mis kuradi värk on? MIKS CAPS LOCKIGA KIRJUTADA EI SAA?!?!?!?!? või on see mingi rõveda moderaatori veel rõvedalt karvasem käsi?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Uus foorum
Collapse
X
-
-
Profiili pildi (mitte avatari) suurus võiks ikka suurem kui 100x100 pikslit olla. See ei tohiks ju silma riivata kuna selleks peab eraldi profiilile klõpsama. Ja ei usu ka, et 50% suurendamine serverit oluliselt koormaks
Või mida tegijad arvavad?
Supplies!Kommentaar
-
kurat need uuendused. tahaks vana muula tagasi.
ja kuna siin vastuste saamisega eniveis sitasti on, siis ma küsin ka.puht sportlikust huvist, et kas/millal see nilbe välimus siis ära läheb?buy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
* TvB Curves mudu on OK, aga loetud/mitteloetud teemade tuvastamine on raske, mu LCD ei erista eriti neid ikoone (see kollakas on nii lahja).
* Lisaks on tüütu see teemade loetuks märkimine, võiks olla automaatne, et kui kunagi sisenetud, siis viskab automaatselt loetuks.
*Ning Off Topikus oli kunagi püsivate teemade kaust?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Moderaatoradministraatorid võiksid need smileyd üle vaadata või midagi. Igale poole tuleb koos näoga mingit muus jama ka. Ka jutumärkide puhul.
Mina kasutan tavastiili-silmadele ei hakka ja seal on mulle vajalikud piirjooned. Lisaks on loetud alamfoorumite eristamine oluliselt kergem
Kommentaar
-
Kuulge, ainus lahendus sellest välimuse üle virisemisest pääseda on see, et keegi teeb vana foorumi 'näoga' kesta uuele peale. Ah? Teeks ise, a ei oska.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar