Sander Puri teema näitel oleks jutukat hädasti vaja. Horror!
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Uus foorum
Collapse
X
-
-
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Kommentaar
-
no tundub,et need ärimehed panevad oma kuulutusi juba igasse alafoorumisse.nüüd tegutseb keegi maksim .krt kas kopli pargis enam äri ei lähe?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Keegi tark inimene võiks seletada, miks ma vahest siia lehele tulles olen juba sisse logitud ja vahest mitte. Arvutit ma päeva jooksul ei vaheta, netti vahepeal välja ei lülita. Mõistatus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
sisse logides on seal üks kastike, jäta meelde vist. Mul on sinna linnuke pandud ja ei ole veel kunagi pidanud uuesti sisse logima.Kommentaar
-
Nojah, aga ma ei taha, et tööarvuti mul midagi meelde jätaks. Saan aru sisselogimisest kui päeva alguses esimest korda siia tulen. Aga vahepeal panen selle lhk kinni ja kui tagasi tulen siis jälle? Samas alati mitte.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
tööle tulles logid sisse, paned jätameelde-kastikesse linnukese, loed ja toimetad päev läbi ja kella viiest logid välja.
nii vist peaks potensiaalne kella 6st tulev it-luuraja olema piisavalt tühjade pihkudega jäetud või ei, moded?buy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
Vist on nii, et kui vahepeal brauserit kinni ei pane, siis ta välja ei logi, aga kui vahepeal brauseri kinni paned, siis pead uuesti sisse ka logima...Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar