Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Valencia
Collapse
X
-
Valencia pidavat kuulduste järgi pankrotile üsna lähedal olema ja seetõttu suvel suurema osa staare maha müüma.
-
Hea algus uuelt treenerilt. Võeti ülimalt oluline 3:0 võit koduväljakul Osasuna üle. Eks võitmise tegi natuke lihtsamaks ka vastastele 16 min. antud punane kaart. Patustajaks Ricardo Lopez. Rõõm naha, et mänguaega said ka Koemani poolt väljapraagitud mängijad. Neist Santiago Canizares mängis kogu mängu ja Miguel Angulo vahetati sisse 84 min.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustGoal.com väidab et Koeman sai oma väljateenitud kinga kätte.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ertz Vaata postitusthuvitav kas angulo, albelda ja canizares kutsutakse nüüd tiimi tagasi?
Leave a comment:
-
huvitav kas angulo, albelda ja canizares kutsutakse nüüd tiimi tagasi?
Leave a comment:
-
nagu ma aru saan, siis mingi Valencia C tiimi pealik Voro on uus peatreener? eks näis
Leave a comment:
-
selleaastane valencia copa del reys ja la ligas on ikka kaks eri meeskonda, järelikult motivatsiooni pole.
Leave a comment:
-
Valencia väljalangemine oleks võrreldav Atlético kukkumisega eelmisel aastatuhandel. Samas hästi ei tahaks seda uskuda. No sellise koosseisuga annab ikka segundasse langeda. Krt, mis need mehed platsil üldse teevad, kuidas on võimalik kaotada 1-5 meeskonnale, mille koosseisu väärtus on enda omast ligi kolm korda väiksem
Leave a comment:
-
no ma küll ei arva et Los Che nüüd välja siit lendab. mängida on veel kodus Osasunaga, võõrsil Barcaga, kodus Zaragozaga, võõrsil Levantega derbi ja viimases voorus kodus Atleticoga. keeruline aga siiski võimalik.
Leave a comment:
-
Massiivne maa alla tagumine käib praegu Bilbaos. Joaquin tõi pingilt vähe pinget, kuid üldiselt on baskid mänginud ikka täiesti teisest klassist. Huvitav, et kas Valenciat tabab nüüd kümnendi alguse teise tippmeeskonna Depori saatus, mida tabas korraga põlvkondade vahetus ja seda otse lagipähe? Samas on Valencial ju ometi nagu ka noori, kes peaksvanade peerude lahkudes asja valutult üle võtma. Müstiline, igatahes oleks Valencia segundas üks hüsteeriliselt naljakas sõnapaar
Leave a comment:
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustno ma sellist pessimismi siiski ei jagaks. Koeman nii sitt treener ikka pole. eks vaata mis saab
Leave a comment:
-
no ma sellist pessimismi siiski ei jagaks. Koeman nii sitt treener ikka pole. eks vaata mis saab
Leave a comment:
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustKuuldused on, et isegi võidu korral pakkib...
Leave a comment:
-
no täielik karikavõitja meeskond.
iseenesest on plaan vist täidetud, sest nüüd ollakse järgmisel aastal vähemalt UEFA Cupis. järele jääb hetkel ainult LA Ligas kohta hoida
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: