nu siis kirjutake endale sinna... ei ole ju nii raske.....
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Uus foorum
Collapse
X
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
eieiei. ise muudan ennast lõbusalt kõrsikuks ja siis hakkame pappi koguma? jooksvate kulude katteks?
aga kuskohast ma siis selle iseseisvalt ära muuta saan? kuku enipodi?Homo homini lupus est - pede on pedele huntKommentaar
-
kui midagi öelda ei ole, ära ütle.
ma käisin välja idee kuidas portaali ja foorumi tegijad saaksid väheke raha omale koguda ja ei olnud mõtteski et neile kes juba kirjelduse ära muutsid peaks tasuliseks minemise puhul midagi ilma maksmata teistmoodi jääma.Kommentaar
-
Vabandused kui seda on juba küsitud-mainitud (pole teemat lugenud), kuid kuhu on osad teemad kadunud - otsisin oma tehtukesi Austria ja Šveitsi vuti kohta, aga ei kuskil?! Härra Admin võttis üleminekul vastu selliseid otsuseid ("Jah sellele teemale, Ei tollele")? Või asi milleski muus?Kommentaar
-
Vabandused kui seda on juba küsitud-mainitud (pole teemat lugenud), kuid kuhu on osad teemad kadunud - otsisin oma tehtukesi Austria ja Šveitsi vuti kohta, aga ei kuskil?! Härra Admin võttis üleminekul vastu selliseid otsuseid ("Jah sellele teemale, Ei tollele")? Või asi milleski muus?
Mul oli sama probleem aga head foorumikaaslased mainisid, et kontrollpaneeli all on kuskil üks valik, kust saab valida kui vanasid teemasid sa näha tahad. Valik oli mingi: nädal, kuu, aasta ja kõik teemad. Vot sealt valisingi "kõik teemad", vaikimisi on mingi muu valik seal ees.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…Kommentaar
-
Aga tulge Soccrneti mängima ja siis saate ka mõned privileegid
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Tänud.
Kommentaar