Operaga jookseb ka nagu kulda. Ei esine mingeid probleeme.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Uus foorum
Collapse
X
-
Chromega perfectThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustJa kuhu mu valitud skin kadus?Last edited by wiiner; 24.08.12, 16:12.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustMa ainukene kellele tänane uuendus vastu karva on? 'Mis uudist?' alt tulevad uued postitused võtavad silme eest ikka väga kirjuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas see teata halvast postitusest oli enne või see ka uus asi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitust"Mis uudist?" nupu all on väiksemalt kirjutatud "Uued postitused". Vajuta sinna.
See fatšebuuki plugin tundus kah kahtlane, aga nüüd vist kadunud.
Kommentaar
-
Mulle isiklikult ei meeldi see, et sisselogimata olekus ei ole enam teema lõpus näha "vasta teemale" nuppu. Kui loed ja tekib tahtmine midagi vastata, siis enne piisas sinna klikkimisest, siis juba user&pw ja korras. Nüüd tuleb tagasi lehekülje ülemisse serva minna, sealtkaudu sisse jne. Tüütu.
Ja et ma ei saa vastust kirjutades siit alt seda lisavõimaluste joga frame'i nurgast ühe liigutusega alatiseks kinni lasta nagu varem.
Väikesed asjad, aga noh. Okei, tegelt esimene ei ole ka. Äkki saab teha midagi. FF on brauser, kui see peaks oluline olema.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustOlen automaatselt alati sisse logitud kui foorumi avan.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
alguses ma ei pand tänhelegi, et midagi oleks muutunud, aga....
xzibit 1 - need jooned olid esimesed asjad, millest järeldasin, et kuskil on vist midagi timmitud. riivavad silma ja mõjuvad kuidagi rõhuvalt - teksi ja joone vahe(line ala) võiks suurem olla.
xzibit 2 - miks "otseteid" enam pole? enne oli ju mugav, nüüd mingi nurksuluralli. või on see ainult mul?buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar