Replying to Topic \'Avatarid\'
ja kui tema saab mingi mängija pildi, siis tahan mina alasti dilbertit avatarina kasutada.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Collapse
X
-
OK nüüd ma näen ,aga endaga räägid we eston?pane end põlema parem...Leave a comment:
-
No kui sa neid avatare panna ei taha, siis võid ju üldse tühjaks jättaOriginally posted by Henryfan
Tõsislt võix mängijad ka tulla ,mina pooldan palju klubisi nagu enamikud teavad ,siis nagu minu nimega sobix ju ka kokku Henry avatar. Ma ei taha mingit EM`i , MM`i ,Uefa ega Fifa avatari panna.Originally posted by peremees
Originally posted by Martin
Avaldaks lootust, et elu arenedes võiksid ka reeglid areneda.
Ehk kontrollitud pildid võiks ju täitsa olla. Miks peaks logod või siis emotikonnäod aint olema...
Jehhh....väga õige mõte.....
Leave a comment:
-
pane end põlema parem...Originally posted by Henryfan
Tõsislt võix mängijad ka tulla ,mina pooldan palju klubisi nagu enamikud teavad ,siis nagu minu nimega sobix ju ka kokku Henry avatar. Ma ei taha mingit EM`i , MM`i ,Uefa ega Fifa avatari panna.Leave a comment:
-
Kas tõesti tunneb teatud osa foorumlastest puudust kunagisest \"hitist\" - Mööblimaja foorumist? See oli ikka selline pilte täis kleebitud peldik, mille ainsaks positiivseks osaks oli see, et kirjad peldikuseintel olid jalgpalli-teemalised.
Ja kui mõni mängija ikka nii väga meeldib, siis pange tema pilt wallpaperiks, rahakoti vahele, matemaatika koduste ülesannete vihiku ümber vms. Modifitseerides Eesti roheliste hüüdlauset: \"Hoia foorum puhas!\"
Leave a comment:
-
Ei! Ei mingeid pilte, pole vaja siia kirjukanalauta.Originally posted by Martin
Ehk kontrollitud pildid võiks ju täitsa olla. Miks peaks logod või siis emotikonnäod aint olema...
Ma loodan, et härra Ajakirjanikus sulest tuli siiski vaid puhas iroonia.Leave a comment:
-
Tõsislt võix mängijad ka tulla ,mina pooldan palju klubisi nagu enamikud teavad ,siis nagu minu nimega sobix ju ka kokku Henry avatar. Ma ei taha mingit EM`i , MM`i ,Uefa ega Fifa avatari panna.Originally posted by peremees
Jehhh....väga õige mõte.....Leave a comment:
-
Jehhh....väga õige mõte.....Leave a comment:
-
Ehk kontrollitud pildid võiks ju täitsa olla. Miks peaks logod või siis emotikonnäod aint olema...Leave a comment:
-
vaata siin teemas väheke ringi, esimsel lehel on kirjas, et avatarideks pannakse ainult meeskondade logod, mängijate pilte üles ei panda.Leave a comment:
-
http://www.acparma.it/ kas sealt lehelt seda vanemat Parma logo ei saaks?Leave a comment:
-
Sain juba. Ärge nüüd kohe mölisema tulge.Originally posted by Evu
Miks ma ei näe teiste avatare?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: