äää, et oskab keegi äki seletada, et miks seal "hetkel aktiivsed kasutajad" loetelus osadel nimedel on see * juures... näiteks Jesperil... kellel tegelikult * ei ole...? mõned nimed on sellised veel... müstika
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Uus foorum
Collapse
X
-
Kuule tiku, tõmba ennast põlema :näideldudsolvumine:Algselt postitas taku* Vaata postitustäää, et oskab keegi äki seletada, et miks seal "hetkel aktiivsed kasutajad" loetelus osadel nimedel on see * juures... näiteks Jesperil... kellel tegelikult * ei ole...? mõned nimed on sellised veel... müstika
Kommentaar
-
Sa võiks ise must olla vmt...Algselt postitas Jasper Vaata postitustNeed teemakastide vahelised jooned võiksid olla siiski mustad või midagi. Valge on jama...
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Korras. AitähAlgselt postitas ek Vaata postitustkui foorumi stiiliks on valitud tvb curves siis läheb Soccernet.ee logol klikates foorumisse mitte pealehele soccernet.ee
Kommentaar
-
ära nüüd ärrituAlgselt postitas Jasper Vaata postitustKuule tiku, tõmba ennast põlema :näideldudsolvumine:
igatahes ma olen pettunud... ma tahaks ainus tärniga pervo olla
Kommentaar
-
Ei mõista. Sa minust ikka said aru? Teemakastide vaheliste joonte all mõtlen neid piirjooni, mis ümbritsevad teemasid. Mitte poste.Algselt postitas Scooter Vaata postitustSa võiks ise must olla vmt...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar