Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Vead saidil

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • ALEKOK
    Eesti koondislane
    • Sep 2006
    • 1488

Millal võib tekkida taas "Eestlased võõrsil" rubriik?
    Algselt postitanud kasutaja budulojus poolt
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

• elx
      Professionaal
      • Oct 2001
      • 5828

Vead saidil

jah, saame aru, et raha on vaja ning, et sellest reklaamist on palju kasu, kuid kui see hakkab põhifunktsioone juba takistama, siis tuleks midagi ette võtta. nimelt kui tahaks vaadata kalendrist sündmuseid, siis pahatihti jäävad need reklaami taha.. no kuidagi ei õnnestu järgmise nädala karikamängu ega alumisi meistriliiga mänge näha.
      tean ka seda, et sarnane probleem on paljudel teistelgi internetilehtedel flash-reklamide ja näiteks menüüde kattuvusega. siin oleks ilmselt kõige lihtsam paigutada kalender reklaami alla, sedasi ei jää vast midagi varju.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

• mazz
        *****istraator
        • Jan 2004
        • 6272

Oolrait.

Kommentaar

• carlo2
          Meeskonnaliige
          • Apr 2005
          • 1582

Kas see müüd otseselt siia teemasse läheb aga..... minnes mõnda teemat vaatama (IE7 kasutan) ilmub mulle dialoogiaken, mis küsib, kas ma luban mingit scripti jooksutada või mitte...

Offtopicu all juhtus ni ja vist madalamate liigade alamfoorumis ka mõne teemaga
          Milles võib asi olla?

Kommentaar

• wiiner
            Veiks
            • Jun 2006
            • 1143

Algselt postitanud kasutaja carlo2 poolt
            Kas see müüd otseselt siia teemasse läheb aga..... minnes mõnda teemat vaatama (IE7 kasutan) ilmub mulle dialoogiaken, mis küsib, kas ma luban mingit scripti jooksutada või mitte...

Offtopicu all juhtus ni ja vist madalamate liigade alamfoorumis ka mõne teemaga
            Milles võib asi olla?
            Asi võib olla lehe päises paiknevas Flash-bänneris, mis mõningate veebilehitseja seadete korral kutsub esile dialoogiakna.

Kommentaar

• aanvaller
              Eesti koondislane
              • Mar 2007
              • 3388

Tõesti, rubriiki "Eestlased välismaal" oleks hädasti varsti vaja.. Kõik ei pruugi varsti enam meeles püsida. Kotenko ja paljud teised siirduvad ka ( loodetavasti) varsti välismaale.

Kommentaar

• vincent
                pohlaku koer
                • Oct 2005
                • 11538

Ei ole suur probleem, aga ikkagi. Läksin Explorerilt Mozilla peale üle. Muidu kõik ihan fain, aga seda kiirvastuse kasti pole võimalik enam jalust ära saada. Exploreriga endiselt kõik ok - nii nagu ta sai kunagi kinni lastud, nii püsib ka. Aga Mozillaga polegi lihtsalt seal kasti paremas nurgas kohta, kust kinni panna. Ideid?
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• $$$
                  U21
                  • Jan 2004
                  • 5582

Seal, kus on tänaste ajalehtede lingid on üks hästi kasulik uudis nimega "SLÕL: Bechkam sõitis haige isa juurde"

aga vajutades selle peale leian hoopis Virumaa teataja . Jääbgi tänane kohustuslik Beckhami jutt lugemata.

Kommentaar

• plekkpurk
                    U21
                    • Aug 2003
                    • 635

ei nori, vaid lihtsalt igavusest kannan ühe asja ette, mida märkasin. Muidu on Kaido Koppeli sünniaasta õige- ehk siis koosseisu all tulevik2.s . aga kui vaadata meistriliiga omaväravalööjaid, siis minul viskas ette sellise asja : KOOSSEISUD

Kaido Koppel Sünnipäev: 30.11.1999

.
                    Ei ole vaja väga tähele panna, lihtsalt minu Monki-sündroom.

a ja veel vb selline asi, et kas Sünniaeg poleks parem? tal ju teistel aastatel ka sünnipäev.. või siis Sünni päev eraldi?
                    Last edited by plekkpurk; 02.10.07, 13:52. Põhjus: |V| 0 |\| |<

Kommentaar

• eston maravilha
                      V9
                      • Aug 2001
                      • 18294

Algselt postitanud kasutaja $$$ poolt
                      Seal, kus on tänaste ajalehtede lingid on üks hästi kasulik uudis nimega "SLÕL: Bechkam sõitis haige isa juurde"

aga vajutades selle peale leian hoopis Virumaa teataja . Jääbgi tänane kohustuslik Beckhami jutt lugemata.
                      omg. mine manuaalselt slolehe saidile

Kommentaar

• vincent
                        pohlaku koer
                        • Oct 2005
                        • 11538

Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
                        Ei ole suur probleem, aga ikkagi. Läksin Explorerilt Mozilla peale üle. Muidu kõik ihan fain, aga seda kiirvastuse kasti pole võimalik enam jalust ära saada. Exploreriga endiselt kõik ok - nii nagu ta sai kunagi kinni lastud, nii püsib ka. Aga Mozillaga polegi lihtsalt seal kasti paremas nurgas kohta, kust kinni panna. Ideid?
                        ei anna siis midagi teha selle asjaga? skinn on retro blue, kui see midagi muudab.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• AnZ Antzon
                          Asjahuviline
                          • Oct 2001
                          • 30

Soccerneti "tiimil" keeleline ja ka faktiline toimetaja ka olemas on &#252;ldse? Uudistes on mitemel korral t&#228;heldanud kas faktilisi vigu v&#245;i siis keelelise toimetuse puudumise t&#245;ttu valesti (mitte kaheti) t&#245;lgendatavaid lauseid. N&#228;hke vaeva ka uudistega, muidu on k&#245;ik t&#228;itsa tore
                          Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

• urmar
                            Sõltumatu mõtleja
                            • May 2005
                            • 9315

Algselt postitanud kasutaja AnZ Antzon poolt
                            Soccerneti "tiimil" keeleline ja ka faktiline toimetaja ka olemas on üldse? Uudistes on mitemel korral täheldanud kas faktilisi vigu või siis keelelise toimetuse puudumise tõttu valesti (mitte kaheti) tõlgendatavaid lauseid. Nähke vaeva ka uudistega, muidu on kõik täitsa tore
                            Ära kurjusta, nad teevad seda ju entusiasmist!

Kommentaar

• mazz
                              *****istraator
                              • Jan 2004
                              • 6272

Algselt postitanud kasutaja AnZ Antzon poolt
                              Soccerneti "tiimil" keeleline ja ka faktiline toimetaja ka olemas on üldse? Uudistes on mitemel korral täheldanud kas faktilisi vigu või siis keelelise toimetuse puudumise tõttu valesti (mitte kaheti) tõlgendatavaid lauseid. Nähke vaeva ka uudistega, muidu on kõik täitsa tore
                              Otseselt keeleline toimetaja meil muidugi puudub - kes ikka sellist tööd tasuta teha sooviks -, aga julgen väita, et faktilisi ja keelelisi vigu ei ole professionaalsetel spordiportaalidel nagu sportnet või etvsport sugugi vähem.

Kui vigu silma hakkab, siis andke julgelt teada ja parandame esimesel võimalusel.

Kommentaar

• Rubbish
                                aka Bob_Loblaw
                                • Oct 2007
                                • 3

Ei tea kas on viga saidis v&#245;ib vabalt ka minus olla, aga ei teadnud kuhu mujale postitada.

Teatud p&#245;hjustel ei tea ma enam oma &#245;ige kasutaja ( Bob_Loblaw ) parooli ja maili abil uut saades v&#228;idab ta, et mu kasutajanimi on mihk3l&#203;‡ ( kindlasti tingitud minu nimevahetusest ), igatahes &#252;ksk&#245;ik, mis kasutajanimega (Bob_Loblaw, mihk3l, mihk3l&#203;‡ ) ma mailile saadetud parooli proovin, sisse ma ei saa.

Kommentaar

Töötlen...