Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccerneti suvepäevad 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas LauraM Vaata postitust
    Tore, ma näen eranditult iga pildi peal välja nagu tsirkusest hüppes parm.
    Ole nüüd, teatud rakursi alt näed sa välja nagu Seksijalinna Miranda. Pole vist vaja lisada, et see on minu lemmiktegelene. Samas sõber Johnile meeldib Samantha. No on alles neeger, eks. Kogu aeg, kui kokku saame, keerame tülli sel teemal. Aga eks asi ole blondides juustes ja suurtes silmades.
    sigpic

Kommentaar

tra silver ka, sa ei pidanud minema ju
      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

silver võiks oma muljeid rääkida.. kuidas trendimehel karvaste, punkarite ja parmudega jooming möödus

Kommentaar

kes need tolad on, kes puud metsa kaasa võtsid?
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

.. kes on see hiiglasliku rinnaümbermõõduga amatsoon..?
            RummaBastards!

Kommentaar

Räägitakse, et Melwood pidi ta olema...
              “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algselt postitas Pealik Vaata postitust
                Räägitakse, et Melwood pidi ta olema...
                Püha taevas! Kes sellist juttu räägib?
                BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                  Kuna mul fotoka aku sai õnneks üsna varakult otsa, siis on siin paarkümmend veel täitsa ontlikku pilti.
                  Ja seeniorinurgakest ei paista kusagilt. Ainult poolpaljad inimesed ja alkohol. Minu kartused olid seega igati õigustatud.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                    Ainult poolpaljad inimesed ja alkohol.
                    Kuidas nii. Olid ka täiesti paljad inimesed ja jogurt MikkNeljale.
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas Melwood Vaata postitust
                      Püha taevas! Kes sellist juttu räägib?
                      Ei kuulu avalikustamisele, ilmselgelt vale info. Peab vist info jagajale noomituse tegema...
                      “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                        Ainult poolpaljad inimesed ja alkohol. Minu kartused olid seega igati õigustatud.
                        Sa käid saunas riietega? Ai ai ai ai ai...
                        Eks alkoholi ikka tarvitati, sest tegu polnud skautide laagriga. Ma olin enam vähem viisakas, mida küll ei saa öelda mõne noorhärra kohta. Samas pole hullu, kõik tuleb vanusega. Ka joomise kunst.

Vanainimeste nurk oli ka täitsa olemas. Seal oli wiiner ja Mannu. Nad tegelesid vanainimese asjaga
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Pealik Vaata postitust
                          Ei kuulu avalikustamisele, ilmselgelt vale info. Peab vist info jagajale noomituse tegema...
                          Ei ole vaja kedagi siin noomida. Kui mõeldakse seda blondiini, kes piltidel figureerib, siis olen jah mina...
                          BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                            Vanainimeste nurk oli ka täitsa olemas. Seal oli wiiner ja Mannu. Nad tegelesid vanainimese asjaga
                            Jep, meie olemegi vanainimesed
                            Ajalugu ei õpita, ajalugu tehakse.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                              Kuna mul fotoka aku sai õnneks üsna varakult otsa, siis on siin paarkümmend veel täitsa ontlikku pilti. Illustreerivaks materjaliks meie sulnist lõkkeõhtust sobib ilmselt ka vendade Rünno ja Eston Sapiensi esitatud muusikapala.
                              piltide pealt tundub nagu Raamatupidamise Toimkonna suvepäevad.

üks meditsiiniline tähelepanek ka: Reinul tundub kõhu piirkonnas mingi kasvaja olevat. soovitan lasta kontrollida.
                              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                                piltide pealt tundub nagu Raamatupidamise Toimkonna suvepäevad.

üks meditsiiniline tähelepanek ka: Reinul tundub kõhu piirkonnas mingi kasvaja olevat. soovitan lasta kontrollida.

See pole kõht, see on eesnääre.
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X