Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mida tahate?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tahaks kvaliteeti

saan aru, et tegijatele ei ole portaali tegemine ainus tegevusala, kuid kui teha, siis korralikult. tahaks kvaliteeti, eelkõige uudistes: tihti näen sportnetist rohkem ja uuemaid uudiseid kui siit. ja veel häirivad kirjavead ja tarbetud hüüumärgid (tõsi, viimasel ajal on vähemaks jäänud). Smutov peaks ju teadma ajakirjanduse põhitõde: show, don't tell!
    muidu on päris asjalik portaal, eriti positiivne on see, et soovite midagi muuta.

valdano
    Smutovi vanem osakonnakaaslane ja ristija

[By MartinS: vastan sellele koha ära kah. Sportnet on äriettevõte, meie teeme, noh, heategevust ja maksame ise veel peale kah. Ehk - kaks uudiste tegijat (teine kirjutaja liitus eile s.o. teisipäeval) käivad tavakoolis, mina ülikoolis, reaalselt pole võimalik võistelda nendega, kellel istub vähemalt üks isik kogu aeg arvuti taga uudiseid kribamas. Kuid eks ürita ning loodetavasti arenema.]

Kommentaar

siis selline soovitus foorumi kohta, et kui mingi postitus on näiteks 2 lehekülge pikk - ma klõpsan teema peal ja selleks et nüüd teisele leheküljele minna pean minema lehekülje lõppu, et nr 2 vajutada.

Soovitus selline, et lehekülgede valik võiks ka üleval, enne jutu algust olla.
      Jalgpallihaigla Liige

Kommentaar

Juba sai seda mainitud, aga kindlasti tahaks, et saaks nii sättida, et automaatselt tulevad emaili peale teated postituste kohta, mis on tehtud peale seda kui sa oled kuhugi postitanud (mitte ainult kui oled teema loonud)
        \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

teeme nii et näeb ära kellel sünnipäev täna on...... et märgid seal seadmetes või kus kurt oma sünnikuupäeva ja siis näitab igapäev tänaseid sünnipäevalapsi ja siis saavad kõõik mind suurt imperaatorit õnnitleda

by Artur : Saab olema.
          Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
          http://www.isepankur.ee
          info@isepankur.ee

Kommentaar

Ajah 1 asi tuli veel meelde, nimelt oleks hea kui saaks need BB või UB võimisiganes koodiõpetuste lingi ka uut posti tehes vasakule teha nagu foorumites kombeks.
            See kiri siin on all

Kommentaar

Oleks hea kui saaks avatari ise uploadida............ et oleks pandud mingi suurus nt 40 x 60 pixelit or what ever ja et pohui mis pildi sa sinna paned siis pressid see ta ise kokku
              Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

aga kas musi on võimalik saada?
                Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

Orginally posted by eestieest

teeme nii et näeb ära kellel sünnipäev täna on...... et märgid seal seadmetes või kus kurt oma sünnikuupäeva ja siis näitab igapäev tänaseid sünnipäevalapsi ja siis saavad kõõik mind suurt imperaatorit õnnitleda
                  Õige...arvasin, et see ammu siin tehtud aga NÄE!avasin silmad pole veel
                  õigustatud asinii et võiks adminni ka ehk sellle endale kaela võtta?

Kommentaar

kui ma musi ei saa siis sooviks sellist asja nagu "display name" et kui sul ka user on vuhhi, et siis saad oma displaynami koguaeg muuta
                    Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

Orginally posted by eestieest

kui ma musi ei saa siis sooviks sellist asja nagu "display name" et kui sul ka user on vuhhi, et siis saad oma displaynami koguaeg muuta
                      musi pole nii tähtis kui display name

Kommentaar

Minu arvamus on lühidalt selline, et soccernet.ee võiks täielikult keskenduda Eesti jalgpalli kajastamisele ja teha seda ärajääva välismaise osa arvelt, põhjalikumalt.

Sest, tehke mis tahate, välismaiste portaalide tasemele ei jõua soccernet.ee kunagi ning nende kvaliteet ületab selle portaali oma mitmekordselt. Mis on muidugi arusaadav, et see nii on.

Samas ei nuriseks ka kui välismaine osa siia alles jääks, sest neid niikuinii ei loe (põhjuseid on mitmeid).

Edu.
                        Vänn

Kommentaar

Orginally posted by lell

Minu arvamus on lühidalt selline, et soccernet.ee võiks täielikult keskenduda Eesti jalgpalli kajastamisele ja teha seda ärajääva välismaise osa arvelt, põhjalikumalt.

Sest, tehke mis tahate, välismaiste portaalide tasemele ei jõua soccernet.ee kunagi ning nende kvaliteet ületab selle portaali oma mitmekordselt. Mis on muidugi arusaadav, et see nii on.

Samas ei nuriseks ka kui välismaine osa siia alles jääks, sest neid niikuinii ei loe (põhjuseid on mitmeid).

Edu.
                          Vänn, selline jutt ajab tõesi vihale. Miks ei võiks eesti keeles ja kohaliku rahvaga välismaise jalgpalli üle diskuteerida? Ma ei saa absoluutselt aru... Eesti jalgpalli on foorumis piisavalt, nagu ka rahvusvahelist. Rohkem ei viitsi lelle juttu kommenteeridagi.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

mcnamara kui sa saaksid aru mida ta mõtles siis... ah pohhui........... ta rääkis üldse soccernet.ee'st (loll mõistab teist lolli)
                            Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

... minu arust oleks viimane aeg kaasata Soccernetti ka meie vene keelne jalgpalli fännkond ja ringkonnad, et ei tekiks mingit distanseerumist ja oleks selline ühtne Eesti jalgpalli foorum.See tähendaks vene keelse versiooni käivitamist. Ma arvan et liitujaid ja huvilisi oleks küll ja veel..kui lisada info ja viited venekeelsete klubide kodukale(läbirääkimiste küsimus vaid)...enne Venemaaga mänge käivitudes(mis vist ebareaalne) oleks kindlasti ka Venemaalt huvilisi kes siia satuksid ja inffi vahetaks...mida iganes...
                              RummaBastards!

Kommentaar

hm...see lärmaja seenesittur avas mu silmad...ma nagu vaatasin, et seal portaalis on info millegipärast meelelahutuse all...
                                nojah...meelelahutus...kuda kellegi jaoks, aga ma arvan, et selle info võiks kuhugile lehe allaserva paigutada vms...
                                Kui portaalis allservas (Kõik õigused reserveeritud © Soccernet.ee 2001. Info & reklaam soccernet@soccernet.ee) vajutad Soccernet.ee kirja peale, siis avaneb seesammune info leht... meelelahutuse alla panime ta just selle pärast, et see Soccernet.ee kiri jäi suht märkamatuks kõigile...
                                avatare võiks saada ise uploadida....
                                vot meil on serveril selline asi nagu andmeedastusmahu piirang. Kui igaüks saaks avatare uploadida vms/jms, siis läheksime andmete edastusega lõhki ning hakkaksime peale maksma... pealegi on avataride valik suht suur ning kui soovi on, siis alati võin (klubide logosid) ise avatarideks üles panna...
                                musi pole nii tähtis kui display name
                                valetad, rsk

Kommentaar

Working...
                                X