Ma loodan,et siin toimub ikka tava ja mitte tava kasutajate vahel teineteise austamine.Pole just eriti meeldiv kui keegi kel juhtumisi õigusi rohkem end vahel tõestada tahab või vastupidi hakataks foorumit kuskilt otsast solkima.Nagu öeldakse:"käsi peseb kätt".
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hoiatused ja bännid
Collapse
X
-
Orginally posted by Yazid
Ma loodan,et siin toimub ikka tava ja mitte tava kasutajate vahel teineteise austamine.Pole just eriti meeldiv kui keegi kel juhtumisi õigusi rohkem end vahel tõestada tahab või vastupidi hakataks foorumit kuskilt otsast solkima.Nagu öeldakse:"käsi peseb kätt".
Kommentaar
-
njaaa... asja aitab reguleerida ilmselt see pisiasi, et nyydseks pea k6ik foorumi tegelased ka teavad-tunnevad 11 nii nägu kui tegupidi... asi hakkab normaliseeruma?... tulevikus ei toimu ehk ka massilisi spämmijate kaitseaktsioone, mis siin vahetevahel aset leiavad... spämmija on oma olemuselt ju täpselt nagu liputaja, kes muutub m6ngliks siis kui tema n6medustele vastukaja tekib...
kohati jääb m6istmatuks 13 jutt ses suhtes... kergesti m6jutatav? ehhh...
pRmt!
aiFo.
Kommentaar
-
Kellest , teate isegi, nime ei maini, seega ei saa ka mind ka otseselt süüdistada, et bännitud olla
Lugesin läbi reeglid ja muu ka millest siin juttu oli,
Küsin siis rahulikult, et miks said Kosk ja jots bänni, mingi ebamoraalse(just ebamoraalse) tüübi pärast, kes kohtuga ähvardas ning kes on mitmeid kordi reegleid rikkunud ning talle antakse pidevaid hoiatusi ning kui kellegil lõpuks üle viskab ja ähvardab teda siis see inimene koheselt saab bänni-mitte mingi hoiatusega. Minu meelest oli ikka nii kaa, et hoiatus antakse, kui on tavaline spämm aga siis tuleb tülide õhutaja(igatahes mina arvan nii) ja ähvardab kohtuga ja niuhti!Tüübid bännitud, kusjuures bänni saavad ilma hoiatus(t)ega asjalikud foorumikasutajad, mitte spämmar.Küll on teda hoiatatud jne. aga karistust pole järgnenud, miks?ga kordan veel-bänni saavad isikud, kellel pole varem siin probleeme olnud, kas tõesti teete siis nagu distsipliinita foorumikasutaja välja pakub, sealjuures, kui teda on tahetud bännida, kuid ei ole seda tehtud, ei tunta huvi selle vastu, on oldud äkki laisad?!Peaks hoolikamalt(kuigi töö siin niigi raske)jälgime, kes mida teeb.
Sellega said sõnad otsa.(for this time)
Kommentaar
-
Orginally posted by Ertai
Lugesin läbi reeglid ja muu ka millest siin juttu oli,
Küsin siis rahulikult, et miks said Kosk ja jots bänni, mingi ebamoraalse(just ebamoraalse) tüübi pärast, kes kohtuga ähvardas ning kes on mitmeid kordi reegleid rikkunud ning talle antakse pidevaid hoiatusi ning kui kellegil lõpuks üle viskab ja ähvardab teda siis see inimene koheselt saab bänni-mitte mingi hoiatusega. Minu meelest oli ikka nii kaa, et hoiatus antakse, kui on tavaline spämm aga siis tuleb tülide õhutaja(igatahes mina arvan nii) ja ähvardab kohtuga ja niuhti!Tüübid bännitud, kusjuures bänni saavad ilma hoiatus(t)ega asjalikud foorumikasutajad, mitte spämmar.Küll on teda hoiatatud jne. aga karistust pole järgnenud, miks?ga kordan veel-bänni saavad isikud, kellel pole varem siin probleeme olnud, kas tõesti teete siis nagu distsipliinita foorumikasutaja välja pakub, sealjuures, kui teda on tahetud bännida, kuid ei ole seda tehtud, ei tunta huvi selle vastu, on oldud äkki laisad?!Peaks hoolikamalt(kuigi töö siin niigi raske)jälgime, kes mida teeb.
Sellega said sõnad otsa.(for this time)“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Mingi huvitav peatükk selle va rassismi ja neegri kohta.Oma silmaga ma midagi sellist küll lugeda ei tahaks et ma ei või öelda välja neeger ja neid halvustada.Kõige suuremad rassistid on need värvilised ise.Kas me peame nüüd hakkama euro eeskujul ka Socceris neegritesse liberaalsemalt suhtuma.Mina igatahes ei kavatse ülistada mudakoone ja Virk neeger" on muinasjuttu tegelane.Ärme räägi nii palju muinasjuttudest.Jalgpallihaigla liige.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar