Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hoiatused ja bännid
Collapse
X
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustTuleb nii välja, aga mis siin imestada, see et (enamasti) ilma ühegi põhjuseta keegi mu kallal üle nädala igiseb on sama kindel kui see, et päike igapäev tõuseb ja loojub.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSa ei ole foorumi oldschool ja sul ei ole Štaazi jalgpallis seega sa oled mitte keegi. (Sarkasm)
Solvusin ka natukene.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustJust, vastikud uus-veegan-voodo-virgiinia-foorumlased, tulete siia oma Rumeenia rahade/pelmeenidega laiama ja tallate traditsioonilistel foorumiväärtustel... vasti-vastik.
Solvusin ka natukene.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMille peale sina solvusid?
Krt nii keeuliseks ajate asja.
Topelt-mega-solvukas selle peale, et sa üldse seda küsisid
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSolvumiseks peab veel põhjus ka olema või?
Krt nii keeuliseks ajate asja.
Topelt-mega-solvukas selle peale, et sa üldse seda küsisid
"metoo
Kommentaar
-
Hoidke oma hobuseid nüüd. Minu post on kirjutatud ca kuu tagasi enne kui see selle üles korjas. Postituses oli sõnapaar “ sarisittur”! Ja siis tuleb küsimus mingi konkreetse postituse kohta? Mina juhtisin härrade tähelepanu, nemad ei pidanud korrale kutsumist vajalikuks, case closed! Järelikult minu probleem, et see lalisemine erinevates teemades ajudele hakkas. Ignore listi ja kõik, milleks jahuda?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustÄra palun lahmi ega hakka siin oma umbusaldusega pihta ning kõikides probleemides läbi lillede EJL süüdistama. Pea ikka piiri lapsemõistus.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa üritasin muidu taaskord sind parodeerida, aga su napp mõistus ei võta kinni sellest
Kaua võib?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustKaua võib?
Kommentaar
-
Algselt postitas karloskar Vaata postitustSa oled ju värdjas. Sõimad siin geiks lampi, tead ka mis see tähendab?? Sa ei tea ei jalgpallist ega mitte millestki mitte midagi, kao parem vanadekodusse tagasi, haige tolbajoob.
See on normaalne?
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustLinki/konteksti?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar