Algselt postitas LauraM
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soccerneti suvepäevad 2008
Collapse
X
-
sigpic
-
Algselt postitas Pealik Vaata postitustRäägitakse, et Melwood pidi ta olema...BACK WHERE WE BELONG
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKuna mul fotoka aku sai õnneks üsna varakult otsa, siis on siin paarkümmend veel täitsa ontlikku pilti.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAinult poolpaljad inimesed ja alkohol.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Melwood Vaata postitustPüha taevas! Kes sellist juttu räägib?“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAinult poolpaljad inimesed ja alkohol. Minu kartused olid seega igati õigustatud.
Eks alkoholi ikka tarvitati, sest tegu polnud skautide laagriga. Ma olin enam vähem viisakas, mida küll ei saa öelda mõne noorhärra kohta. Samas pole hullu, kõik tuleb vanusega. Ka joomise kunst.
Vanainimeste nurk oli ka täitsa olemas. Seal oli wiiner ja Mannu. Nad tegelesid vanainimese asjagaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pealik Vaata postitustEi kuulu avalikustamisele, ilmselgelt vale info. Peab vist info jagajale noomituse tegema...BACK WHERE WE BELONG
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVanainimeste nurk oli ka täitsa olemas. Seal oli wiiner ja Mannu. Nad tegelesid vanainimese asjagaAjalugu ei õpita, ajalugu tehakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKuna mul fotoka aku sai õnneks üsna varakult otsa, siis on siin paarkümmend veel täitsa ontlikku pilti. Illustreerivaks materjaliks meie sulnist lõkkeõhtust sobib ilmselt ka vendade Rünno ja Eston Sapiensi esitatud muusikapala.
üks meditsiiniline tähelepanek ka: Reinul tundub kõhu piirkonnas mingi kasvaja olevat. soovitan lasta kontrollida.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustpiltide pealt tundub nagu Raamatupidamise Toimkonna suvepäevad.
üks meditsiiniline tähelepanek ka: Reinul tundub kõhu piirkonnas mingi kasvaja olevat. soovitan lasta kontrollida.
See pole kõht, see on eesnääre.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar