tolvaniks sõimama? On hea kui isiklikuks sinuga lähen alati? Ma usun, et ega ikka ei ole.

Närvi ajab juba see teema...kui teeme püro on paha ja nüüd kui ei tee on JÄLLLLLLE paha...no mida järgmiseks? Kes käskis mind närvi ajada ühe ja sama jamaga mis pidevalt on...ahjaa nüüd on ju see, et ei teinud...see on paha-paha...sorry...lausa uus teema.
                        praegu pole küsimus selles,kas tegite püro või ei teinud. Ega ka selles kas teil oli selleks luba või mitte jnejne. Vailege ja argumenteerige,aga see eneseväljendus läks küll veidiüle piiri minu meelest.

Kommentaar

german girls
                          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                            praegu pole küsimus selles,kas tegite püro või ei teinud. Ega ka selles kas teil oli selleks luba või mitte jnejne. Vailege ja argumenteerige,aga see eneseväljendus läks küll veidiüle piiri minu meelest.
                            Tema sõimust, et me püro ei teinud (vastu tulime mällari palvele) hakkaski pihta ja punkt. Tema läbiv teema "Flora ja Flora fännid on kõigis maailma hädades süüdi" käib juba närvidele pikemat aega paljudele...lihtsalt vahe on selles, et mina ütlen selle välja ja väga konkreetselt. Asja x teeme on probleem ja oleme huligaanid, kui sama asja x ei tee on jälle probleem ja oleme mingi tolvanite kari...kui tema lemmikud või keegi teine midagi teeb on molu lukus. Kes käskis tal isiklikuks minna?

Kommentaar

Sorry, aga praegu jääb küll selline mulje nagu sa oleks täielik puupea. Sul palutakse keelekasutust korrigeerida ja sa jaurad ainult kuidas teid sõimatakse mõlemal puhul.
                              Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Ma ei saa ühestki mõttest aru mis Ballack kirjutab. Nii segane jutt ja kole lause ehitus.

Kommentaar

Working...
                                X